Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Βλέποντας στα forum για διάφορα θέματα...έχω δει πολλούς που λένε να μην χρησιμοποιούμε τους πράσινους σκληρούς δίσκους...Για ποιό λόγο? Δεν είναι καλοί? Έχω ένα μηχάνημα να στείλω σε πελάτη και έχω μόνο 1 πράσινο δίσκο της WD...Να τον αλλάξω πριν το στείλω?

Δημοσ.

Aν σε αυτόν τον δίσκο πρόκειται να στήσει windows και προγράμματα (που έτσι είναι αφού λες ότι είναι ο μοναδικός), ναι, να τον αλλάξεις. Ο λόγος είναι ότι οι συγκεκριμένοι δίσκοι είναι αρκετά αργοί και προρίζονται μόνο για αποθήκη.

Δημοσ.

Ευχαριστώ δεινόσαυρε...αν θυμάσαι είναι για το pc που έλεγα ότι θα καταγράφει κάμερες...

Δημοσ.

στην ουσία 1 πρόγραμμα θα τρέχει αλλά 24 ωρές....απλά δεν θέλω να φάει καμιά μπλέ οθόνη κ να κλήσει αν είναι αργός ο δίσκος...δεν ξέρω κιόλας

Δημοσ.

Καλά όσο κακός και να είναι...windows +1πρόγραμμα θα τα τρέξει....από κει και πέρα η καταγραφή θα γίνει σε 2ο δίσκο 1ΤΒ....όλο λέω να μην σου στείλω PM μην σε πρίζω...αλλά και πάλυ εσύ απαντάς :P ...Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Ευχαριστώ δεινόσαυρε...αν θυμάσαι είναι για το pc που έλεγα ότι θα καταγράφει κάμερες...

Blue Caviar για κάμερες και συνεχές writing 24/7, προσοχή οχι ιδανικός για windows του αρέσει η σειριακή εγγραφή δεδομένων και οχι το random access.

Βlack Caviar για επιδόσεις και σαν κεντρικός δίσκος συστήματος

Green Caviar για αποθήκη χαμηλές καταναλώσεις και θερμοκρασίες

Τα παραπάνω αφορούν την WD αλλα πάνω κάτω και τις υπόλοιπες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...