akiz90 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα! Βλέποντας στα forum για διάφορα θέματα...έχω δει πολλούς που λένε να μην χρησιμοποιούμε τους πράσινους σκληρούς δίσκους...Για ποιό λόγο? Δεν είναι καλοί? Έχω ένα μηχάνημα να στείλω σε πελάτη και έχω μόνο 1 πράσινο δίσκο της WD...Να τον αλλάξω πριν το στείλω?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Aν σε αυτόν τον δίσκο πρόκειται να στήσει windows και προγράμματα (που έτσι είναι αφού λες ότι είναι ο μοναδικός), ναι, να τον αλλάξεις. Ο λόγος είναι ότι οι συγκεκριμένοι δίσκοι είναι αρκετά αργοί και προρίζονται μόνο για αποθήκη.
akiz90 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστώ δεινόσαυρε...αν θυμάσαι είναι για το pc που έλεγα ότι θα καταγράφει κάμερες...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Θυμάμαι, ναι. Εφόσον το pc θα κρατάει απλά αρχείο και δεν θα το χειρίζεται συνέχεια ο χρήστης, τότε δεν έιναι τόσο π΄ροβλημα.
akiz90 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 στην ουσία 1 πρόγραμμα θα τρέχει αλλά 24 ωρές....απλά δεν θέλω να φάει καμιά μπλέ οθόνη κ να κλήσει αν είναι αργός ο δίσκος...δεν ξέρω κιόλας
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δεν υπάρχει λόγος να φάει μπλε οθόνη. Μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου. Όταν λέμε αργός εννοούμε φάση λαπτοπ. Δεν θα τον επηρεάσει στην καταγραφή.
akiz90 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Καλά όσο κακός και να είναι...windows +1πρόγραμμα θα τα τρέξει....από κει και πέρα η καταγραφή θα γίνει σε 2ο δίσκο 1ΤΒ....όλο λέω να μην σου στείλω PM μην σε πρίζω...αλλά και πάλυ εσύ απαντάς ...Ευχαριστώ!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Και γιατί να μην τα κάνεις ανάποδα που είναι το λογικό? Βάλε τα win και τα προγράμματα στον άλλον (7200rpm) και όρισε να γράφει στον πράσινο. 1
akiz90 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Ο πρασινος ειναι 500αρης.... :/ ...δεν θα κρατάει πολλες μέρες...
smpt Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 δεν παιρνεις κανενα red, που ειναι φταγμενος για να παιζει συνεχεια.
Vagosman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστώ δεινόσαυρε...αν θυμάσαι είναι για το pc που έλεγα ότι θα καταγράφει κάμερες... Blue Caviar για κάμερες και συνεχές writing 24/7, προσοχή οχι ιδανικός για windows του αρέσει η σειριακή εγγραφή δεδομένων και οχι το random access. Βlack Caviar για επιδόσεις και σαν κεντρικός δίσκος συστήματος Green Caviar για αποθήκη χαμηλές καταναλώσεις και θερμοκρασίες Τα παραπάνω αφορούν την WD αλλα πάνω κάτω και τις υπόλοιπες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα