Deathy Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 με την αληθινη ισοτιμια ειναι 404 με την ισοτιμια του αμαζον ειναι 419 τωρα δε ξερω τι σε χρεωνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 τοσο ειναι η ισοτιμια αλλα οταν πας να πληρωσεις πληρωνεις και την διαφορα του φπα αγγλιας-ελλαδας. τοσο μου βγηκε και μενα 419,68 για την ακριβεια! μήπως πλήρωσες σε ευρώ ? αν πλήρωνες σε λίρες θα πλήρωνες λιγότερο , περίπου 404€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 πως γινεται να πληρωσεις σε ευρω αφου σου βγαζει την ισοτιμια μονο του.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Έχει κουμπάκι κάτω από το ποσό, switch/change currency. Πάντα πληρώνουμε σε λίρες για να κάνει την μετατροπή η τράπεζα, μιας και η μετατροπή από το άμαζον πάντα μας "τρώει" κάποια ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros1978 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 τελικα αξιζει η τιμη του εχω σκοπο να παρω λαπτοπ εσεις τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Σε αυτά τα λεφτά στη χώρα του μνημονίου δε βρίσκεις φτηνότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 <p>πως γινεται να πληρωσεις σε ευρω αφου σου βγαζει την ισοτιμια μονο του..</p> εχει επιλογη στο account σου αν θελεις να σου εχει ισοτιμια σε ευρω ή οχι αν πληρωνεις σε λιρες σου ερχεται πιο φτηνα <p>τελικα αξιζει η τιμη του </p> <p>εχω σκοπο να παρω λαπτοπ εσεις τι λετε?</p> αξιζει με τα 1000 , με αυτα τα χαρακτηριστικα σε αυτη τη τιμη δεν υπαρχει κανενα που μπορει να συγκριθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 εγω ρωτησα στο chat ακαι μου ειπαν οτι ειναι φοροι.πρωτη παραγγελια ειναι,δεν εχω ξανακανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Εχει προσπαθησει κανεις να κανει επεκταση εγγυσης με κατι τετοιο->Acer Notebook Advantage Warranty Extension 3 Years? Εαν ισχυει με 30 ευρω εχεις 3 χρονια εγγυησης,not bad... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 γινεται να κανεις επεκταση εγγυησης αν το εχεις παρει απ'εξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 γινεται να κανεις επεκταση εγγυησης αν το εχεις παρει απ'εξω? Σε τοσιμπα,dell, sony ναι. Σε acer αι ντοντ θινκ σοου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 δηλαδη μου λες οτι στην acer το παιζουν ταιβανέζοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 δηλαδη μου λες οτι στην acer το παιζουν ταιβανέζοι? Σου λεω απλα οτι εστειλα μειλ και ρωτησα για το αν μπορω να κανω μονος αναβαθμιση ραμ (για να μην χασω εγγυηση και καλα) και μου εστελναν αυτοματοποιημενο μειλ ''στειλτε sn του προιοντος για να εξυπηρετησουμε..'' Τι και αν εστειλα 5-6 μειλ λεγοντας τους οτι δεν εχει σχεση αυτο που ρωταω με τον serial number, αυτοι εκει κολλημενοι.. εστελναν μειλ. Με την εδω αντιπροσωπεια δυσκολα συνεννοεισαι παντως. Ειδικα αν πετυχεις την..Αντζελα στο τηλεφωνο (οσοι εχουν καλεσει στην acer , παντα αυτη το σηκωνει. Ιταλοελληνιδα παιζει να ειναι. Ακρη δεν βγαζεις παντως μαζι της). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δεν παιρνει κανεις τηλ που τον εχει αγορασει στο visiostudio να τους δωσει το s/n μπας και ξερουν αυτοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 εγω ρωτησα στο chat ακαι μου ειπαν οτι ειναι φοροι.πρωτη παραγγελια ειναι,δεν εχω ξανακανει. πήγαινε στο λογαριασμό σου -> Turn On / Turn Off Amazon Currency Converter και απενεργοποίησε τον currency converter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα