gildo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Παω να ρωτησω στο support.Αφου εφαγα κανα μισαωρο μου ειπαν να περιμενω λιγες μερες ακομα.***
p4n0s86 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, gildo είπε Παω να ρωτησω στο support.Αφου εφαγα κανα μισαωρο μου ειπαν να περιμενω λιγες μερες ακομα. Ε ναι ας περιμένουμε να πάει 15 ο μήνας να φάμε τον μισό. Σοβαρή προσφορά μας έκαναν πες τους.
Mhlogiatros Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και σε μενα οχι . Το τσεκαρα γιατι σκεφτομαι να δοκιμασω το premium τους για το Star wars . Παλια μου ειχαν δωσει παλι 1 μηνα basic αλλα δεν ηταν ενεργος . Μετα ειδα οτι μπορουσα να δοκιμασω το Anthem με basic κανα μηνα αλλα εμαθα οτι ειναι Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2019 από Mhlogiatros
Deep2deep Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Αλλοι το πηραν, αλλοι περιμενουν, σαπιλα ΕΑ
EverythingYouBelieve Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Και σε μένα δεν έχει έρθει ακόμα κάτι, το βάλαμε με φίλο μόνο για να παίζαμε το co-op του A Way Out. Πέρσυ είχα βάλει ένα μήνα με 1 ευρώ στην προσφορά που έτρεχε, άξιζε γιατί έπαιξα τα δύο Unravel τα οποία ήταν πολύ καλά! Κατά τα άλλα μακριά από ΕΑ, δυστυχώς είναι "εγλωβισμένα" κάποια παιχνίδια εκεί όπως τα Red Alert...
kti23 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Μου έδωσε το basic access μετά από 5 μέρες (υποτίθεται ότι η ενεργοποίηση γίνεται από την 1η). Κατεμέ αδιάφορο
Despotas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Update για τη παραπάνω προσφορά: Έχω ετήσια Basic και μετά από chat με το support μου είπαν πως θα πάρω τον έξτρα μήνα όταν λήξει η συνδρομή μου. Αν δε συμβεί αυτόματα, νέα επικοινωνία για να το διορθώσουν. Άντε να δούμε. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από Despotas
Bigi444444 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Εδώ και 3 ημέρες μου λέει ότι δεν μπορεί να μπει online. Κάποιος άλλος με το ίδιο θέμα;
panosp1 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μπα όχι. Μήπως έχει κολλήσει κανα update; 1
Xristaras12 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 καλά που είδα αυτό το θέμα και τις απαντήσεις σας, το είχα ενεργοποιημένο απο τότε που έγινε διαθέσιμη η επιλογή αυτή και μου ήρθε χτες mail. Λεω τίποτα spam θα είναι ας αλλάξω κωδικό, γιατί μου φάνηκε πολύ προσεγμένο σαν μήνυμα και το id σωστό και όλα.
Bigi444444 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Κάτι είχε κολλήσει. Έκανα clear την cache του και μπήκε τελικά. Απλά μου έκανε εντύπωση, δεν πίστευα με τίποτα ότι 3 μέρες θα ήταν κάτω. Είχα δει βέβαια αρκετά άτομα να παραπονιούνται αυτές τις ημέρες για θέματα σύνδεσης. Τέσπα, όπως και να έχει, με το clear cache έφτιαξε!
Toolband Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε καλά που είδα αυτό το θέμα και τις απαντήσεις σας, το είχα ενεργοποιημένο απο τότε που έγινε διαθέσιμη η επιλογή αυτή και μου ήρθε χτες mail. Λεω τίποτα spam θα είναι ας αλλάξω κωδικό, γιατί μου φάνηκε πολύ προσεγμένο σαν μήνυμα και το id σωστό και όλα. Το ιδιο και σε μενα. Μαιλ με τίτλο: You've redeemed an Origin Access Membership Code. Λέω τον ήπιαμε αλλά διαβάζοντας σε forum το δινουν σε οσους εχουν κάνει 2fa verification
Despotas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Έλαβα το ίδιο μήνυμα και εγώ, όλα ΟΚ επομένως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις