Despotas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, chek2fire είπε Και κάτι άλλο αν κατεβάσεις ένα game και βγει από την λίστα με τα free χάνεις και την πρόσβαση δλδ μπορείς να το παίξεις μετά? Όσο έχεις συνδρομή ότι υπάρχει στο Vault το προσθέτεις στο library σου, το κατεβάζεις και παίζεις. Το Premier έχει μερικά παιχνίδια παραπάνω που είναι συνήθως πιο πρόσφατες κυκλοφορίες. Μετά από κάποιο διάστημα αυτά γίνονται διαθέσιμα και στο Basic που προσωπικά το βρίσκω καλό value for money. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από Despotas 2
Despotas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενεργοποιήστε το Login Verification στο account σας μέχρι 31/10 και θα πάρετε 1 μήνα δωρεάν basic συνδρομή από Νοέμβριο. Ισχύει και για όσους έχουν ήδη συνδρομή, ακόμη και για Premier. Περισσότερα εδώ: https://help.ea.com/en/help/account/login-verification-and-origin-access/ Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από Despotas 2
Despotas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Νέες προσθήκες Οκτωβρίου (24/10): Shantae: Half-Genie Hero Ultimate Edition (Premier) Dead Cells Slay the Spire Shantae: Half Genie Hero Shio Home Behind Nex Machina Άμεσες προσθήκες (Premier): Apex Legends Season 3 Battle Pass Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Deluxe Edition
giorgosmcmc Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Eπεσε το origin? Ολο offline με βαζει τι εχει γινει? Ας μας πει καποιος αν εχει το ιδιο θεμα μπας και βοηθησει λιγο τη κατασταση. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από giorgosmcmc
giout Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 καλησπερα δεν εχω τετοιο θεμα προς το παρον και εμαι ωρα μεσα.
Despotas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Νέες προσθήκες Νοεμβρίου: November 5 Need for Speed™Heat Play First Trial (Basic) Need for Speed™Heat Deluxe Edition (Premier) November 15 Star Wars Jedi: Fallen Order™(Premier) November 21 Little Misfortune (Premier) Tropico 6 Mutant Year Zero SINNER: Sacrifice for Redemption Tacoma For the King https://www.ea.com/origin-access-game-updates/news/origin-access-game-updates-november-2019 3
alfaeffe Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Έχει ενεργοποιηθεί σε καποιον το Origin Access από το Login Verification του Οκτωβρίου; Quote You’ll get your month of Origin Access Basic starting on or after November 1, 2019. If you don’t get your free* month right away, please wait a few days.
p4n0s86 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, alfaeffe είπε Έχει ενεργοποιηθεί σε καποιον το Origin Access από το Login Verification του Οκτωβρίου; Σωστός, καλά που μας το θύμησες, τι γίνεται με αυτό;; Εγώ μόλις το τσέκαρα και δεν υπάρχει κάτι.
Brandtobrand Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε εμένα ενεργοποιήθηκε από χθες, ήρθε ενημερωτικό email. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2019 από Brandtobrand
p4n0s86 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, Brandtobrand είπε Σε εμένα ενεργοποιήθηκε από χθες, ήρθε ενημερωτικό email. Οπότε εμείς φάγαμε άκυρο; Γιατί για να τηρείται σειρά μου φαίνεται απίθανο, λογικά όλα μαζί θα γινόταν αυτόματα.
alfaeffe Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Εσας που σας εδωσαν το Origin Access, ενεργοποιησατε τον Οκτωβρη το Login Verification ή το ειχατε κανει παλιοτερα;
Despotas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Και σε μένα πάντως δεν έχει έρθει κάτι παρότι το έχω ενεργό αρκετούς μήνες πριν τη προσφορά. Θεωρώ πως θα γίνει εντός του μήνα αφού είπαν από 1/11 και μετά.
giout Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι εγω το ενεργοποιησα μεσα στον οκτωμβρη Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2019 από giout
Προτεινόμενες αναρτήσεις