Προς το περιεχόμενο

Λίστα με τις καλύτερες και χειρότερες Android συσκευές στο θέμα της αυτονομίας

z4rx07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όντως τα note έχουν πολύ καλύτερή μπαταρία,και ειδικά το 2.

Επίσης το atrix που είχα κράταγε δυο μέρες με τηλέφωνα,πολύ browsing,και γενικά φουλ χρήση.

Παιδιά μιλάμε για πολύ μικρο στατιστικο δείγμα.

Οπότε πιο πολύ για φιλολογικούς σκοπούς το συζητάμε...

Μακάρι να επεκταθεί η έρευνά αυτή...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο που δεν καταλαβαινει ο κοσμος ειναι το "φυσιολογικη", "μετρια", κτλ χρηση δεν μπορει να υπαρχει σαν όρος. Τι θα πει φυσιολογικη; ιδιες αναγκες εχω εγω με σενα και εσυ με τον αλλο;<br />Καποιος που ταξιδευει πολυ μπορει να θεωρει φυσιολογικο να μπορει να δει 4 ωρες ταινια στο κινητο του, καποιος αλλος νομιζει οτι φυσιολογικη χρηση ειναι 5 κλησεις την ημερα και 2 μηνυματα.<br />Το δικό μου νοκια με ασπρομαυρη οθονη υγρων κρυσταλλων κράταγε 1 μερα(!) γιατι δουλευα καπου οπου ειχε πολυ αναμονλη χωρις να κανω τίποτα και τα παιχνιδάκια τα έσκιζα.

Αυτο που δεν καταλαβαινει ο κοσμος ειναι το "φυσιολογικη", "μετρια", κτλ χρηση δεν μπορει να υπαρχει σαν όρος. Τι θα πει φυσιολογικη; ιδιες αναγκες εχω εγω με σενα και εσυ με τον αλλο;

Ειναι πολυ απλο. Θεωρουμε ως δεδομενο οτι οι οροι "μετρια" και "σκληρη" χρηση υφιστανται, πολυ απλα για να μπορουμε να συνεννοουμαστε/καταλαβαινομαστε. Δεν το κανουμε απο καπριτσιο, και δεν μιλησε κανεις για αναγκες. :-)

Καλό είναι να υπάρχουν αυτά τα στατιστικά. Αλλά είναι ενδεικτικά, δεν είναι απόλυτα γιατί φυσικά η διάρκεια της μπαταρίας εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες.

πάντως σαν περήφανος χρήστης galaxy y pro duos επιβεβαιώνω ότι είναι υπέροχο στην αυτονομία του (το 2ο καλύτερο κινητό με android σύμφωνα με τον πίνακα).

Εμένα μου κρατάει 4-5 μέρες με κανονική χρήση (20/30 λεπτά την μερα), λίγο καθόλου web/wifi, 2g only. 

Έχω screenshots από battery circle που το δείχνουν και 180 ώρες με μια φόρτιση (7,5 μέρες!!) και είναι το κύριο μου τηλέφωνο με 2 SIM πάνω..

αυτό για το mini με εξέπληξε!

Kαλα ή με δουλευετε ολοι ψιλο γαζι ή για πολλοστη φορα επεσα σε ελαττωματικο προϊον. Εχω 13 μηνες το galaxy y pro και βλασφημισα την ωρα που το πηρα ακριβως για την αυτονομια του! Λιγο θυμωμενα πουλια να παιξεις και λιγο ιντερνετ ΤΕΛΕΙΩΣΕ η μπαταρια... ουτε 1 μερα! Τι 3-4 και ...7.5 μερες!!! Μακαρι να ηταν εστω και 2-2,5 μερες αλλα μονο αν ειναι διαρκως σε αναμονη με σβηστη οθονη βγαζει τοσο (2,5 μερες). Το νεξους 7 παντως ειναι πραγματι καταπληκτικο στην αυτονομια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...