Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Αξιζει η συγκεκριμενη κινηση? Να σημειωσω οτι η 560ti έχει πουληθει ήδη.Παιζω σε 1080p.Χαμηλές τιμές antialising με ικανοποιουν.Επισης θα προτιμουσα να μεινω σε nvidia

Δημοσ.

Μην περιμένεις να δεις την νύχτα - μέρα αλλά μόνο το γεγονός ότι δεν υπάρχει πια η 560Ti και περνάς στην εξαιρετική τεχνολογία της σειράς 6xx και ανανεώνεσαι ναι αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα αυτο που με προβληματιζει ειναι αν θα μπορω να παιξω αξιοπρεπως παιχνιδια σαν το crysis 3, far cry 3tomb raider,nfs most wanted.Σκεφτομουν να παω και σε 660ti αλλα απ οσα εχω διαβασει εδω μεσα δεν αξιζει τα 60-70Ε παραπανω.

Δημοσ.

Την είχα.. εξαιρετική και αθόρυβη το μόνο της μειονέκτημα η πολύ φτωχή συσκευασία της εμπεριέχει μόνο τα απολύτως απαραίτητα.

Όχι ότι μου έλειψε κάτι,απλά μου έκανε εντύπωση.. Καλή επιλογή.

Δημοσ.

Αν και ήδη έχεις δηλώσει πως προτιμάς NVidia, σε αυτά τα χρήματα παίζει η 7870  η οποία είναι λίγο καλύτερη. Ειδικά άμα την κλοκάρεις

• Like 2
Δημοσ.
Ότι δεν αξίζει, δεν αξίζει αλλά τώρα αφού την πούλησες δεν έχεις άλλες επιλογές στο μπάτζετ που κινείσαι.
Με απογοητευσες λιγο μπορω να πω και ημουν ετοιμος για παραγγελια.

Αν και ήδη έχεις δηλώσει πως προτιμάς NVidia, σε αυτά τα χρήματα παίζει η 7870  η οποία είναι λίγο καλύτερη. Ειδικά άμα την κλοκάρεις
Την εχω δει και αυτη απλα νομιζω οτι υπερεχει ενα ελαχιστο για να με κανει να παω προς τα εκει. Διορθωστε με αν κανω λαθος.
Δημοσ.
Την εχω δει και αυτη απλα νομιζω οτι υπερεχει ενα ελαχιστο για να με κανει να παω προς τα εκει. Διορθωστε με αν κανω λαθος.

Stock όντως οι διαφορές είναι μικρές υπερ της 7870. η Τελευταία όμως σηκώνει αρκετό OCing, οπότε η ψαλίδα μεγαλώνει. Τεσπα, όποια και να πάρεις πάνω-κάτω τα ίδια είναι. Πάρε την 660 αφού λες ότι προτιμάς να μείνεις εκεί

Δημοσ.
Πάρε αγόρι μου την 660,μέχρι ο ύπνος σου θ'αλλαξει τα βράδια.. θα κοιμάσαι πιο ήσυχος.. :lol:

Ειχαμε το INTEL fanboy αποκτήσαμε και nv fanboy  :P  :P

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Προσωπικά από την 560ti θα έφευγα μόνο για 7970 άντε για 7950. Για τίποτα λιγότερο. Δεν σου λέω ότι οι 660 και οι 7870 δεν είναι καλύτερες αλλά κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει η όλη αλλαγή.

Με απογοητευσες λιγο μπορω να πω και ημουν ετοιμος για παραγγελια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...