Προς το περιεχόμενο

Το Steam για Linux beta είναι διαθέσιμο για όλους τους χρήστες

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγω ειμαι μαζι σας!

Μακαρι να βρει η ms,το τροπο,να σταματησει τις εκδοσεις του θειου,ωστε να στραφουν,ολοι αυτοι που εχουν τζαμπε windows,στο πραγματικα δωρεαν λογισμικο που ειναι το Linux!

Εγω δηλαδη που πληρωσα για τα Windows 7 θα στραφώ στο Linux; Αν και δεν ειναι χωρος να το συζητήσουμε εδώ, θα πω εν συντομια οτι υπάρχει αυτο που λεμε κοστος ευκαιρίας (opportunity cost): Αν ειναι το δωρεαν Linux να μου σπάει τη συμβατοτητα με καρτα ήχου ή το wifi, ή το X.org τη συμβατοτητα με την κάρτα γραφικων, καθε εξάμηνο, και να χαλαει το upgrade και να τρέχω στα φορουμς, πληρώνω για παραθύρια και καθαρισα για τα επομενα 4 χρονια και λιγα λεω. Ναι ξερω, δεν χρειαζεται να αναβαθμιζεις το Linuxάκι σου καθε 6 μήνες, αλλα αν θες να εχεις τις καινουριες εκδοσεις προγραμματων, χρειαζεται.

Χωρια του οτι οι περισσοτεροι αγοραζουν τα Windows με το καινουριο PC τους...

Οσον αφορά την ειδηση, θετικο νεο οπως και να το δεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πολυ καλη η κινηση της Valve αλλα θα θελα να δω αναλογη,πιο φιλοδοξη κινηση και απο την Google η οποια εχει και μεγαλυτερα κεφαλαια.

Πρεπει να βγαλει δικo της entertainment μηχανημα και να ανταγωνιστει τις MS,SONY,APPLE στην τελευταια κλειστη αγορα που εχει απομεινει: το living room.

πολυ καλη η κινηση της Valve αλλα θα θελα να δω αναλογη,πιο φιλοδοξη κινηση και απο την Google η οποια εχει και μεγαλυτερα κεφαλαια.

Πρεπει να βγαλει δικo της entertainment μηχανημα και να ανταγωνιστει τις MS,SONY,APPLE στην τελευταια κλειστη αγορα που εχει απομεινει: το living room.

Εχει βγαλει τη Google TV

Αν ειναι το δωρεαν Linux να μου σπάει τη συμβατοτητα με καρτα ήχου ή το wifi, ή το X.org τη συμβατοτητα με την κάρτα γραφικων, καθε εξάμηνο, και να χαλαει το upgrade και να τρέχω στα φορουμς, πληρώνω για παραθύρια και καθαρισα για τα επομενα 4 χρονια και λιγα λεω Ναι ξερω, δεν χρειαζεται να αναβαθμιζεις το Linuxάκι σου καθε 6 μήνες, αλλα αν θες να εχεις τις καινουριες εκδοσεις προγραμματων, χρειαζεται.

Eδω αναβαθμιζω καθε μερα επι ~2 χρονια, χωρις να εχει σπασει ο Χ, το wifi ή οτιδηποτε.

Linux, δεν ειναι μονο το ubuntu.

• Like 3

Δυστυχως ολες οι διανομες παιρνουν το ιδιο X.org και τον ιδιο closed source Nvidia driver (ο μονος που κανει το X.org υποφερτο και προσφερει OpenGL της προκοπης). Οταν το X.org σπασει τον closed nvidia -> game over.

Η μονη λυση ειναι ή να χρησιμοποιησεις διανομη-μουσειο τυπου Debian οπου δεν θα παιζουν εφαρμογες για Ubuntu/Mint ή να χρησιμοποιησεις open driver που δεν περναει το OpenGL test ή ειναι software rendered.

Τα ξαναλεμε με τον πιγκουϊνο οταν με το καλο ερθει το wayland.

Εγω δηλαδη που πληρωσα για τα Windows 7 θα στραφώ στο Linux; Αν και δεν ειναι χωρος να το συζητήσουμε εδώ, θα πω εν συντομια οτι υπάρχει αυτο που λεμε κοστος ευκαιρίας (opportunity cost): Αν ειναι το δωρεαν Linux να μου σπάει τη συμβατοτητα με καρτα ήχου ή το wifi, ή το X.org τη συμβατοτητα με την κάρτα γραφικων, καθε εξάμηνο, και να χαλαει το upgrade και να τρέχω στα φορουμς, πληρώνω για παραθύρια και καθαρισα για τα επομενα 4 χρονια και λιγα λεω. Ναι ξερω, δεν χρειαζεται να αναβαθμιζεις το Linuxάκι σου καθε 6 μήνες, αλλα αν θες να εχεις τις καινουριες εκδοσεις προγραμματων, χρειαζεται.

Χωρια του οτι οι περισσοτεροι αγοραζουν τα Windows με το καινουριο PC τους...

Οσον αφορά την ειδηση, θετικο νεο οπως και να το δεις.

κάθε 6 μήνες αναβάθμιση;

υπάρχει επιλογή να αναβαθμίζεις μονό τα σταθερά και δοκιμασμένα πακέτα, με αποτέλεσμα να είσαι κάτι μήνες πίσω σε σχέση με την κούρσα του ποιο νέου,  υπάρχει η επιλογή να τρέχεις ότι ποιο νέο υπάρχει, αυτό δεν είναι για έναν απλό χρήστη είναι για κάποιων που κάνει της δοκιμές του "ότι ποιο νέου".

υπάρχουν και διανομές που αναβαθμίζουν το πολύ μια φορά το χρόνο και είναι όπως της χαρακτηρίζουν "γίγαντες-βράχοι σταθερότητας"

υ.γ. ως κάτοχος win7 θα αγοράσεις τα 8 τώρα που βγήκαν ή θα συνεχίσεις με τα 7 που έχεις;

με την ιδία λογική δεν χρειάζεται να δοκιμάζεις κάτι μόλις βγει ούτε και στο Linux

υ.γ. σχετικό με το θέμα: το steam είναι αυτό που λέγαμε το εμπορικό wine;

Εγω ειμαι μαζι σας!

Μακαρι να βρει η ms,το τροπο,να σταματησει τις εκδοσεις του θειου,ωστε να στραφουν,ολοι αυτοι που εχουν τζαμπε windows,στο πραγματικα δωρεαν λογισμικο που ειναι το Linux!

Ποιος ειπε οτι θελει να σταματησει τις εκδοσεις  του θειου?

Καλο και Άγιο το ανοικτό λογισμικό αλλα με 30€ που έχουν πλέον τα windows 8 είναι προσιτοτατα. Αφού ακόμα και εγω που πάντα τα είχα απο θείο σκέφτομαι να τα αγοράσω!!

Δυστυχως ολες οι διανομες παιρνουν το ιδιο X.org και τον ιδιο closed source Nvidia driver (ο μονος που κανει το X.org υποφερτο και προσφερει OpenGL της προκοπης). Οταν το X.org σπασει τον closed nvidia -> game over. Η μονη λυση ειναι ή να χρησιμοποιησεις διανομη-μουσειο τυπου Debian οπου δεν θα παιζουν εφαρμογες για Ubuntu/Mint ή να χρησιμοποιησεις open driver που δεν περναει το OpenGL test ή ειναι software rendered. Τα ξαναλεμε με τον πιγκουϊνο οταν με το καλο ερθει το wayland.

Πως λοιπον εδω  ~2 χρονια με καθημερινα updates vanilla Xorg και nvidia (κλειστο module εννοειται, nvidia 9600) δεν εχει σπασει ποτε και δεν χρησιμοποιω καποια απο τις διανομες που ανεφερες ?

Το αστειο σ'αυτη τη προταση,ειναι οτι ο αριθμος που εχει τζαμπε windows,ειναι υπερδιπλασιος απ'αυτους που χρησιμοποιουν/εχουν Linux!

Μόνο υπερδιπλάσιος; Βάλε υπερδεκαπλάσιος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...