adtakhs Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Το bios δεν σου αναγνωρίζει την μνήμη ! άλλαξε μια φορά κανάλια μήπως την αναγνωρίσει και πήγαινε και ψάξε μια επιλογή που λέγεται memory remapping και ενεργοποίησέ την ! Δες αν μπουτάρεις, γιατί υπάρχει περίπτωση να μην μπουτάρεις , και αν δεν γίνει κάτι ξαναγύρισέ την στο κανονικό ! Πάντως για όλο το μπλέξιμο φταίει το bios σου.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 τις ειχα αλλάξει θέση πριν τις μνημες .Το memory remapping που το βρισκω? δε το βρισκω
adtakhs Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Από τα άσπρα σλοτ στα μπλέ και απο τα μπλέ στα άσπρα ?? Δεν μπορώ να σου πω που θα το βρεις γιατι δεν έχουμε την ίδια μητρική ! Εμένα έχει πάρα πολλές παραμετροποιήσεις σε τέτοια θέματα που στην δικιά σου δεν τα βλέπω στο manual . Γενικά νομίζω πως είναι θέμα του bios που της φόρεσες τώρα. γιατί και το bios δεν την βλέπει την μνήμη σαν 8gb αλλά σαν 4Gb .... Αν είναι αύριο το πρωί θα έχω μια 970A στα χέρια μου θα κοιτάξω και θα σου πω.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 ok παώ να αλλάξω τις μνημες όπως είπες κ επανέρχομαι
Millennium Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Εχεις δοκιμασει τις μνημες σε αλλα σλοτ? Τις μνημες τις δοκιμασες και auto και manualy? To memory remapping πρεπει να ειναι enabled.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 τίποτα .τα ίδια. Αλλαξα θέσεις σε ram όλους του πιθανούς συνδιασμούς. Εβγαλα και ξανάβαλα τον επεξεργαστή μηπως δεν είχε ακουμπήσει καλά. Ανεβασα τα volt των μνημων ραμ από 1,510 σε 1,65 V Δεν άλλαξε τίποτα. Στο bios πάντα δείνει 4Gb μονο αυτό που λες millenioum σε manualy τι τιμές να βάλω? και το memory remapping δε το βρήσκω.
Millennium Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Του το πε ο adtakhs και νομιζα πως το δοκιμασε.
giannisgokus Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Του το πε ο adtakhs και νομιζα πως το δοκιμασε. Το ειπε ο adtakhs αλλα δεν του ειπε να γραψει 8192 .
adtakhs Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Το ειπε ο adtakhs αλλα δεν του ειπε να γραψει 8192 . Αν κλικάρεις τότε σου δίνει το max διαθέσιμο ! Μην το ψάχνεται παίδες, από την στιγμή που στο BIOS φαίνονται μόνο 4GB δεν υπάρχει περίπτωση να τα δουν τα win ...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Τώρα αργει να μπουτάρει κιόλας .κάνει loading στο logo των windows και μπαίνει μετά απο 1,5 λεπτό στην επιφάνεια εργασίας.και είναι σε SSD γραμμένα τα windows 7.Τι φταίει ρε γμτ?
adtakhs Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ασυμβατότητα μνημών με το τελευταίο bios ! Για προσπάθησε να τρέξεις κάθε φορά με μια μνήμη !!!
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 πως βλέπω αν είναι συμβατες ή μνήμες μου με το τελευταίο bios? Αυτές έχω: Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (KHX1600C9AD3B1K2/4G) και μητρικη αυτην Socket AM3+ - AMD 970 - GA-970A-UD3 (rev. 1.0)
adtakhs Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Από το QVL της μητρικής ! Κάνε και κάτι, άλλο ! Βάτλες να τρέξουν σε χαμηλότερη συχνότητα, στα 1024 ή στα 1333 και ξανατσέκαρε . Και τέλος στο bios μέσα λέει στις μνήμες για ganged ή unganged mode ! Απ`όσο θυμάμαι στου FX 8300 έχει καταργηθεί το unganged ! Κοίτα μήπως είναι εκεί το πρόβλημα και είναι κλικαρισμένο το unganged mode ...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Αυτό είναι.δεν είναι συμβατές οι μνήμες ram μου έψαξα στην λίστα και πράγματι δεν είναι.Αρα πάω για καινούργιες μνήμες ε? http://download.gigabyte.eu/FileList/Memory/memory_ga-970a-ud3.pdf EDIT! Εκανα αυτό που είπες με το ganged και τώρα μπουτάρει κανονικα. πάω να βάλω και τις άλλες 2 ram τώρα να δω μηπως τις αναγνωρίσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα