BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 ok τα σύνδεσα όλα με επιτυχία. Αλλά έχω ένα μικρό πρόβλημα. Ενω έχω βάλει 8 Gb RAM μου λέει στις ιδιότητες συστήματος εγκατεστημένη RAM: 7 GB (3,98 GB είναι δυνατή η χρήση) και έχω windows 7 64 bit Τι φταίει γι αυτό μπορείτε να με βοηθήσετε?
adtakhs Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Τις έχεις βάλει σε dual channel ? Το ίδια και εγώ αυτο σε μια gigabyte ! Αν δεν ήταν σε dual έβλεπε τις μισές ! Το dual channel είναι δίπλα δίπλα οι μνήμες στους AMD ! Δες το από το cpu-z
adtakhs Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Για κάνε μια το παρακάτω: γράφεις msconfig στην αναζήτηση , δεξί κλικ εκτέλεση ως διαχειριστής και μπαίνεις εδώ :
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 απο που το ανοίγω αυτό το System Configuration?
adtakhs Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 γράφεις msconfig στην αναζήτηση , δεξί κλικ εκτέλεση ως διαχειριστής και μπαίνεις εδώ : και φυσικό σώζεις τις ρυθμίσεις όχι με ένα απλό ok αλλά apply και να κλικάρεις εκεί που έχω σημειώσει με μπλέ !
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Εκανα οτι μου είπες αλλά μου βγάζει αυτο και εδω δεν άλλαξε τίποτα
adtakhs Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Πήγαινε μέσα στο bios και κάνε disabled το XMP profile στις μνήμες και ξαναμπες να δεις !
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δεν βρίσκω xmp profile ,το μονο που βρίσκω είναι DRAM Easy Over Clock Profile και αυτο ειναι disabled
adtakhs Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ψάξε επίσης να δεις αν λέει κάπου στο bios σου "Physical Address Extension" ή "Remap above 4GB" και ενεργοποίησε το ! Δεν ξέρω ποιο μοντέλο μητρικής έχεις οπότε πες μου να κατεβάσω το pdf του manual να δω !
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Socket AM3+ - AMD 970 - GA-970A-UD3 (rev. 1.0)
adtakhs Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Bios update έχεις κάνει στο τελευταίο ? Πες μου και ποιες είναι οι μνήμες ! Αντε να πάμε και για ύπνο ...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Εχω κάνει bios update ναι .σε F7 μνημες μισο λεπτο Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (KHX1600C9AD3B1K2/4G) Πριν κανω φορματ κ αναβαθμιση μου τις αναγνώριζε κανονικα 8 GB τις ίδιες μνημες είχα κ πριν
adtakhs Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Όταν μπαίνεις στο bios κάτω κάτω τι ποσότητα μνήμης σου λέει ότι έχεις ? 4 ή 8 gb ? Πάντως με μια γρήγορη ματιά στο bios δεν είδα τέτοια επιλογή σαν αυτή που σου αναφέρω παραπάνω. Για δες ποση μνήμη αναγνωρίζει το bios .
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 παω να δω μισο γραφει base memory 640K extended memory 4078M
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα