Προς το περιεχόμενο

Legends of Eisenwald

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το game είναι ένα μίγμα rts με rpg στοιχεία. Το game ζήτησε χρηματοδότηση από το kickstarter πριν λίγους μήνες, την πήρε και πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του.

το official site του παιχνδιού είναι εδώ

http://aterdux.com/projects/legends-of-eisenwald/

logo.png

ενώ σήμερα έγινε διαθέσιμο ένα πρώτο video παρουσίαση του παιχνιδιού στην κατάσταση που είναι μέχρι τώρα

http://www.youtube.com/watch?v=R_NV2-FBa_M

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το game από τι ανακοινώθηκε μπήκε και στο stam κανονικά

http://steamcommunity.com/games/765/announcements/detail/1569781302750532884

ήδη έχει κυκλοφορήσει η alpha του έκδοση μέσω desura και μπορούν να την δοκιμάσουν όσοι είχαν στηρίξει το game στο kickstarter. Για τους υπολοιπους υπομονή μέχρι τον Σεμπτέμβρη

• 4 μήνες μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

To είχα στηρίξει μέσω Kickstarter και είναι αρκετά καλό όσο το έχω δει (τα δύο πρώτα σενάρια). Ένα στοιχείο που παρατήρησα και μου άρεσε είναι ότι δε σε "κρατάει από το χέρι" και σου δίνει αρκετές επιλογές -μετά το tutorial.

Το μηχανισμό της μάχης δεν έχω συλλάβει ακόμη ακριβώς, αλλά δεν έχω ασχοληθεί πολύ, λόγω χρόνου. 

Στο τελευταίο update έκαναν και κάποιες αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί το healing, γενικά ακούνε πολύ την κοινότητα.

Δημοσ.

Και εγώ το έχω αγοράσει μέσω kickstarter αλλά λεώ να ασχοληθώ μόνο όταν βγεί η τελική έκδοση ώστε να το δω ολοκληρωμένο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ήδη ολοκληρωμένο είναι, υπό την έννοια πως το περιεχόμενο υπάρχει, απλά θέλει στρώσιμο και κάποιες βελτιώσεις.

Σίγουρα είναι πολύ πιο δραστήριοι τώρα, μέσω Steam, από ό,τι πριν, εν μέρει γιατί αναθάρρησαν από τις καλές πωλήσεις που πέτυχαν και εν μέρει γιατί είναι πολύ πιο ευέλικτο το σύστημα των updates του Steam από ό,τι το προηγούμενο που είχαν και ήθελε έγκριση περιεχομένου και τρέχα-γύρευε.

Το μόνο "αρνητικό" μέχρι στιγμής, είναι ότι κάποια από τα (συχνά) patches δημιουργούν μικροθεματάκια. Το προτελευταίο, λόγου χάρη, στο πρώτο σενάριο αν έπαιζες Αγγλικά σου πετούσε κάποια ονόματα με Ρώσικους χαρακτήρες, ενώ πριν ήταν εντάξει. Το θέμα πρέπει να λύθηκε με το χθεσινό update, αλλά δεν το έχω τσεκάρει ακόμη.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τελικά, το θέμα με τα ονόματα έφτιαξε, από ό,τι είδα, αλλά εμφανίστηκε στο παιχνίδι μου bug όπου εξαφανίζεται από το χάρτη βασικός χαρακτήρας για την ιστορία. Φτού κι από την αρχή.

Θέλει δουλειά ακόμη για να στρώσει, και το σύστημα των saves δε βοηθάει. 

Δημοσ.

Αυτά τα early access νομίζω είναι μόνο για όσους έχουν την διάθεση και τον χρόνο να κάνουν στην ουσία ένα beta test και να βοηθήσουν αυτά τα μικρά studio να ολοκληρώσουν την δουλειά τους.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μέχρι που σκάλωσε (πρώτη φορά είδα να εξαφανίζεται χαρακτήρας από το χάρτη, μπροστά στα μάτια μου) ήταν απολύτως playable, και μάλιστα έχει ενδιαφέρον γιατί σε βάζει να επιλέξεις από 4 άρχοντες με ποιους δύο θα κάνεις πόλεμο και γιατί, ενώ αργότερα που συλλαμβάνεις ένα νεαρό ευγενή, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 2 βασικές επιλογές και 3 υποκατηγορίες για το τι θα τον κάνεις και πως (ή αν) θα αμοιφθείς.

Το πρόβλημα είναι πως δεν είχα κρατήσει save από την αρχή του σεναρίου και τώρα πρέπει να ξαναπαίξω το tutorial...

• Super Moderators
Δημοσ.

Τελικά, έκανα λάθος με την "εξαφάνιση": οι 4 ευγενείς συγκρούονται μεταξύ τους (και με τους επαναστάτες, ληστές, σατανιστές -ναι, έχει και τέτοιους- λιποτάκτες κτλ. που κυκλοφορούν στο χάρτη) και, εφόσον κάποιος ηττηθεί, επιστρέφει στο κάστρο του για να αναρρώσει και να συγκεντρώσει νέες δυνάμεις, ώστε να βγει ξανά "στη γύρα".

Άρα, αυτό που νόμιζα πως ήταν bug, στην πραγματικότητα είναι μια πολύ όμορφη λεπτομέρεια, που προσθέτει ρεαλισμό στο παιχνίδι.

Επίσης ένα πολύ καλό στοιχείο είναι ότι παίζει ρόλο η ώρα της ημέρας: οι λαθρέμποροι συναντιούνται τα ξημερώματα, οι σατανιστές τα μεσάνυχτα κτλ.

Γενικά, όσο ασχολείσαι, τόσο ανακαλύπτεις πράγματα και αυτό είναι που αξίζει σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Δημοσ.

Επειδή παρακολουθώ το forum τους στο steam να πω ότι οι developer συμμετέχουν ενεργά σε κάθε post. Ενάς τους έγραψε ότι αγόρασα το game σας μαζί με το rome και έχω κλέισει περισσότερες ώρες στο δικό σας game. φυσικά απάντησαν αμέσως και τον ευχαρίστησαν :)

Να θυμίσω ότι αυτό το game στο παρα πέντε πρόλαβε την χρηματοδότηση στο kickstarter.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν εξαιρέσει κανείς κάποια κολληματάκια ("σκαλώνει" όταν επισκέπτεσαι κάποιο κτίριο, οπότε η λύση είναι ένα πολύ γρήγορο save/load και επανέρχεται) το βασικότερο θέμα είναι το ημερολόγιο: κάποιες καταχωρήσεις πέφτουν η μία πάνω στην άλλη, ενώ κάποιες άλλες ενώ έχουν κλείσει (θετικά ή αρνητικά) παραμένουν ανοιχτές.

Θέλει σε αυτά τα σημεία αρκετή δουλειά ακόμη, αλλά φαίνεται πως έχουν καλές ιδέες, πιστεύω πως τελικά θα είναι μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Το πέξατε παραπάνω για να μας πείτε κάτι περισσότερο (αν θυμάστε βέβαια γιατί το θέμα είναι παλιό).

Το πήρα μιας και έπεσα τυχαία πάνω του και έψαξα να δω reviews και όλα ήταν θετικά. Και εδώ καλά λόγια βλέπω λέτε. Για να δούμε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...