PhysX Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Από ότι κατάλαβα δουλεύουν όλες στα 667MHz, βέβαια ίσος κατάλαβα λάθος :S
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Όλα άψογα όπως θα έπρεπε να είναι! Congratulations boy. Οι μνήμες σου δουλεύουν στα 1066MHz και έχεις και dual channel. Κοινώς, δεν μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο. Με 3 ντιμάκια που έχεις πάνω η μητρική σου τις χρονίζει όλες στα 1066, το λέει και στο manual. Μην σε απασχολεί άλλο, καθάρισες. Το 532 που βλέπεις είναι Χ2 γιατί ddr = double data rate 1
PhysX Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Οκ, φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ, για όλα Και συγνώμη αν είμουν λίγο κουραστικός
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Καθόλου κουραστικός δεν ήσουν. Ίσα-ίσα ήσουν ευγενικός και είχες όρεξη να μάθεις 5 πράγματα. Την επόμενη φορά μόνο μην πελαγώνεις, όλα γίνονται. 1
PhysX Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Οκ, φίλε μου, σε λίγο καιρό θα ξανά ποστάρω γιατί έχω κάποιες απορίες με τον SSD και με ένα cooler fan που θα αγοράσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα