Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aυτή τη στιγμή οι μνήμες σου παίζουν στα 1066 σε single channel. Το πρώτο συμβαίνει επειδή μάλλον τόσο υποστηρίζει ο επεξεργαστής σου (ποιόν έχεις) και το δεύτερο επειδή έχεις τοποθετήσει και τα δυο modules σε ένα κανάλι. Πρόβλημα δεν υπάρχει ούτε έτσι βέβαια, απλά για να ξέρεις.

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έχω τον i3-2100 στα 3.1GHz, άρα δεινόσαυρε δεν θα έχω πρόβλημα 100%??

Και αν είναι ασύμβατες πώς θα το καταλάβω και γενικά αν έχει κάποιο πρόβλημα?

Δημοσ.
Έχω τον i3-2100 στα 3.1GHz, άρα δεινόσαυρε δεν θα έχω πρόβλημα 100%??

Και αν είναι ασύμβατες πώς θα το καταλάβω και γενικά αν έχει κάποιο πρόβλημα?

Αρχικά θα τρως μπλε οθόνες :P (κλασσική περίπτωση windows)

• Like 1
Δημοσ.
Πάντως παιδιά, (και χωρίς να θέλω να σε αγχώσω PhysX!), μήπως να μας έλεγε και τα ακριβή χαρακτηριστικά των μνημών που ήδη έχει επάνω? Γιατί από τη σελίδα 11 του manual του mobo διαβάζω αυτό:

If one or two single-sided memory modules are to be installed, be sure to install it/them in the DDR3_1 ••socket or/and the DDR3_3 socket. If three single-sided memory modules are to be installed, two of them must be installed in the DDR3_1 and DDR3_3 sockets. Due to a hardware limitation, if you have already installed two double-sided memory modules, any additional memory module will not be supported.

If four DDR3 1333 MHz memory modules are installed, the maximum memory speed will be limited to ••1066 MHz.

Τι θέλει να πει ο ποιητής δηλαδή, ότι αν είναι double-sided τα υπάρχοντα modules, δε θα δει καθόλου το Kingston??

Αν ξέρει κάποιος στα σίγουρα ας απαντήσει, να μη το αγχώνω και άδικα το παιδί!  :fear:

Oύτε το πρόβλημα που λέει  ο φίλος πρέπει να σε ανησυχεί καθώς το σετάκι των δύο που έχεις είναι single rank.

• Like 1
Δημοσ.

Δεινόσαυρε, έβγαλε ένα μικρό προβλιματάκι και δεν ξέρω τη φταίει :(

Στην αρχή το έβαλα όπως μου είπες δηλαδή 

1-3 Δυάρες 

2 - Τεσσάρα 

Και μόλις πατάω να ξεκινήσει κάνει έναν περίεργο θόρυβο και κλείνει μόνο του, μετα ξαναξεκινάει μόνο του και όλη την ώρα αυτό...

Στην αρχή νόμιζα οτι χάλασα τη τεσσάρα (επειδή στην αρχή την έβαλα ανάποδα) αλλά μετά δοκίμασα αρκετούς συνδυασμούς μέχρι που κατέληξα στο 1 - δυάρα, 3 - τεσσάρα και 4 - δυάρα και bootαρε κανονικά, τη λες να φταίει??

Είναι ασύμβατες η ram η έχει κάποιο πρόβλημα η μητρική??

Και πως η αν διορθώνεται...

PLYGIG15500701_zps12356658.jpg

Δημοσ.

Δεν είναι ασυμβατότητα, πάντα οι mobo μπορούν να κάνουν τα δικά τους με τη διάταξη των ram. Δοκίμασε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς αλλά οι 2αρες να είναι πάντα είτε στο 1-3 είτε στο 2-4. Την 4αρα βαλτην όπου θες. Αν δεν πιάσει κανένας συνδυασμός με τα δεδομένα αυτά, δοκίμασε κάθε πιθανή διάταξη.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι φίλε μου, το δοκίμασα γιατί λέω μάλλον πρέπει να είναι στο ίδιο χρώμα, αλλά τίποτα :/

Δεν ξέρω τη άλλο να κάνω...Τώρα τις έχω όπως να ναι....

Δημοσ.

Από την στιγμή που παίζουν έτσι, μια χαρά είσαι. Κάνε και ένα memtest να είσαι σίγουρος. Το να τις "ταιριάξεις" τις μνήμες θα είχε νόημα μόνο για dual-channel". Από την στιγμή που έχεις 1x4+2x2, dual channel δεν γίνεται (όχι ότι χάνεις και τίποτα).

Ερώτηση, είναι κάποια από τις 3 double-sided (να έχει τσιπάκια και από τις 2 πλευρές δλδ

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι λέτε :P

Θα κάνω ένα memtest όπως λέει ο φίλος ο νίνος και θα ποστάρω τα αποτελέσματα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...