Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά παρήγγειλα μια ram KINGSTON DDR3 HYPER X BLU 4GB 1333MHZ αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα δουλέψει καλά, σας παρακαλώ όποιος ξέρει ας με βοηθήσει!!

Έχω τη μητρική GA-H61M-D2H-USB3.

Απλά να μου πει κάποιος αν θα τη παίρνει και αν τη παίρνει θα δουλεύει σωστά??

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Βασικά είχα επικολλήσει λάθος ραμ :S

Αυτή παρήγγειλα ΜΝΗΜΗ KINGSTON DDR3 HYPER X BLU 4GB 1333MHZ.

Δεν ξερω φίλε εχω αμφιβολίες γιατί δεν τη βρήκα στη λίστα με τις υποστηριζόμενες ραμ απο τη μητρική μου...

http://download.gigabyte.eu/FileList/Memory/mb_memory_ga-h61m-d2h-usb3.pdf

Επίσης δεν είναι μόνο αυτό, τώρα έχω 2 χ 2 GB ram από άλλη συχνότητα (667Mhz), και κάποιος μου είπε οτι πρεπει ολες οι μνήμες στο η/υ να εχουν ιδια συχνότητα για να δουλέψουν μαξί σωστα...

Δημοσ.

Ναι φιλε Millennium τωρα εχω ddr3 2 επί 2GB και είναι στα 667MHz, και σκοπεύω να παρω τη παραπάνω μνήμη αλλα δεν ξερω αν θα συγχρονιστούν ή θα εχω καποια ασυμβατότητα...

Δημοσ.

1333 είναι οι μνήμες που έχεις τώρα όπως και αυτή που πήρες. Είναι 667 χ 2 επειδή ddr = double data rate.

H απαρίθμηση που γίνεται στην memory support list είναι απλά ενδεικτική, δεν σημαίνει ότι οι άλλες δεν παίζουν. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα, μην ανησυχείς.

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή εάν κρατήσω αυτές που έχω τώρα (2GB επί 2 - 667MHz) και αγοράσω την hyperx (4gb x 1 - 1333MHz) θα δουλεύουν όλες μαζί σωστά??

Δημοσ.

Α, οκ, και μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις τη ρόλο παιζει η συχνότητα και που βοηθάει??

Δημοσ.

Πάντως παιδιά, (και χωρίς να θέλω να σε αγχώσω PhysX!), μήπως να μας έλεγε και τα ακριβή χαρακτηριστικά των μνημών που ήδη έχει επάνω? Γιατί από τη σελίδα 11 του manual του mobo διαβάζω αυτό:

If one or two single-sided memory modules are to be installed, be sure to install it/them in the DDR3_1 ••socket or/and the DDR3_3 socket. If three single-sided memory modules are to be installed, two of them must be installed in the DDR3_1 and DDR3_3 sockets. Due to a hardware limitation, if you have already installed two double-sided memory modules, any additional memory module will not be supported.
If four DDR3 1333 MHz memory modules are installed, the maximum memory speed will be limited to ••1066 MHz.

Τι θέλει να πει ο ποιητής δηλαδή, ότι αν είναι double-sided τα υπάρχοντα modules, δε θα δει καθόλου το Kingston??

Αν ξέρει κάποιος στα σίγουρα ας απαντήσει, να μη το αγχώνω και άδικα το παιδί!  :fear:

• Like 1
Δημοσ.

Πανο φίλε μου δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια, αλλά στη χειρότερη περίπτωση θα βγάλω της 2 που έχω τώρα και θα βάλω τη HyperX και θα μαζέψω άλλα 21 ευρώ να πάρω άλλη μια, ευχαριστώ και πάλι! :)

Δημοσ.

Οκ δεινόσαυρε, πάντος έβγαλα φωτογραφία τα χαρακτηριστικά των μνημών.

post-254189-0-31139300-1356005162_thumb.png

post-254189-0-75656700-1356005177_thumb.png

post-254189-0-34860300-1356005170_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...