Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΤΕΡΑΣΤΙΟ Χ απο μενα..

Μετα απο αυτην την παραγγελια (την επομενη μερα) εκανα με αλλο account αλλα 2 χωρις εκπτοση.. (ειχε ανεβει η τιμη στα 7.50) φυσικα εκεινα μια χαρα προς παραδοση. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...

Οπως εγραψα, με το ιδιο account παιρνω ενα ps plus στα 37,50 και λιγο μετα ακομα ενα στα 33,75 με το -10%... ακυρωσαν το 2ο και εστειλαν το 1ο! Φυσικα εριξα το ιδιο ακυρο και εγω στο "ακριβο". Θα περιμενω να δω τι θα κανουν και τα υπολοιπα που πηρα (απο τις 5-6 παραγγελιες μονο 1 εστειλαν οι αλλες "υπο επεξεργασια" τις κοβω αυριο να ακυρωνονται) για να τους σχολιασω κι εγω στον τσιγγουνη!

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ, αν και το ένα από τα τρία που είχα στην παραγγελία που είχα δεν είχε έρθει, είχα την επιλογή να παραλάβω εν μέρη και να περιμένω η να πάρω κάτι άλλο πράγμα που έκανα, η έκπτωση του 10% έγινε μονό στο ποσό που είχα αρχικά γιατί αυτό που πήρα τελικά ήταν 7€ πιο ακριβό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλως τα παιδια....!

Αγαπητέ πελάτη χρόνια σας πολλά,
Ευχαριστούμε που επιλέξατε το Public.gr για τις αγορές σας
Θα θέλαμε να σας επιβεβαιώσουμε ότι  μετά από εκτεταμένη αναζήτηση στο δίκτυο των προμηθευτών  μας, το προιόν
0410750  της παραγγελίας  σας  δεν βρέθηκε τελικώς διαθέσιμο.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι  θα αφαιρεθει απο την  παραγγελία σας .
Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και ένα ευτυχισμένο 2013!

Εν τω μεταξυ φαινεται λες και ειχα παραγγειλει πολλα πραματα ("θα αφαιρεθει απο την παραγγελια") ενω το ειχα βαλει μονο του και μαλιστα αλλαξε η κατασταση παραγγελιας απο "υπο επεξεργασια" σε "ολοκληρωμενη παραλαβη"!!!

Αναμενονται και τα επομενα ακυρα...

ΥΓ. Οταν το πηρα ηταν "παραδοση σε 24-72 ωρες" (πριν απο 6 μερες)

ΥΓ2. Αυτη η παραγγελια δεν ειχε κανενα -10% :P

edit: Ηρθε και 2η ακυρωση λιγο αργοτερα.. στο chat μου λεει δεν ηταν διαθεσιμα, του λεω ηταν 24-72 ωρες, λεει συγνωμη αργησαμε να ενημερωσουμε διαθεσιμοτητα... ελα οταν ακυρωσουν και τις υπολοιπες θα πεσει το αρνητικο στο σκρουτζ :D

Επεξ/σία από giorginho
Δημοσ.

Εγώ έλαβα χθες μήνυμα στο κινητό ότι το HTC One X 32GB που είχα παραγγείλει στην τιμή 299,51€ :confused: έχει καθυστέρηση στην παραλαβή του και θα με ενημερώσουν εκ νέου. Μάλλον να το ξεγράψω, ε; 

Δημοσ.

μου έριξαν άκυρο σε 3 παραγγελίες ενώ ήταν σε διαθεσιμότητα κανονικά έλεγε.
3 ξεχωριστές παραγγελίες χωρίς τι χρήση του -10%.
x230 19.90
microsoft mouse touch 9.90
ms mobile 6000 9.90.
και στα 3 το ίδιο μήνυμα

Θα θέλαμε να σας επιβεβαιώσουμε ότι  μετά από εκτεταμένη αναζήτηση στο 
δίκτυο των προμηθευτών  μας, το προιόν
xxxxxx της παραγγελίας  σας  δεν βρέθηκε τελικώς διαθέσιμο.

Τυχαίο!??

Φούντο λεω εγώ

Δημοσ.

Ωχ και μου εχουν ακυρωσει πριν λιγο το explorer touch και οχι το 'σκετο' touch κι ελεγα "λες να το στειλουν" αλλα μαλλον δεν...

Ακυρο και το Μ525 ε δεν εμεινε και τιποτα...

Δημοσ.

Γεμισε το mail μου ακυρα .... τι 525 τι touch τι mouse pad ενα σωρο βλακειουλες γενικα τα μονα που ηρθαν ειναι καποια αξεσουαρ ταξιδιου ....ειχα βαλει κανα 10αρι παραγγελιες .... (get a life κανονικα )....

Δημοσ.

Εμενα προς το παρον μονο το logitech ποντικι εχει εξαντληθει.

Αναμενω και τα υπολοιπα!!

Τουλαχιστον ας εχουν την ξυριστικη..

Παρολα αυτα!:http://www.insomnia.gr/topic/469615-hp-envy-17-2080en-3d-λαπτοπ-849ευρω-public/?p=5150200

και

http://www.insomnia.gr/topic/469615-hp-envy-17-2080en-3d-λαπτοπ-849ευρω-public/?p=5154994

Τελικα θελουν το μειλ τους, οχι απευθειας παραγγελιες..

Δημοσ.

Να πω οτι την ξυριστικη τη παρελαβα ... θα σας πω τις εντυπωσεις μου συντομα ... ειναι ακομα μεσα στα μπλιστερ τα ειδη ταξιδιου ... και οσο αφορα τα mail ναι τα θελουν ...αλλα στη περιπτωση μου δε τα χρειαζομουν τα πραγματακια και τρελα ...δωρακια θα τα εκανα τα περισοοτερα ... ισως με γλυτωσαν απο περιττα εξοδα ... αυτο με τις προσφορες εδω στο ινσομνια μας εχει φτιαξει δε λεω ... αλλα ταυτοχρονα μας εχει καταστρεψει ...με τη καλη εννοια παντα !!!

• Like 2
Δημοσ.

Ωχ και μου εχουν ακυρωσει πριν λιγο το explorer touch και οχι το 'σκετο' touch κι ελεγα "λες να το στειλουν" αλλα μαλλον δεν...

Ακυρο και το Μ525 ε δεν εμεινε και τιποτα...

όπα, όπα αυτό ειναι χοντρό! ειδα explorer touch στο public αιγαλαίου χτες που πηγα για να παρω το samsung!!! ειχε ΠΟΛΛΑ και κοιτουσα ακριβώς για το απλο αν μου πουν μαλ... να ξερω να τα κανω της κακομοίρας. ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ! Χρειαζονται καταγγελεία τελικά, λενε ψέμματα! ΕΓΩ θα πηγαινα στο μαγαζι και θα τσίριζα! θα τους εκανα ρεζίλι ολους τους κλέφτες...

Δημοσ.

όπα, όπα αυτό ειναι χοντρό! ειδα explorer touch στο public αιγαλαίου χτες που πηγα για να παρω το samsung!!! ειχε ΠΟΛΛΑ και κοιτουσα ακριβώς για το απλο αν μου πουν μαλ... να ξερω να τα κανω της κακομοίρας. ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ! Χρειαζονται καταγγελεία τελικά, λενε ψέμματα! ΕΓΩ θα πηγαινα στο μαγαζι και θα τσίριζα! θα τους εκανα ρεζίλι ολους τους κλέφτες...

Eυχαριστω για την πληροφορια.... πηρα τηλεφωνο παντως τωρα στο Αιγαλεω και λεει οτι δεν το εχουν καθολου (βλεπει λεει μερικα σε 2 αλλα καταστηματα ειναι ομως κρατημενα...).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...