xristoforos89 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Εγω που ειμαι μελος κανεναν χρονο τωρα, γιατι οταν βαζω το τηλεφωνο μου παιρνω το 3ο το μακρυτερο; Δεν μου εχει ερθει κανενα sms.
achilles_g_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Εγω που ειμαι μελος κανεναν χρονο τωρα, γιατι οταν βαζω το τηλεφωνο μου παιρνω το 3ο το μακρυτερο; Δεν μου εχει ερθει κανενα sms. Είσαι απλά μέλος ή και στο myclub?
xristoforos89 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Είσαι απλά μέλος ή και στο myclub?Απλα μελος. Αν το my club ειναι αυτο που μαζευεις ποντους με τις αγορες σου, βαριομουν να κανω εγγραφη στο καταστημα γιατι βιαζομουν κιολας
achilles_g_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Απλα μελος. Αν το my club ειναι αυτο που μαζευεις ποντους με τις αγορες σου, βαριομουν να κανω εγγραφη στο καταστημα γιατι βιαζομουν κιολας Προφανώς γι' αυτό δεν σου έστειλαν μήνυμα.
sattack Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 εγω εχω καρτα myclub Public, εκανα εγγραφη στο site βαζοντας και το κιν τηλ, μου δειχνει το υπολοιπο ποντων που εχω στο myclub, αλλα οταν παω να βαλω το κιν στο πεδιο για την εκπτωση μου λεει οτι δεν το αναγνωριζει!!! τι γινεται? επισης δεν μου ειχε ερθει sms 1
astymagos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 http://www.public.gr/product/aksesoyar/teleytaia-kommatia-aksesoyar/aksesoyar-fotografias/vanguard-tracker-ap-324/prod439204/#.UNeUlm_deS8 απιστευτη τιμή.. να ειχα και ενα κουπονάκι..
gkp Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 http://www.public.gr/product/aksesoyar/teleytaia-kommatia-aksesoyar/aksesoyar-fotografias/vanguard-tracker-ap-324/prod439204/#.UNeUlm_deS8 απιστευτη τιμή.. να ειχα και ενα κουπονάκι.. Sorry αλλά αν είχες κουπόνι 1,9€ λιγότερο θα σου ερχοταν. Δεν ειναι και τόσο σπουδαιο
GoS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Ειχα και κατι αλλα πραγματακια να παρω To 10% δεν λειτουργεί συνολικά στο ποσό αγορών σου αλλά στο κάθε προϊόν/τεμάχιο ξεχωριστά,,
tubeg Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 To 10% δεν λειτουργεί συνολικά στο ποσό αγορών σου αλλά στο κάθε προϊόν/τεμάχιο ξεχωριστά,, Και ποια η διάφορα;;;!!!
maxdore217 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Πλάκα πλάκα κάτι το κυνήγι τιμών αυτές τις μέρες και με το -10% για 1 αγορά απ ότι λένε έγινε το public μαγαζί! Για να δω τι εικόνα θα μου δείξουν μια και παραγγέλνω 1 φορά.
Genatos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Ισχυει ακομα το κουπονι? Γιατι δοκιμασα το πρωι και ειπε οτι εχει ληξη...
koystado Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 έχω και εγώ το ίδιο πρόβημα παρόλο που λέει μέχρι και 26/12 πήγα σήμερα να κάνω παραγγελία έβαλα το κώδικο (δηλάδη τον αρ. τηλεφώνου μου) και μου λέει έχει λήξη, γνωρίζει κανείς τι παίζει??
xristoforos89 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 έχω και εγώ το ίδιο πρόβημα παρόλο που λέει μέχρι και 26/12 πήγα σήμερα να κάνω παραγγελία έβαλα το κώδικο (δηλάδη τον αρ. τηλεφώνου μου) και μου λέει έχει λήξη, γνωρίζει κανείς τι παίζει??Ριξε τους το πρωι καντηλι μεσω τηλεφωνου και μια χαρα θα ισχυσει η εκπτωση
newtech Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Εγω 2 εχω παρει και μου τα πηγε 9,90 και τα 2 Αρα το κουπονι οκ.. για να δουμε αν θα παραλαβω κιολας (φετος) ΤΕΡΑΣΤΙΟ Χ απο μενα.. Μετα απο αυτην την παραγγελια (την επομενη μερα) εκανα με αλλο account αλλα 2 χωρις εκπτοση.. (ειχε ανεβει η τιμη στα 7.50) φυσικα εκεινα μια χαρα προς παραδοση. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ... εγώ παράγγειλα ένα Iphone 5 και ενώ λένε ακόμη ετοιμοπαράδοτο στη σελίδα τους τώρα μου απάντησαν μέσω του live chat ότι το κατάστημα που ανέλαβε την παραγγελία μου δεν είχε διαθέσιμο!!! Αν δεν το στείλουν μέσα στην επόμενη βδομάδα θα φάνε γερό κράξιμο και αρνητική στο skroutz. Για πες πως θα το κανω αυτο με το SKROUTZ.. αντε γιατι καλα εδω.. αλλα να μαθει ο κοσμος.... Εχω κ αρθμους παραγγελιας κ ολα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα