Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω που ειμαι μελος κανεναν χρονο τωρα, γιατι οταν βαζω το τηλεφωνο μου παιρνω το 3ο το μακρυτερο; :P

Δεν μου εχει ερθει κανενα sms.

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εγω που ειμαι μελος κανεναν χρονο τωρα, γιατι οταν βαζω το τηλεφωνο μου παιρνω το 3ο το μακρυτερο; :P

Δεν μου εχει ερθει κανενα sms.

Είσαι απλά μέλος ή και στο myclub?
Δημοσ.
Είσαι απλά μέλος ή και στο myclub?
Απλα μελος.

Αν το my club ειναι αυτο που μαζευεις ποντους με τις αγορες σου, βαριομουν να κανω εγγραφη στο καταστημα γιατι βιαζομουν κιολας :(

Δημοσ.
Απλα μελος.

Αν το my club ειναι αυτο που μαζευεις ποντους με τις αγορες σου, βαριομουν να κανω εγγραφη στο καταστημα γιατι βιαζομουν κιολας :(

Προφανώς γι' αυτό δεν σου έστειλαν μήνυμα.
Δημοσ.

εγω εχω καρτα myclub Public,

εκανα εγγραφη στο site βαζοντας και το κιν τηλ,

μου δειχνει το υπολοιπο ποντων που εχω στο myclub,

αλλα οταν παω να βαλω το κιν στο πεδιο για την εκπτωση μου λεει οτι δεν το αναγνωριζει!!! τι γινεται?

επισης δεν μου ειχε ερθει sms

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα και κατι αλλα πραγματακια να παρω

To 10% δεν λειτουργεί συνολικά στο ποσό αγορών σου αλλά στο κάθε προϊόν/τεμάχιο ξεχωριστά,,

Δημοσ.

To 10% δεν λειτουργεί συνολικά στο ποσό αγορών σου αλλά στο κάθε προϊόν/τεμάχιο ξεχωριστά,,

Και ποια η διάφορα;;;!!!

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα κάτι το κυνήγι τιμών αυτές τις μέρες και με το -10% για 1 αγορά απ ότι λένε έγινε το public μαγαζί!

Για να δω τι εικόνα θα μου δείξουν μια και παραγγέλνω 1 φορά.

Δημοσ.

έχω και εγώ το ίδιο πρόβημα παρόλο που λέει μέχρι και 26/12 πήγα σήμερα να κάνω παραγγελία έβαλα το κώδικο (δηλάδη τον αρ. τηλεφώνου μου) και μου λέει έχει λήξη, γνωρίζει κανείς τι παίζει??

Δημοσ.

έχω και εγώ το ίδιο πρόβημα παρόλο που λέει μέχρι και 26/12 πήγα σήμερα να κάνω παραγγελία έβαλα το κώδικο (δηλάδη τον αρ. τηλεφώνου μου) και μου λέει έχει λήξη, γνωρίζει κανείς τι παίζει??

Ριξε τους το πρωι καντηλι μεσω τηλεφωνου και μια χαρα θα ισχυσει η εκπτωση ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...