Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανεις εγγραφη , διαλεγεις το προιον που θελεις βαζοντας το στο καλαθι , και στο προτελευταιο βημα πριν απο την ολοκληρωση παραγγελιας σου βγαζει ενα παραθυρακι για να βαλεις τον κωδικο.......αλλα μαλλον τον αποσυρανε φιλε γιατι σε εμενα δε δουλευει..........

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα παρέλαβα Iphone 5 16gb White από Public Θεσσαλονίκης με 665.10€

Επεξ/σία από GoS
  • Like 1
Δημοσ.

Και σε μένα δούλεψε ο κωδικός (αριθμός κινητού). Παρήγγειλα ένα laptop για έναν φίλο. Από 599 είχε τιμή internet 540 και μαζί με τον κωδικό έκπτωσης βγήκε 480. Χθες το στείλανε με asc.

Δημοσ.

Καλά μόνο σε εμένα δεν δουλεύει ποια ?

ούτε κινητό μου ( δεν υπάρχει λέει ) ούτε ο παλιό κωδικός από εδώ (που λέει ότι δεν ισχύει ποια) τι να γίνεται ....

Δημοσ.
Καλά μόνο σε εμένα δεν δουλεύει ποια ?

ούτε κινητό μου ( δεν υπάρχει λέει ) ούτε ο παλιό κωδικός από εδώ (που λέει ότι δεν ισχύει ποια) τι να γίνεται ....

Πρέπει να δουλεύει μόνο στο προϊόν που δοκίμασες το κουπόνι την πρώτη φορά. Θυμάσαι τι είχες βάλει στο καλάθι?
Δημοσ.

όχι δεν θυμάμαι γιατί έκανα πολλά πειράματα αλλά ούτε τότε είχε δουλέψει γιατί δεν είχα βάλει κινητό.

Πρέπει να βρω να μου την κλείσει κάποιος άλλος με αντικαταβολή και παραλαβή στον χώρο μου ποια απ ότι φαίνεται. :)

λοιπόν ψάχνω 1 εθελοντή ( καλό χριστιανό )

Δημοσ.
μπορει καποιος να μας δωσει τον κωδικο που στελνουν μεσω sms τα public μονο αυτος ισχυει.......καλες γιορτες
Δεν έχουν στείλει κωδικό, ο κωδικός είναι ο αριθμός κινητού που είναι δηλωμένος στο public.
Δημοσ.

Αγορά επιτυχημένη και από εμένα με 10% έκπτωση σκληρού δίσκου 2.5" WD 1TB με την χρήση του κινητού μου τηλέφωνου.

Ισχύει μόνο για μια αγορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...