Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχω κρατήσει ένα iPad 4ης γενιάς μαύρο στα 476€.

Αν ενδιαφέρεται κανείς γιατι τελικά δεν θα το χρειαστω.

Sent from my iPad using Insomnia

Τελικά δικαιούσαι και δώρο 60€ για αξεσουάρ;

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Παντως οι χρονοι τους ειναι για τα πανηγυρια, 24-72 ωρες εγραφαν αυτα που εχω παραγγειλει απο την Πεμπτη, εχουν περασει ηδη 46 σχεδον ωρες και ακομα αποστολη δεν εχει γινει! Αρα και σε λιγο να φυγουν (λεμε τωρα) θα πιασουμε χαλαρα τις 100-150 ωρες μεχρι να παραλαβουμε.

Τους θυμομαστε και απο περισυ τετοια εποχη που εκαναν 15 μερες για τα πολυπριζα σε πολλους...

• Like 1
Δημοσ.

εγώ παράγγειλα ένα Iphone 5 και ενώ λένε ακόμη ετοιμοπαράδοτο στη σελίδα τους τώρα μου απάντησαν μέσω του live chat ότι το κατάστημα που ανέλαβε την παραγγελία μου δεν είχε διαθέσιμο!!! Αν δεν το στείλουν μέσα στην επόμενη βδομάδα θα φάνε γερό κράξιμο και αρνητική στο skroutz. 

Δημοσ.

Αυτό με την "μη διαθεσιμότητα" των προϊόντων έχει παραγίνει τον τελευταίο καιρό, και όχι μόνο για το συγκεκριμένο κατάστημα.

Δημοσ.
Τελικά δικαιούσαι και δώρο 60€ για αξεσουάρ;

ΝΑΙ, δικαιούσαι και τα δώρα, έκανα την παραγγελία του iPad 4 Retina συν τα αξεσουάρ αν και δώρο υπολογίστηκε και σε αυτά το -10%, έγινε σούμα και τελικό ποσό 480€ περίπου. 

Τώρα αν θα το στείλουν η θα ακυρώσουν δεν το ξέρω, είναι "υπό επεξεργασία" και μάλλον θα καθυστερήσουν.

έχω βάλει παραλαβή από το κατάστημα, όταν περάσουν οι 3 εργάσιμες θα πάω μια βόλτα από εκεί, και αφού πρώτα δω τι παίζει από διαθεσιμότητα στο κατάστημα, θα αρχίσω να ουρλιάζω μέσα στο κόσμο να δω τι θα κάνουν!!! :devil:

έχω ξαναπεράσει Οδύσσεια με public και multirama

Δημοσ.
Παντως οι χρονοι τους ειναι για τα πανηγυρια, 24-72 ωρες εγραφαν αυτα που εχω παραγγειλει απο την Πεμπτη, εχουν περασει ηδη 46 σχεδον ωρες και ακομα αποστολη δεν εχει γινει! Αρα και σε λιγο να φυγουν (λεμε τωρα) θα πιασουμε χαλαρα τις 100-150 ωρες μεχρι να παραλαβουμε.

Τους θυμομαστε και απο περισυ τετοια εποχη που εκαναν 15 μερες για τα πολυπριζα σε πολλους...

το ίδιο λέει και το getitnow ,και σε εμένα έκαναν πάνω από 20 μέρες να στείλουν την παραγγελία και δεν ήρθε και ολόκληρη

Δημοσ.
το ίδιο λέει και το getitnow ,και σε εμένα έκαναν πάνω από 20 μέρες να στείλουν την παραγγελία και δεν ήρθε και ολόκληρη

και τι έκανες μετά; έλειπαν πολλά;

στα έφεραν μετά;

Δημοσ.
και τι έκανες μετά; έλειπαν πολλά;

στα έφεραν μετά;

είχαν ακυρώσει την αρχική παραγγελεία που έκανα ,και έκαναν νέα μόνοι τους ,έχοντας αφαιρέσει το προιόν που όπως είπαν δεν ήταν διαθέσιμό.(γιαυτό τα υπόλοιπα ήρθαν μετά από 20μέρες ,επειδή ήταν διαθέσιμα).

μας δουλέυουν κανονικά

Δημοσ.
εμένα μου είπαν ότι τη στείλανε σήμερα μαζί με κάτι άλλα συμπράγκαλα που είχα παραγγείλει.

Ακομα περιμενω.

Και εχω παραγγειλει με παραλαβη απο καταστημα..

Άμα δεν σας κάνει κόπως αφήστε δυο λόγια για την μηχανή(όταν έρθει). Πήρα μία αλλά σκέφτομαι και για δωράκι πριν τελειώσει το απόθεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...