Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Έχω κρατήσει ένα iPad 4ης γενιάς μαύρο στα 476€.Αν ενδιαφέρεται κανείς γιατι τελικά δεν θα το χρειαστω. Sent from my iPad using Insomnia Τελικά δικαιούσαι και δώρο 60€ για αξεσουάρ;
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Παντως οι χρονοι τους ειναι για τα πανηγυρια, 24-72 ωρες εγραφαν αυτα που εχω παραγγειλει απο την Πεμπτη, εχουν περασει ηδη 46 σχεδον ωρες και ακομα αποστολη δεν εχει γινει! Αρα και σε λιγο να φυγουν (λεμε τωρα) θα πιασουμε χαλαρα τις 100-150 ωρες μεχρι να παραλαβουμε. Τους θυμομαστε και απο περισυ τετοια εποχη που εκαναν 15 μερες για τα πολυπριζα σε πολλους... 1
crmaris Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 εγώ παράγγειλα ένα Iphone 5 και ενώ λένε ακόμη ετοιμοπαράδοτο στη σελίδα τους τώρα μου απάντησαν μέσω του live chat ότι το κατάστημα που ανέλαβε την παραγγελία μου δεν είχε διαθέσιμο!!! Αν δεν το στείλουν μέσα στην επόμενη βδομάδα θα φάνε γερό κράξιμο και αρνητική στο skroutz.
kostas_dr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό με την "μη διαθεσιμότητα" των προϊόντων έχει παραγίνει τον τελευταίο καιρό, και όχι μόνο για το συγκεκριμένο κατάστημα.
nyne Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μόλις έβαλα παραγγελία wii u με zombie u με την έκπτωση 10% ,αν τελικά θα το παραλάβω θα ενημερώσω.
tubeg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Τελικά δικαιούσαι και δώρο 60€ για αξεσουάρ; ΝΑΙ, δικαιούσαι και τα δώρα, έκανα την παραγγελία του iPad 4 Retina συν τα αξεσουάρ αν και δώρο υπολογίστηκε και σε αυτά το -10%, έγινε σούμα και τελικό ποσό 480€ περίπου. Τώρα αν θα το στείλουν η θα ακυρώσουν δεν το ξέρω, είναι "υπό επεξεργασία" και μάλλον θα καθυστερήσουν. έχω βάλει παραλαβή από το κατάστημα, όταν περάσουν οι 3 εργάσιμες θα πάω μια βόλτα από εκεί, και αφού πρώτα δω τι παίζει από διαθεσιμότητα στο κατάστημα, θα αρχίσω να ουρλιάζω μέσα στο κόσμο να δω τι θα κάνουν!!! έχω ξαναπεράσει Οδύσσεια με public και multirama
newtech Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Εγω 2 εχω παρει και μου τα πηγε 9,90 και τα 2 Αρα το κουπονι οκ.. για να δουμε αν θα παραλαβω κιολας (φετος) X απο μενα... 2η φωρα.. Στις 22 Δεκεμβρίου 2012 1:13 μ.μ., ο χρήστης PUBLIC INFO έγραψε: Αγαπητέ πελάτη χρόνια σας πολλά, Ευχαριστούμε που επιλέξατε το Public.gr για τις αγορές σας Θα θέλαμε να σας επιβεβαιώσουμε ότι μετά από εκτεταμένη αναζήτηση στο δίκτυο των προμηθευτών μας, το προιόν 0532644 της παραγγελίας σας δεν βρέθηκε τελικώς διαθέσιμο. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα αφαιρεθει απο την παραγγελία σας . Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και ένα ευτυχισμένο 2013! Με εκτίμηση, Public.gr Customer Passion www.public.gr • [email protected] • 18 καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα
mikegad Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Παντως οι χρονοι τους ειναι για τα πανηγυρια, 24-72 ωρες εγραφαν αυτα που εχω παραγγειλει απο την Πεμπτη, εχουν περασει ηδη 46 σχεδον ωρες και ακομα αποστολη δεν εχει γινει! Αρα και σε λιγο να φυγουν (λεμε τωρα) θα πιασουμε χαλαρα τις 100-150 ωρες μεχρι να παραλαβουμε.Τους θυμομαστε και απο περισυ τετοια εποχη που εκαναν 15 μερες για τα πολυπριζα σε πολλους... το ίδιο λέει και το getitnow ,και σε εμένα έκαναν πάνω από 20 μέρες να στείλουν την παραγγελία και δεν ήρθε και ολόκληρη
abc Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 το ίδιο λέει και το getitnow ,και σε εμένα έκαναν πάνω από 20 μέρες να στείλουν την παραγγελία και δεν ήρθε και ολόκληρη και τι έκανες μετά; έλειπαν πολλά; στα έφεραν μετά;
silmarien Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Έχει παραλάβει κανένας την ξυριστική travel απο public?
crmaris Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 εμένα μου είπαν ότι τη στείλανε σήμερα μαζί με κάτι άλλα συμπράγκαλα που είχα παραγγείλει.
xristoforos89 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Έχει παραλάβει κανένας την ξυριστική travel απο public?Ακομα περιμενω. Και εχω παραγγειλει με παραλαβη απο καταστημα..
mikegad Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 και τι έκανες μετά; έλειπαν πολλά;στα έφεραν μετά; είχαν ακυρώσει την αρχική παραγγελεία που έκανα ,και έκαναν νέα μόνοι τους ,έχοντας αφαιρέσει το προιόν που όπως είπαν δεν ήταν διαθέσιμό.(γιαυτό τα υπόλοιπα ήρθαν μετά από 20μέρες ,επειδή ήταν διαθέσιμα). μας δουλέυουν κανονικά
silmarien Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 εμένα μου είπαν ότι τη στείλανε σήμερα μαζί με κάτι άλλα συμπράγκαλα που είχα παραγγείλει. Ακομα περιμενω. Και εχω παραγγειλει με παραλαβη απο καταστημα.. Άμα δεν σας κάνει κόπως αφήστε δυο λόγια για την μηχανή(όταν έρθει). Πήρα μία αλλά σκέφτομαι και για δωράκι πριν τελειώσει το απόθεμα.
aslanG7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Εγω παρελαβα σημερα ps3 plus 33.70 μου εστειλαν μηνυμα στο κινητο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα