Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως εμένα παιδιά μου ήρθε sms από τα Public για την προσφορά του -10%, το οποίο sms αναφέρει οτι στο πεδίο "εκπτωτικό κουπόνι" συμπληρώνεις τον αριθμό του κινητού σου τηλεφώνου (είμαι μέλος κι έχουν τα στοιχεία μου). Το δοκίμασα σε διάφορα προϊόντα και δουλεύει κανονικά! 

Δημοσ.

Ούτε ο κωδικός μου δουλεύει αλλά ούτε και με το κινητό τι γίνεται , αν και δεν βλέπω να παίρνω τίποτα μιας και η τιμές βγάζουν σε κάποια πράγματα μάτι.

Δημοσ.

προς mpokwsthw,

θελω να δω θα στο στειλουν ή θα σου πουν οτι εξαντληθηκε. ενημερωσε μας

Παρακαλω τους admin να διορθωσουν το προβλημα με τον chrome δεν μπορω να κανω post.

• Like 1
Δημοσ.

Eν τω μεταξυ πριν λιγο ειδα να υπαρχει στη σελιδα τους τερμα πανω ακριβως αριστερα απο το "παρακολουθηση παραγγελιας" ενα μαυρο κουμπακι 'live chat' το οποιο μετα απο refresh εξαφανιστηκε...! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ΥΓ. Τι γινεται ρε σεις με τα κενά replies σε quotes? Γεμισε το φορουμ!

Δημοσ.
Eν τω μεταξυ πριν λιγο ειδα να υπαρχει στη σελιδα τους τερμα πανω ακριβως αριστερα απο το "παρακολουθηση παραγγελιας" ενα μαυρο κουμπακι 'live chat' το οποιο μετα απο refresh εξαφανιστηκε...! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ναι και στο getitnow έτσι γίνεται. προφανώς δεν υπάρχει διαθέσιμος υπάλληλος να μιλήσει όταν εξαφανίζεται. ξανακάνε ριφρές. κάποια στιγμή θα έρθει πάλι! αν και τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. 9 η ώρα κλείνουνε!

• Like 1
Δημοσ.

20/12/12

Παραγγελία # o130495004

33,75 €

Άκυρη

20/12/12

Παραγγελία # o130494026

37,50 €

Απεσταλμένη

Mαντευετε τι ειναι ε... με διαφορα 5-10 λεπτων τις εβαλα και οι δυο το ιδιο (ετησιο ps plus) μεχρι πριν λιγο "υπο επεξεργασια" και οι δυο... εστειλαν την 1η ακυρωσαν χωρις ουτε καν email την 2η (που ειχε το -10%)!

Λετε να μου ερθει τελικα κι εμενα "δωρεαν"? :-)

Δημοσ.

Κάποιο πρόβλημα υπάρχει όταν η παράθεση γίνεται από κινητό τηλέφωνο.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω κρατήσει ένα iPad 4ης γενιάς μαύρο στα 476€.

Αν ενδιαφέρεται κανείς γιατι τελικά δεν θα το χρειαστω.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Ok αυτό με το κινητό ισχύει μόλις ολοκλήρωσα μια παραγγελία "ξοδεύοντας" την ευκαιρία σε κάτι φτηνό...

anyway, next time...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...