Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λοιπον δειτε τα screenshots να δειτε τι μπαχαλο γινεται...! χαχαχα!

attachicon.gifpublic oloklirosi.JPG

και αμεσως μετα την "Ολοκληρωση Παραγγελιας" στο public μου πεταει το παρακατω.... :-D :-D :-D B)

attachicon.gifpublic=wtf=getitnow.JPG

Κριμα και ηθελα το Μ525 για δωρακι (το touch που το ηθελα για μενα το παρηγγειλα, βεβαια αν θα το στειλουν ειναι αλλο θεμα)

YΓ. Razor ξεκολλα απο το public γιατι στο τελος ή αυτους θα καταστρεψεις ή εμας :-)

πωπω @@@@@@@@@@@@@ εχω λιώσει στο γέλιο!!!!!!!!!!! καλα τώρα σοβαρά! ΠΩΣ το κάνανε αυτό;

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πωπω μιλάμε τελείως γελίοι οι τύποι.Ένα μπου.....ελο είναι. Μακρυά απο δαύτους. (καλά κάνω και δεν έχω ψωνίσει ποτε, τίποτα απο αυτούς)

Δημοσ.

αγόρασα το τελευταιο microsoft touch, στην αρχη ειχα βαλει 2 αλλα μεχρι με πεταξε εξω και μετα δεχοταν μονο ενα. μολις ολοκληρωσα, εγραψε εξαντλημενο... καλα αμα το παρω...

Δημοσ.

Από χθες το μεσημέρι είχα συμπληρώσει μια παραγγελία μέχρι το σημείο όπου το επόμενο κλικ έλεγε "Ολοκλήρωση Παραγγελίας". Την άφησα εκεί για να την ολοκληρώσω το βράδυ. Εν τω μεταξύ, έγινε αυτό με την ακύρωση της προσφοράς που γράψατε εδώ και ξενέρωσα.

Το θέμα είναι ότι στο "καλάθι μου" υπάρχει η παραγγελία με καταχωρημένη την έκπτωση και το μειωμένο ποσό, σαν να περιμένει να την προχωρήσω. Πράγμα που έκανα μόλις.

Έχω κρατήσει screenshot με την παραγγελία πριν και μετά την επιβεβαίωση.

Υπάρχει, λέτε, περίπτωση να παραλάβω κανονικά?

Θεωρητικά περιμένω τηλέφωνο από αυτούς ή τηλεφωνώ εγώ να ρωτήσω?

Δημοσ.
Από χθες το μεσημέρι είχα συμπληρώσει μια παραγγελία μέχρι το σημείο όπου το επόμενο κλικ έλεγε "Ολοκλήρωση Παραγγελίας". Την άφησα εκεί για να την ολοκληρώσω το βράδυ. Εν τω μεταξύ, έγινε αυτό με την ακύρωση της προσφοράς που γράψατε εδώ και ξενέρωσα.

Το θέμα είναι ότι στο "καλάθι μου" υπάρχει η παραγγελία με καταχωρημένη την έκπτωση και το μειωμένο ποσό, σαν να περιμένει να την προχωρήσω. Πράγμα που έκανα μόλις.

Έχω κρατήσει screenshot με την παραγγελία πριν και μετά την επιβεβαίωση.

Υπάρχει, λέτε, περίπτωση να παραλάβω κανονικά?

Θεωρητικά περιμένω τηλέφωνο από αυτούς ή τηλεφωνώ εγώ να ρωτήσω?

Κάτι παρόμοιο έκανα και εγώ και τη δέχτηκε κανονικά την παραγγελία σήμερα με τις μειωμένες τιμές. Αναμονή τώρα να δούμε τι θα γίνει τελικά. 

Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο, και η τηλεφωνήτρια μου είπε ότι πρέπει να βάλω στο κουπόνι έκπτωσης το κινητό μου για να ισχύσει ο κωδικός. Βέβαια εμένα δεν μου ήρθε ποτέ κανένα μήνυμα, το έμαθα από εδώ, και συνεπώς δε δουλεύει.

Δημοσ.
Λοιπον δειτε τα screenshots να δειτε τι μπαχαλο γινεται...! χαχαχα!

attachicon.gifpublic oloklirosi.JPG

και αμεσως μετα την "Ολοκληρωση Παραγγελιας" στο public μου πεταει το παρακατω.... :-D :-D :-D B)

attachicon.gifpublic=wtf=getitnow.JPG

Κριμα και ηθελα το Μ525 για δωρακι (το touch που το ηθελα για μενα το παρηγγειλα, βεβαια αν θα το στειλουν ειναι αλλο θεμα)

YΓ. Razor ξεκολλα απο το public γιατι στο τελος ή αυτους θα καταστρεψεις ή εμας :-)

αχαχαχαχαχ επαγγελματίες τι να λέμε τώρα... :lol: :lol:

Δημοσ.

εγω πρόλαβα χτες και τσίμπησα ενα ps3 και μια συνδρομή για το ps network......αρχική 308 με την έκπτωση 275.......μια χαρά μου έκατσε μιας και το ps3  με το βιβλίο με τα μυστικά είχε μόνο του 270.....

• Like 1
Δημοσ.

Τους τρολλάρισα κι εγώ. Παρήγγειλα τα ηχεια Logitech X-530 με 19.90. Η παραγγελία καταχωρήθηκε κανονικά και αναμένω τι θα μου πουν για να ακυρώσουν. Ότι τους τέλειωσαν? Η διαθεσιμότητα άλλαξε από άμεσα διαθέσιμο σε περιορισμένη διαθεσιμότητα, μετά την παραγγελία μου.

Δημοσ.
εμένα κάτι χαρτικά σε χαμηλή τιμή που παράγγειλα χθες ,μου τα ακύρωσαν σήμερα

Σε πήραν τηλέφωνο ή μέσω μέιλ; Τι σου είπαν;

Δημοσ.

Εγώ έκανα παραγγελία χθες το HTC One X 32GB στα 299€. Best τιμή ever και παντού :confused: . Καταχωρήθηκε η παραγγελία κανονικά και τώρα περιμένω...

Δημοσ.
αγόρασα το τελευταιο microsoft touch, στην αρχη ειχα βαλει 2 αλλα μεχρι με πεταξε εξω και μετα δεχοταν μονο ενα. μολις ολοκληρωσα, εγραψε εξαντλημενο... καλα αμα το παρω...

Eπειδη οπως διαπιστωσαμε το μαγαζακι αυτο με το getitnow εχουν μια ιδιαιτερα συγγενικη σχεση, απλα να αναφερω οτι οταν μου συνεβη το ιδιο στο getitnow (με τα φωτογραφικα χαρτια των 0.27 εβαζα 2 τεμαχια και δεν το δεχοταν, δεχθηκε το 1 τμχ και αμεσως μετα την ολοκληρωση ειδα 'εξαντλημενο' στη σελιδα του προϊοντος) τελικα με ενημερωσαν οτι εξαντληθηκαν (αρα μαλλον αν και παει να φανει οτι υπαρχει συνδεση τεμαχιων με αποθηκη ειτε δε δουλευει σωστα ειτε απλα κανουν ο,τι γουσταρουν).

Κάτι παρόμοιο έκανα και εγώ και τη δέχτηκε κανονικά την παραγγελία σήμερα με τις μειωμένες τιμές. Αναμονή τώρα να δούμε τι θα γίνει τελικά. 

Και αυτα τα εχω ξανακανει και συνηθως η εξελιξη δεν ειναι η επιθυμητη...

εμένα κάτι χαρτικά σε χαμηλή τιμή που παράγγειλα χθες ,μου τα ακύρωσαν σήμερα

Εμενα παλι απο τις (αρκετες ομολογουμενως) παραγγελιες μου ηδη μου εστειλαν δυο, την συνδρομη για το ps plus και... τα φωτογραφικα χαρτακια των 0.20!

edit: Επειδη το προϊον σου δεν υπαρχει τωρα, αν προκειται για τα χαρτια ΧΕROX που νομιζω βλεπω μεσω google και αν τα πηρες με 2.99 δεν εχασες και κανενα κελεπουρι...

https://www.skroutz.gr/c/620/xarti-fototypiko.html?keyphrase=xerox+500+a4

Δημοσ.
Σε πήραν τηλέφωνο ή μέσω μέιλ; Τι σου είπαν;

email μου έστειλαν

Αγαπητέ πελάτη χρόνια σας πολλά,

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το Public.gr για τις αγορές σας

Θα θέλαμε να σας επιβεβαιώσουμε ότι  μετά από εκτεταμένη αναζήτηση στο δίκτυο των προμηθευτών  μας, το προιόν

0220075  της παραγγελίας  xxxxxxxxx   δεν βρέθηκε τελικώς διαθέσιμο.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι  θα αφαιρεθει απο την  παραγγελία σας .

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και ένα ευτυχισμένο 2013!

Με εκτίμηση,

Public.gr Customer Passion

Δημοσ.

Διαβαστε αυτο και πραξτε αναλογα (τελευταιο σχολιο απο εμενα...) http://www.insomnia.gr/topic/467817-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-690-891euro-public/page-2

Τωρα πλεον εχω παραλαβει και ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ....

Εριξα και εγω μια παραγγελια με τα ηχεια αν παραλαβει ενας,τωρα πια  ξερω τι πρεπει να κανω.... :devil: :devil: :devil:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...