Razor7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα εγω το εβαλα χωρις το θαυμαστικο και δουλεψε πριν κανα 2ωρο πειραματικα δοκιμασα και μια δευτερη παραγγελια και μου εβγαλε το μήνυμα που εβγαλε και σε σενα. Τι σκατά, τόσο αναξιόπιστοι είναι πια? Btw δεν ισχύει για δεύτερη παραγγελία... Για όλα τα είδη (πλην βιβλίων και κόμικς) και για 1 παραγγελία ανά πελάτη.
tubeg Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Τι σκατά, τόσο αναξιόπιστοι είναι πια? Btw δεν ισχύει για δεύτερη παραγγελία... ναι βρε, το ηξερα, ειπα πειραματικα, αν ηθελα θα τα φόρτωνα στην πρωτη η θα εκανα αλλο λογαριασμο.
achilles_g_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Btw δεν ισχύει για δεύτερη παραγγελία... Ούτε για πρώτη ισχύει lol
j0maK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Ούτε σε εμένα ισχύει, για πρώτη παραγγελία, με και χωρίς θαυμαστικό.
tool1983 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μ αρεσει που το κοψαν,αφου με ή χωρις το 10% ειναι το πιο ακριβο μαγαζι για games στο κοσμο. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Και εγώ δοκίμασα μόλις τώρα να βάλω μια παραγγελία μέσω του Public.gr με τον κωδικό κουπονιού για να πάρω το 10% έκπτωση και μου έβγαλε και μένα το ίδιο μήνυμα "Σφάλμα Η προθεσμία χρήσης του κουπονιού έχει λήξει." Είπα και εγώ.... πήγανε να κάνουν ένα καλό να πάρει ο κόσμος με μια σοβαρή εκπτωση και μέσα σε 24 ώρες το αποσύρανε!!! Σου λέει "θα πέσουμε έξω ακύρωσε το κουπόνι, τα λειγούρια τρέξανε να εξαργυρώσουν τον κωδικό του -10%". Ε τους αγιογδύτες είπα και εγώ.... χρωστάνε να κάνουν καλό;;;;; Και πάνω που χάρηκα γιατί αύριο έλεγα να πάω να πάρω το Wii U και με το που είδα την προσφορά του κουπόνιου πέταξα απο την χαρά μου και είπα να κάνω την παραγγελια Online απο τα public (Δεν θα με χάλαγε καθόλου εκπτωσούλα 50 ευρώ!!!!). Μόνο και μόνο για αυτό που κάνανε θα πάω να το πάρω απο το Plaisio ή οπουδήποτε αλλού Τεσπά τσάμπα η χαρά
giorginho Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Βρε σεις δεν ηταν ποτέ το θαυμαστικό μερος του... κωδικου για το -10%!!! Εγω το χρησιμοποιησα ηδη οποτε δεν μπορω να τσεκαρω αν το εκοψαν πλεον (περιεργο αλλα... ελληνικο αν ισχυει). Εdit: Τωρα που το κοιταω δεν μπορω να δω τον κωδικο που εβαλα στην εν λογω παραγγελια οποτε θα πρεπει να αφησω ενα καλο παραθυρακι λογω αμφιβολιας να ηταν μεσα και το θαυμαστικο.... πραγματι δεν φαινεται να ισχυει πλεον (αλλα τι να το κανεις οταν εχεις ετσι κι αλλιως 90% εκπτωση χωρις κουπονακι? )
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Αδερφέ ασε δοκίμασα και χωρίς θαυμαστικο (!) το ίδιο κάνει ακριβώς (error message) ε τα τσουτσέκια μην τους πάρει και τους σηκώσει!!!! Μ αρέσει που λέει σε διάφορα site για κουπόνια ότι ημερομηνία λήξης του κουπονιού ειναι 26/12. Σκατά στα μούτρα τους. Δηλαδή πόσο στα α.... τους μας έχουν γραμμένους εκει στα public; (τι περιμένεις όταν σε όλα τα προίοντα τους και ειδικά τα τεχνολογικά και video consoles / games, που ψωνίζω εγώ, οι τιμές ειναι 10% έως και 20% πάνω απο τον ανταγωνισμό). EDIT: Τώρα που το υπολογίζω ούτε 24 ώρες δεν κράτησαν την προσφορά (μάλλον το βρήκανε πολλοί τον κωδικό του κουπονίου και έγινε χαμός...) Οπότε το αποσύρανε κακήν κακώς . Κρίση βλέπεις και το 10% εκπτωση (απο 5 - 50 ευρώ μέσο όρο ανα παραγγελία) είναι ανακόυφιση για τον Έλληνα. Τόσσα χρόνια μας πιάνατε κότσους και τον κ.... με τις πανάκριβες τιμές σας σε σχέση με όλη την ευρώπη και τα υπόλοιπα σοβαρά μικρομάγαζα στην Ελλάδα, και τώρα που έχουμε ανάγκη μια σοβαρή έκπτωση την αποσύρατε κότες......
Razor7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Αδερφέ ασε δοκίμασα και χωρίς θαυμαστικο (!) το ίδιο κάνει ακριβώς (error message) ε τα τσουτσέκια μην τους πάρει και τους σηκώσει!!!! Μ αρέσει που λέει σε διάφορα site για κουπόνια ότι ημερομηνία λήξης του κουπονιού ειναι 26/12. Σκατά στα μούτρα τους. Δηλαδή πόσο στα α.... τους μας έχουν γραμμένους εκει στα public; (τι περιμένεις όταν σε όλα τα προίοντα τους και ειδικά τα τεχνολογικά και video consoles / games, που ψωνίζω εγώ, οι τιμές ειναι 10% και 15% πάνω απο τον ανταγωνισμό). EDIT: Τώρα που το υπολογίζω ούτε 24 ώρες δεν κράτησαν την προσφορά (μάλλον το βρήκανε πολλοί τον κωδικό του κουπονίου και έγινε χαμός...) Οπότε το αποσύρανε κακήν κακώς . Κρίση βλέπεις και το 10% εκπτωση (απο 5 - 50 ευρώ μέσο όρο ανα παραγγελία) είναι ανακόυφιση για τον Έλληνα. Εγώ χθες που παρήγγειλα όλα οκ,αλλά.... public είναι αυτό ότι γουστάρει κάνει. Εγώ πάντως στη θέση σου θα τους έπερνα τηλέφωνο να αλλάξουν όνομα στο Xmas2012, αφού πλέον έληξε πριν τα Χριστούγεννα του 12 και θα τους πρότεινα το oti-arpaxsei-o-kolos-mas-to-2012.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ χθες που παρήγγειλα όλα οκ,αλλά.... public είναι αυτό ότι γουστάρει κάνει. Εγώ πάντως στη θέση σου θα τους έπερνα τηλέφωνο να αλλάξουν όνομα στο Xmas2012, αφού πλέον έληξε πριν τα Χριστούγεννα του 12.... έτσι ακριβώς αδερφέ public είναι, δικιά του είναι η προσφορά, αν θέλει την δίνει αν θέλει όχι, ότι γουστάρει μπορεί να κάνει. Κρίμα για εμάς που δεν προλάβαμε να την χρησιμοποιήσουμε. Σιγά μην τους πάρω και τηλέφωνο. Χ.... τους έχω, ας γίνουν ρεζίλι σιγα μην τους ενημερώσουμε κιολας EDIT: χαχαχααχαχα αδερφέ απο τα νεύρα μου τώρα το είδα ολοκληρωμένο το μηνυμά σου χαχαχαχ (μα λέω και εγώ σιγά μην τους πάρω να τους ενημερώσω κίολας) Razor7: Εγώ πάντως στη θέση σου θα τους έπερνα τηλέφωνο να αλλάξουν όνομα στο Xmas2012, αφού πλέον έληξε πριν τα Χριστούγεννα του 12 και θα τους πρότεινα το oti-arpaxsei-o-kolos-mas-to-2012.
christs Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 μην σκας αδερφε, δεν τους εχουμε αναγκη. Τουλαχιστον, για οσο θα ειμαστε στο ευρω, μας σωζει ο αγιος αμαζονιος, και οι λοιποι οσιομαρτυρες
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 μην σκας αδερφε, δεν τους εχουμε αναγκη. Τουλαχιστον, για οσο θα ειμαστε στο ευρω, μας σωζει ο αγιος αμαζονιος, και οι λοιποι οσιομαρτυρες Σωστότατος ο μάγκας.... χαχαχαχα!!!!!! :lol: :lol:
Razor7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 btw έχε χάρη που δε χρειάζομαι ποντίκι να πάρω κανένα να τους τρολλάρω... http://www.public.gr/product/perifereiaka/teleytaia-kommatia-perifereiaka/sony-vaio-vgpbms15vce-mouse-laser-asyrmato/prod2661590pp/#.UNOluKyweBg http://www.public.gr/product/perifereiaka/teleytaia-kommatia-perifereiaka/logitech-wireless-mouse-m525-mouse-laser-asyrmato-mayro-mple/prod1870126pp/#.UNOljqyweBg http://www.public.gr/product/perifereiaka/mouse/wireless-mouse/microsoft-explorer-touch-gkri/prod1430189pp/#.UNOlvqyweBg 1
giorginho Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπον δειτε τα screenshots να δειτε τι μπαχαλο γινεται...! χαχαχα! και αμεσως μετα την "Ολοκληρωση Παραγγελιας" στο public μου πεταει το παρακατω.... :-D Κριμα και ηθελα το Μ525 για δωρακι (το touch που το ηθελα για μενα το παρηγγειλα, βεβαια αν θα το στειλουν ειναι αλλο θεμα) YΓ. Razor ξεκολλα απο το public γιατι στο τελος ή αυτους θα καταστρεψεις ή εμας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα