Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ξέρει κανείς αν το κουπόνι αυτό ισχύει για παραλαβή από το κατάστημα; Ή θα φάμε ΧΧΧ?

Κανε την παραγγελια μεσω ιντερνετ και βαλε παραλαβη απο το καταστημα...

Δημοσ.
Κανε την παραγγελια μεσω ιντερνετ και βαλε παραλαβη απο το καταστημα...

ναι απλά φοβάμαι να ολοκληρώσω το τελευταίο βήμα μην τυχόν καταχωρηθεί η παραγγελία καταλάθος και βαριέμαι να τηλεφωνώ. ήθελα να πειραματιστώ με μεγάλης αξίας αντικείμενο και σκεφτόμουν ότι στο κατάστημα ίσως να μην δουλέψει ο κωδικός. Γιατί για φαντάσου να πάρει ο μπροστινός σου το ίδιο πράγμα στην Χ τιμή και εσύ να είσαι από πίσω του και να βγεις με τιμή στο 90% του Χ.... για αυτό και ρωτάω!

• Like 1
Δημοσ.

Τουλαχιστον οσον αφορα τα PUBLIC νομιζω οτι "παιζει" αυτο...εγω ειχα αγορασει το DISNEY UNIVERSE για το PS3 απο μια προσφορα που ειχαν βγαλει μεσω ιντερνετ στα 7,99Ε οταν καινουριο εκανε 49Ε, το "εκλεισα" και ζητησα παραλαβη απο καταστημα κοντα σε εμενΑ, ΟΤΑΝ πηγα ο υπαλληλος επαθε ηηηηηττττττα, και φωναξε τον προισταμενο, το εψαξαν μεσω του κεντρου τους (ειχα εκτυπωμενη εγω και την τελικη "εικονα" απο το ηλεκτρονικο τους μαγαζακι που εβγαζε την τιμη) και τελικα το πηρα στα 8Ε. EΠισης αλλη μια φορα ειχαν βγαλει για το vita το starter pack στα 0,κατι απο 30Ε, το "εκλεισα" παλι και μου το εστειλαν με courier αυτη την φορα, στα 0,κατι και ουτε γατα ουτε ζημια!!!! :) :)

Δημοσ.

Άρχισαν τα τύμπανα. Οι πρώτες καλές προσφορές για Χριστούγεννα. Μερικά που κοίταξα στο gaming section:

PS3 Super Slim 12GB : 179€

PS Vita 16GB Memory Card: 28€

Nintendo Wii U κονσόλες 

Και φυσικά η plus συνδρομή που είπαν τα παιδιά παραπάνω!

Δημοσ.

Η Plus συνδρομή πάντως,στην περιγραφή αναφέρει ότι είναι 9μηνη(Αλήθεια,υπάρχει 9μηνη?)

Αλλιώς(το πιθανότερο),το τσακάλι που το τιμολόγησε δεν ξέρει να μετράει μέρες,έκανε την αναγωγή 365μέρες=9 μήνες και έπρεπε να βγάλει τιμή που θα ήταν χαμηλότερη από το ετήσιο :P :D

Δημοσ.

Ναι το προσεξα κι εγω αλλα μαλλον για βλακεια του συντακτη προκειται, ολα τα αλλα στοιχεια λενε ειτε 12μηνη ειτε 365 μερες και δεν ξερω να υπαρχει καμια 9μηνη συνδρομη... (αλλα αφου εχει δωρεαν αντικαταβολη ετσι κι αλλιως θα το δουμε πριν το πληρωσουμε).

Μονο με τα παιχνιδια αυτου του μηνα +2-3 demo που ειχα γεμισε η 16αρα που ειχα... κριμα δεν υπολογισα να βαλω και εξτρα 16αρα με το -10% και οντως ισχυει μονο για μια παραγγελια ο κωδικος. Ειναι γελοιο παντως το θεμα με τις καρτες για το vita, οπως το βλεπω μια ετησια στο plus απαιτει χαλαρα 64GB καρτα και αυτοι δινουν την 32αρα με 90 ευρω!

Δημοσ.

Πολυ μεγαλη προσοχη με αυτο το καταστημα, οποτε θελει τηρει τις προσφορες και οποτε δεν το βολευει, τις ακυρωνει μετα απο καποιες μερες και δεν στελνει τιποτα. Ειναι απο τα πιο μεγαλα αναξιοπιστα μαγαζια απο πλευρας internet shop.

Δημοσ.

Δοκιμάζω τον κωδικό και μου βγάζει αυτό το μήνυμα:

"Σφάλμα

Η προθεσμία χρήσης του κουπονιού έχει λήξει."

Επισυνάπτω και την εικόνα.
Μάλλον κάποιο λάθος έκαναν και το κατάλαβαν..

post-120259-0-57651900-1356031917_thumb.png

Δημοσ.

Δοκιμάζω τον κωδικό και μου βγάζει αυτό το μήνυμα:

"Σφάλμα

Η προθεσμία χρήσης του κουπονιού έχει λήξει."

Επισυνάπτω και την εικόνα.
Μάλλον κάποιο λάθος έκαναν και το κατάλαβαν..

δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα εγω το εβαλα χωρις το θαυμαστικο και δουλεψε πριν κανα 2ωρο

πειραματικα δοκιμασα και μια δευτερη παραγγελια και μου εβγαλε το μήνυμα που εβγαλε και σε σενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...