Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α χα χα. Έκανα αρνητική αξιολόγηση στο Public και μόλις με πήραν τηλ. για να μου εξηγήσουν τους λόγους που δεν ολοκληρώθηκε η παραγγελία (One X). Μου είπε η ευγενέστατη (και αγχωμένη, δεν της έβγαιναν εύκολα τα ψέματα) κυρία ότι ίσως από την προηγούμενη ημέρα να τα είχαν παραγγείλει όλα (αδύνατον - πρέπει λίγα λεπτά της ώρας πριν να είχε βγει εκείνη η προσφορά γιατί τις συγκεκριμένες ημέρες έψαχνα καθημερινά και πολλές φορές τη μέρα το One X) και να τελειώσαν τα κομμάτια εκείνη τη στιγμή και ότι είχαν παραγγείλει πολλοί και το σύστημα δεν μπόρεσε να τους εξυπηρετήσει όλους. Δεν είμαι ο μόνος που δεν παρέλαβε.

Και "ως ένδειξη συγγνώμης" όπως μου είπε η κυρία, μου κάνουν την τρομερή έκπτωση του 5% στην επόμενή μου αγορά από το κατάστημά τους. :-D :-D :-D

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ κατάφερα και πήρα την έκπτωση 10% για την αγορά ενός iPhone μετά από 1000 τηλέφωνα κτλ. αλλά την πάτησα αλλού. Επειδή βαριέμαι να τα ξαναγράφω εδώ θα βρείτε τη δική μου περιπέτεια με δαύτους.

Προσοχή όποιος αγοράσει προϊόν Apple από αυτούς.

(αν δεν επιτρέπεται link σε άλλο forum ζητώ συγνώμη και ας σβηστεί το post μου).

Δημοσ.

Εγώ κατάφερα και πήρα την έκπτωση 10% για την αγορά ενός iPhone μετά από 1000 τηλέφωνα κτλ. αλλά την πάτησα αλλού. Επειδή βαριέμαι να τα ξαναγράφω εδώ θα βρείτε τη δική μου περιπέτεια με δαύτους.

Προσοχή όποιος αγοράσει προϊόν Apple από αυτούς.

(αν δεν επιτρέπεται link σε άλλο forum ζητώ συγνώμη και ας σβηστεί το post μου).

το μέλος @apostolispk μια χαρά DOA Πήρε απο κατάστημα Public στο Cosmos Θεσσαλονίκης! Γενικά στο συγκεκριμένο κατάστημα μας συμπεριφέρθηκαν πολύ επαγγελματικά και ήταν πολύ εξυπηρετικοί παρότι είχαν μεγάλο φόρτο εργασίας λόγω εορτών! 

Δημοσ.

DOA γενικα δεν ισχυει ή μονο για τα apple προιοντα; (το 2ο καταλαβα)

Και εγω εχω επιστρεψει σαν doa ενα λαπτοπ το καλοκαιρι και πηρα πισω τα χρηματα μου.

Δημοσ.

εμένα ο τεχνικός τους μου είπε ότι το iPhone δεν έχει DOA γιατί και καλά η Apple δεν υποστηρίζει τα προϊόντα της με DOA. Βέβαια το τελευταίο δεν ισχύει αφού το επιβεβαίωσα με το Apple care support.

Δημοσ.

Καλα και σε εμενα το Πλαισιο μου ελεγε οτι τα hands free εχουν 6 μηνες εγγυηση και οχι 1 ετος (απο iphone 4s)

Μολις τους πηγα το ομορφο manual που γραφει χαρακτηριστικα ''1 ετος εγγυηση στην συσκευη και στα αξεσουαρ'',

εσκυψαν κεφαλι και το δεχθηκανε (αφου πρωτα το επαιζαν εξυπνακηδες οτι ειναι 6 μηνη η εγγυηση)

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα παραγγειλει τα Logitech 5.1 στα 19.90euro και μια web cam Philips στα 9.90euro μου ηρθε μειλ παραλαβης και σημερα που πηγα ειχαν μονο την web cam...Φυσικα δεν την πηρα και φυσικα εγραψα αμεσως αρνητικη στο skroutz...οποτε απο αυριο θα εχουμε εξελιξη...Απλα ηθελα να ξερω αν καποιος παρελαβε τα ηχεια...

Δημοσ.

Πραγματικα δεν ξερω τι να πω με αυτο το καταστημα...τους αρεσει φαινεται να βγαζουν την ψυχη στους πελατες τους και μετα να το παιζουν καλοι...σημερα με πηραν τηλεφωνο και μου προσεφεραν αλλα ηχεια 5.1 Creative στα 19,90ευρο....θα τα εχω μεχρι την Παρασκευη και στο τελος μου πεταξανε και το "αν μεινατε ευχαριστημενος θα θελαμε να αφαιρεσετε την αρνητικη αξιολογηση απο το skroutz...." Δευτερη φορα που οπως φαινεται θα βγω κερδισμενος μετα την αρνητικη αξιολογηση...

Δημοσ.

skoulas ΜΠΡΑΒΟ!!!!! τελικα ετσι μου φαινεται οτι θελουν...

Απο οτι φαινεται καλα θα κανω να ξεχασω οτι ειπα-εγραψα πιο πριν και θα προχωρησω και εγω σε εκεινη την αρνητικη που μου ειχατε πει απο την αρχη μπας και μου στειλουν και εμενα εκεινο το Mouse που τελικα "δεν το ειχαν" και μου ακυρωσαν την παραγγελια......

Tελικα μετα απο ωριμη σκεψη...... :)

Πως κανω αρνητικη στο skroutz?

Δημοσ.

Απο οτι φαινεται καλα θα κανω να ξεχασω οτι ειπα-εγραψα πιο πριν και θα προχωρησω και εγω σε εκεινη την αρνητικη που μου ειχατε πει απο την αρχη μπας και μου στειλουν και εμενα εκεινο το Mouse που τελικα "δεν το ειχαν" και μου ακυρωσαν την παραγγελια......

Tελικα μετα απο ωριμη σκεψη...... :)

Πως κανω αρνητικη στο skroutz?

Αρχικα πρεπει να κανεις εγγραφη στο skroutz...στη συνεχεια βρισκεις το καταστημα που θες (εγω βαζω στην αναζητηση ενα αντικειμενο που υπαρχει σιγουρα στο καταστημα και επιλεγω απο εκει -πατωντας στην αριστερη μερια εκει που εχει το σημα του καταστηματος- ...δεν εχω βρει αλλο τροπο...) Με αυτον τον τροπο σε παει στο καταστημα οπου μπορεις να δεις ολες τις αξιολογησεις...Στο πανω μερος σε κοκκινο κουτι εχει "Γραψε την αξιολογηση σου" οποτε χωνεις χωρις δευτερη σκεψη...αναφερει και καποιους κανονες που πρεπει να πληρει η αξιολογηση...αν ειναι η πρωτη αξιολογηση θα σου ζητησει επιβεβαιωση στο μειλ σου...Η αξιολογηση οταν ειναι "κακη" δεν εμφανιζεται αμεσως αλλα μετα απο 10ημερες...θα σου στειλου μειλ οτι καταχωρηθηκε και οτι θα ειδοποιηθει το καταστημα για να απαντησει...

edit: Για να βρεις καταστημα υπαρχει μια επιλογη "Καταστηματα" περιπου στη μεση της αρχικης σελιδας...τωρα το ειδα...

Δημοσ.

Ποιο ποντικι σου ακυρωσαν;

Δημοσ.

skoulas ευχαριστω πολυ, θα το δοκιμασω!!!!!

@xristoforos89  αυτο εδω-->http://www.public.gr/product/perifereiaka/mouse/wireless-mouse/microsoft-explorer-touch-gkri/prod1430189pp/ και σκεψου οτι το εκανα day1 και ενω μεχρι και υστερα απο 2 ημερες που το εκανε παραγγελια και η αδελφη μου τις "εβγαζε" οτι υπαρχει.....τελικα "φαγαμε" ακυρο και οι δυο!!!!!

Δημοσ.

Το ιδιο και σε εμενα (ποντικι) και μαλιστα οπως ενημερωσε συμφορουμιτης παραπισω υπηρχε αρκετο αποθεμα (τουλαχιστον σε αλλα χρωματα ακομα "αμεσα διαθεσιμο" ειναι) και μου λενε "βαλτε νεα παραγγελια" οταν τους λεω να μου στειλουν πχ το μαυρο... γι αυτο και θα πεσει η αρνητικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...