Konstantin77 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 βρε συ ειχε καμια 10αρια την Πεμπτη κατα τις 11.00 σε διαφορα χρωματα!!.. τι εγινε, ολα παραγγελεις εφυγαν; edit: ξαναπάρε, μηπως ο υπάλληλος δεν ηξερε ποια ειναι; κοιτουσε αποθεμα, τι εκανε;
spinemm Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Α ρε τα λαμογια ..... (ευχαριστω παντως τον topic starter) ειχα παραγγειλει και εγω το "ποντικι" της Μ$ ΣΤΑ 9,90 την πρωτη ημερα που "βγηκε" το topic Και υστερα απο τοοοοοοοοοοοοοοοοσες ημερες τελικα μου ηρθε "ακυρο".....παντως αν δεν ειχα καποιες καλες "αγορες" απο τα PUBLIC και δεν φοβομουν μην ξεσπασω σε αυτους για ολα οσα συμβαινουν γυρω μας (στη τελικη δεν μου φταιει ο καθε υπαλληλος που δουλευει για 3,60 για τη λαμογια των κεντρικων) θα πηγαινα με τυπωμενη την, απο τοτε, παραγγελια + την διαθεσιμοτητα την ημερομηνια παραγγελιας και ειλικρινα θα εκανα ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΒΓΑ!!!
nyne Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δεν χρειάζεται ,το θέμα είναι απλό.κανεις μια αρνητική στο σκρουτζ και δεν αγοράζεις ξανά από αυτούς κ άφησε τους στην εποχή που ζούμε να ψάχνουν για πελάτες... 1
Dannie Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Εγω ενδιαφερομουν για ενα σκληρο δισκο της WD http://www.public.gr/product/perifereiaka/storage-devices/external-hdd/western-digital-my-passport-wdbbep0010bbk-1-tb-mayro/prod3060387pp/#.UN7Qvqxy2E5 το οποιο πριν λιγες μερες το ειχαν περιπου 96 ευρω και μιλησα στο λαιβ τσατ με μια κοπελα και αφου με ρωτησε για καποια στοιχεια μου με ρωτησε και για ποιο πραγμα ενδιαφερομουν και της ειπα τον κωδικο και μου ειπε θα μου στειλουν μηνυμα περασαν 2 ημερες(κανενα μηνυμα ουτε μεχρι σημερα) και τελικα το πηρα απο http://www.websupplies.gr/el/product/39363132393537/ProductDetails.aspx 94 ευρω και την αλλη μερα ηταν σπιτι μου (τωρα ειδα οτι το Public τον πηγε στα 102 ευρω...μεγαλη αξια τους δωσαμε μας δουλευουν!).
spinemm Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δεν χρειάζεται ,το θέμα είναι απλό.κανεις μια αρνητική στο σκρουτζ και δεν αγοράζεις ξανά από αυτούς κ άφησε τους στην εποχή που ζούμε να ψάχνουν για πελάτες... Δε νομιζω οτι θα τους κανει τιποτα αυτο, απλα μια ακομα αρνητικη και so what? για αυτους, μια αρνητικη δε νομιζω οτι αποτρεπει καποιον απο την αγορα στο "φυσικο" εκαστοτε" μαγαζακι τους...... 1
mpokwsths Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Εγώ έλαβα χθες μήνυμα στο κινητό ότι το HTC One X 32GB που είχα παραγγείλει στην τιμή 299,51€ έχει καθυστέρηση στην παραλαβή του και θα με ενημερώσουν εκ νέου. Μάλλον να το ξεγράψω, ε; Το Public ενημέρωσε εκ νέου για το One X: "Θα θέλαμε να σας επιβεβαιώσουμε ότι μετά από εκτεταμένη αναζήτηση στο δίκτυο των προμηθευτών μας, το προιόν 0673948 της παραγγελίας σας χχχχχχχχ δεν βρέθηκε τελικώς διαθέσιμο." Πάω για αρνητικό σχόλιο στο Skroutz... 5
kostas_dr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Ψάχναν τόσο καιρό οι άνθρωποι και τους την λέμε και απο πάνω; (πλάκα κάνω) 3
mpokwsths Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Τους έστειλα και ένα απαντητικό mail για το χαβαλέ: "ΟΚ,αγαπητό Public σε ενημερώνω ότι σύντομα θα λάβεις ακόμα μία μονάστερη κριτική στο Skroutz και στο Best Price.Σας εύχομαι καλές γιορτές και ένα ευτυχισμένο 2013!" Γελοίοι... 4
giorginho Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Κι εμενα σημερα και μετα απο αρκετες ημερες απραξιας μου ακυρωσαν ακομα μια παραγγελια... Επισης εχω απο 21/12 καποιες παραγγελιες που μαλιστα εχουν ακυρωθει "εν μερει" και απο τοτε περιμενω να δω τι θα γινει με το υπολοιπο "μερει"... καθως και μια ακομα απο 30/12 που εχει ολα τα τεμαχια διαθεσιμα απο τοτε μεχρι και σημερα και που την ιδια ημερα ειχα μεσω chat επιβεβαιωσει εγκυροτητα παραγγελιας και διαθεσιμοτητας... 4 εργασιμες μετα (ακομα ξαναλεω τα παντα αμεσα διαθεσιμα) και δεν εχει γινει η παραμικρη ενεργεια.. Οταν ολοκληρωθουν θα ποσταρω ενα screen του ιστορικου (εδω, στο σκρουτζ κλπ) μου να δειτε τι γινεται (του ακυρου το καγκελο)!
maxdore217 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 εγώ έκανα 1 παραγγελία όλη κι όλη και αυτή tv και παρέλαβα κανονικά την lg42ls5600 στα 358.20€ (λοταρία μάλλον η δουλειά) 1
xristoforos89 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Παρελαβα την ξυριστικη ταξιδιου. Μιλαμε οτι δεν κοβει ΤΙΠΟΤΑ! Πολυ πλακα εχει παντως. Θα την κανω δωρο στον πατερα μου.
giorginho Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστουμε Χριστοφορε, να ξερω οτι μπορω να εχω την χαρα να τους ριξω κι εγω κανα ακυρο δηλαδη (αν και η συγκεκριμενη ειναι σε παραγγελια που ειναι ηδη εν μερει ακυρωμενη -- το γελοιο-αλα-Eurotrip-τουριστο-τσαντακι δεν το εβρισκαν οι Σερλοχολμηδες --, μαλλον θα μου την ακυρωσουν αυτοι πριν προλαβω να τους την ακυρωσω εγω!
tigersgate6 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Παρελαβα την ξυριστικη ταξιδιου. Μιλαμε οτι δεν κοβει ΤΙΠΟΤΑ! Πολυ πλακα εχει παντως. Θα την κανω δωρο στον πατερα μου. Η δικη μου ειναι ακομα στο μπλιστερ ..... οποτε καπου θα παει για δωρακι ....να βγαλουμε καμια υποχρεωση χαχαχα .... Ειχε παραγγειλει κανεις αυτα ? http://www.public.gr/product/perifereiaka/iheia-akoystika-mikrofona/pc-headsetmicrophone/logitech-laptop-headset-h555/prod470922pp/#.UOYBbG_Zaqo Ειναι στην Acs .... λεω να παω να τα παρω !!! Μου ηρθε και αυτο εδω στα 6,90 το παρελαβα .... http://www.public.gr/product/perifereiaka/networking/belkin-play-f7d4101az/prod1620314pp/#.UOYB_W_Zaqo
xristoforos89 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Ειχα παραγγειλει το κλασσικο ποντικι microsoft και το logitech. Εφαγα ακυρο και στα δυο. 2
vasman15 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Σε μενα πρωτοτυπησαν ,εστειλαν email οτι εστειλαν το ποντικι απο τιτς 28/12 αυτο δεν ειναι ποντικι ειναι χελωνα.σε επικοινωνια μαζι τους ειπαν οτι η courier δεν με βρηκε και το στειλαν πισω .κατι τετοιο δεν ισχυει ,παντως μου ειπαν θα μου το στειλουν...αν και δεν το πιστευω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα