Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γράφοντας τον κωδικό  Xmas2012!

Για όλα τα είδη (πλην βιβλίων και κόμικς) και για 1 παραγγελία ανά πελάτη.

Ισχύει εώς 26-12-2012

Επεξ/σία από Razor7
  • Like 3
  • Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eχεις ρεντα σημερα, παρηγγειλα με αντικαταβολη (για να το μελετησω λιγακι) ετησια συνδρομη playstation plus με... 33.75 ευρω (νομιζω η φτηνοτερη στον κοσμο)!

Θενξ!

ΥΓ. Παω για υπνο σα πολλα πηραμε για αποψε....!

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπω ότι με το iPad υπάρχει ακόμη μια προσφορά για 60€ δώρο για αξεσουάρ.

Αυτό σημαίνει ότι θα αγοράσω iPad 530€ σε τιμή 475€ και θα έχω και δώρο τη μαγνητική θήκη των 60€;

Δημοσ.

Αλλοίμονό μας αν ρίχναμε στο πίνακα ανακοινώσεων όλες τις άτυπα θεσμοθετημένες εκπτωτικές τιμές σε όλα τα είδη.

Και στα βιβλία,σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Αθήνας απ' ότι ξέρω,-10%

@@ προσφορά,μάλλον προς το διαφήμιση του "Γερμανομάγαζου" το κόβω.

Δημοσ.
@@ προσφορά,μάλλον προς το διαφήμιση του "Γερμανομάγαζου" το κόβω.

Oντως το 10% απο μονο του δεν λεει κατι οταν ομως κατι που σκεφτομουν και ηταν ηδη -25% απο τον ανταγωνισμο παιρνει ακομα ενα -10% γινεται ακομα πιο ελκυστικο (οπως ειπα για την συνδρομη ps plus)! Επισης, ακολουθωντας τον κωτσο που ξεστοκαρει βλεπω οτι και το public εβαλε τις 16GB καρτες για το PSVita στα <32 ευρω (οποτε παλι με το -10% παει στα <29!!)

Kαι κατι τελευταιο που τσιμπησα τωρα το πρωι...

http://www.public.gr/product/perifereiaka/analosima/inkjet-paper/green-a6-glossy-20-fylla/prod445199/#.UNLMQVqTuEA

Oποτε γενικα αν πεσει λιγο ψαξιμο και βρεθει κατι που ηδη ειναι σε προσφορα το -10% αν και μικρο την κανει ακομα καλυτερη!

Δημοσ.
Oντως το 10% απο μονο του δεν λεει κατι οταν ομως κατι που σκεφτομουν και ηταν ηδη -25% απο τον ανταγωνισμο παιρνει ακομα ενα -10% γινεται ακομα πιο ελκυστικο (οπως ειπα για την συνδρομη ps plus)! Επισης, ακολουθωντας τον κωτσο που ξεστοκαρει βλεπω οτι και το public εβαλε τις 16GB καρτες για το PSVita στα <32 ευρω (οποτε παλι με το -10% παει στα <29!!)

Kαι κατι τελευταιο που τσιμπησα τωρα το πρωι...

http://www.public.gr/product/perifereiaka/analosima/inkjet-paper/green-a6-glossy-20-fylla/prod445199/#.UNLMQVqTuEA

Oποτε γενικα αν πεσει λιγο ψαξιμο και βρεθει κατι που ηδη ειναι σε προσφορα το -10% αν και μικρο την κανει ακομα καλυτερη!

Τσίμπησα και εγώ την ετήσια συνδρομή...

Δημοσ.
Δημοσ.

37.49 η ετησια στο ps network βλεπω... ή 29.99 λιρες στο αγγλικο... και παλι του public ειναι φθηνοτερη!

Με βλεπω να τσιμπαω καμια καρτα ακομα γιατι στο vita ουτε η 16αρα φτανει για 5 παιχνιδια!

Δημοσ.
Το ιδιο ψαχνω και εγω.

Καποιος να βοηθησει;

Αφού κάνεις εγγραφή λίγο πριν την οριστικοποίηση της παραγγελίας έχει πεδίο να βάλεις τον κωδικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...