Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα έπεσε στα χέρια μου ένας φορητός που όπως μου είπε ο φίλος μου στον οποίο ανήκει κιόλας στην αρχή δεν έμπαινε στα windows έβγαζε μήνυμα ότι δεν έβρισκε των δίσκο, χωρίς να ζητήσει κάποια γνώμη αγόρασε καινούργιο σκληρό κai των πέρασε πάνω τώρα όταν πάμε να ανοίξουμε  το laptop  δεν εμφανίζει τίποτα στην οθόνη λες και δεν παίρνει καθόλου ρεύμα απλά αναβοσβήνουν κάποια λαμπάκια χωρίς να κάνει κάτι άλλο.  Υπάρχει περίπτωση να μας έχει αφήσει χρόνους η μητρική ?

το pc είναι compaq hp  

Δημοσ.

δοκίμασες να μπεις στα bios ?να δεις αν βλέπει τον σκληρό?

δοκίμασες να κανεις εγκατάσταση το λειτουργικό σύστημα στον νεο σκληρό ?

Δημοσ.

δεν  μπορώ να μπω στο bios, η οθόνη είναι μαύρη σαν να μην παίρνει καθόλου ρεύμα μόνο κάποια λαμπάκια ανάβουν πάνω στο pc

Δημοσ.

Στα hp, αν θυμάμαι καλά, όταν αναβοσβήνουν τα λαμπάκια τους είναι θέμα μητρικής. Από εκεί και πέρα, δοκιμάστε με άλλες μνήμες να δείτε αν ξεκινάει, βάλτε τον παλιό σκληρό πάνω και κάντε κι ένα bios reset.

Δημοσ.

οταν ειναι στο ρευμα αλλα χωρις μπαταρια σου κανει τα ιδια;;

η και το αναποδο!

κανε και αυτο που λεει ο lexmark!

Δημοσ.
και με μπαταρία και χωρίς είναι το ίδιο,

πας για Motherboard,ισως ειναι powerjack η καποιο ολοκληρωμενο / ηλεκτρολυτικος πυκνωτης!

ψαξε στης αγγελιες μηπως δινει μητρικη καποιος..μετα πας ebay!

ποιο μοντελο ειναι;;

Δημοσ.

σκατά αυτα εχουν τα  μαλ...........να λαπτοπ!!!!!!εγω εχω κανει service se 2 sony vaio της κοπελας μου κ ολο προβλήματα τωρα εχει ενα dell inspiron κ το εχω εγω για λιγο καιρο γιατι ειχε προβλημα και αυτο !!!!!!αφου εφαγε τα κατσαβιδια του έστρωσε και αυτο!! τωρα αντε να βρεισ motherbrd κ λαλακιες! παρε tower να βαζεις χερι ελευθερα να σωθεις

Δημοσ.

δεν ξέρω ποιο μοντέλο είναι γιατί έχει ξύσει πείσω εκεί που λέει της πληροφορίες, όπως είπα και πριν δεν ανοίγει η οθόνη απλά αναβοσβήνουν κάποια λαμπάκια μία φορά στης τόσες αν των αφήσω για πολύ ώρα μου εμφανίζει λίγο την αρχή στο bios, και λέει ότι δεν υπάρχει δίσκος η μέσο για να βοοταρει, έβγαλα τον δίσκο και προσπάθεια με live cd αλλά πάλι δεν εμφάνιζε τίποτα στην οθόνη 

Δημοσ.
δεν ξέρω ποιο μοντέλο είναι γιατί έχει ξύσει πείσω εκεί που λέει της πληροφορίες, όπως είπα και πριν δεν ανοίγει η οθόνη απλά αναβοσβήνουν κάποια λαμπάκια μία φορά στης τόσες αν των αφήσω για πολύ ώρα μου εμφανίζει λίγο την αρχή στο bios, και λέει ότι δεν υπάρχει δίσκος η μέσο για να βοοταρει, έβγαλα τον δίσκο και προσπάθεια με live cd αλλά πάλι δεν εμφάνιζε τίποτα στην οθόνη 

πυκνωτης ισως να ειναι! και κανει βραχυκυκλωμα

εαν δεν "πιανουν" τα χερια σου πας για αλλη motherboard!

αν "πιανουν" κολλητηρι/πυκνωτης 5ευρω εξοδα και μηδεν εργασια!

**αν ειναι αυτο :-)

το τροφοδοτικο το εχεις κοιταξει μην σου κανει την ζημια αυτο;;

Δημοσ.
όχι δεν έχω πρόχειρο άλλο τροφοδοτικό για να δοκιμάσω 

εαν μπορεις και βρεις εστω ενα δανεικο να το δοκιμασεις!

η παρε το τροφοδοτικο και τα πηγαινε το σε εναν ηλεκτρονικο να στο μετρησει εαν βγαζει σωστα volt!

Δημοσ.

έβγαλα την μπαταρία της μητρικής για λίγο, και δουλεύει κανονικά, πέρασα και τα 7 στον καινούργιο δίσκο, έκανα και μερικές επανεκκινήσεις και δεν έχει βγάλει πρόβλημα, τώρα δεν ξέρω αν των αφήσω  για ώρα κλειστό τη θα  κάνει, τέσπα θα δούμε :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...