giorginho Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Eιχα παρει ενα paperzip και πριν 3-4 βδομαδες οταν επαιξε το αλλο ιδιο θεμα εδω, τοτε τα ειχαν 0.48! Το εστειλαν κανονικα, δεν ειναι κι ασχημο σετακι!
barman_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 πηρα κ γω μερικα..τωρα..ελπιζουμε να ερθουν!
giorginho Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Για 2η φορα σε συντομο διαστημα (βλ. προηγουμενο θεμα στο φορουμ) μου τα εστειλαν κανονικα. Σημερα παρελαβα 2 πακετακια Α4 (500φ) και μολις ελαβα mail αποστολης των υπολοιπων (paperzip + premium photo paper)! Moυ χρωστανε βεβαια ακομα κατι advanced που μου εταξαν για το... 1 πακετακι των everyday που δεν ειχαν να μου δωσουν στα 0,27 εδω και κανα μηνα, αλλα τουλαχιστον στελνουν τα υπολοιπα...
barman_ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Τραγικοι για ακομα μια φορα.η παραγγελια απο την ηνερα της προσφορας,αντι για 2-3μερες πιυ ελεγε παει σχεδον 15.παραδοση 4 του μηνα
Muchacho Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Και εγω μια απο τα ιδια.. Στην αρχη μου ειπαν στις 24,μετα μου το πηγαν στις 27(και το ξαναρωταω στις 27 θα το εχω,και μου λεει θα το εχετε)και τωρα μου ειπαν στις 31...Τεσπα αμα δεν ερθει και μεθαυριο δεν θα τα παραλαβω.
giorginho Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μηπως εχετε παραγγειλει αυτα; Οπως εγραψα κι εγω πιο πριν μονο αυτα τα "advanced" δεν εχουν στειλει... απο τον Νοεμβριο κιολας!
barman_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 παρελαβα πριν απο λιγο...αντι για xerox χαρτι εστειλαν κατι...clio
giorginho Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 +1 barman_ κι εμενα κατι clio μου εστειλαν...!
mikegad Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 και σε μένα clio έστειλαν ,αλλά πάλι καλά που δεν ακύρωσαν αυτή τη φορά.
barman_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 δε το ανοιξα μηπως κ το επιστρεψω...καλο ειναι παιδια?
mikegad Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 ούτε και εγώ το έχω ανοίξει ακόμα γιατί δεν μου έχει τελειώσει το προηγούμενο...αλλά για επιστροφή δεν νομίζω να αξίζει να μπλέξεις μαζί τους.Πάλι καλά να λέμε που δεν το ακύρωσαν όπως συνηθίζουν
barman_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 σωστο κ αυτο..ελπιζω να μην ειναι καποιο ανακυκλωμενο του κ.... 1
Razor7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Από 20 Δεκεμβρίου σήμερα με πήραν τηλέφωνο να παραλάβω. Ευχαριστούμε Getitnow...!!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι στον π....ο γίνεται? Όσες φορές έχω παραγγείλει από getitnow σε "λάθος" τιμές όλα έχουν έρθει κανονικά, αλλά από public όλα έχουν ακυρωθεί κανονικά... Τι σκατά? Αδελφάκια από άλλον πατέρα είναι? 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα