Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί οι περισσότερες ενστάσεις του ποστ σου αναιρούνται.
GothmogGr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί οι περισσότερες ενστάσεις του ποστ σου αναιρούνται. Ποσο στοιχημα βάζεις ότι θα στην πει για την κάρτα γραφικών και για την μητρική? Και θα έχει και δίκιο!
whocares Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Ενσταση στην σύνθεσή σου δεν έκανα καμία. Ασχετά ότι με βρίσκεις κάθετο στο θέμα κάρτας και στο θέμα τροφοδοτικού 650W δε θα τα χρειαστεί ποτέ. Με τα λεφτά της κάρτας που επέλεξες πάει σε επαγγελματική κάρτα για τη δουλειά που θέλει. Ειδικά αν μιλάμε για 3D.
GothmogGr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Ενσταση στην σύνθεσή σου δεν έκανα καμία. Ασχετά ότι με βρίσκεις κάθετο στο θέμα κάρτας και στο θέμα τροφοδοτικού 650W δε θα τα χρειαστεί ποτέ. Με τα λεφτά τις κάρτας που επέλεξες πάει σε επαγγελματική κάρτα για τη δουλειά που θέλει. Ειδικά αν μιλάμε για 3D. Κοντα έπεσα!! :P
whocares Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Almost Και στο κουτί θα διαφωνήσω. Δεν είναι απαραίτητο να παέι σε obsidian σειρά. Μπορεί να πάει και σε κουτί των 100ευρώ και να είναι πάλι όλα καλά. Αλλά νομίζω την είπα την άποψη μου και δεν την είπα για να πω κάτι στον Βαγγέλη αλλά για να καταθέσω την άποψή μου στο θέμα σε σχέση με το τι ακούστηκε.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Προφανώς δεν θα χρειαστεί 650watt αλλά δεν θα χάσει και από αυτά. Η επιλογή είχε να κάνει τόσο με την ποιότητα όσο και με την εγγύηση του τροφοδοτικού. Όσο για την κάρτα θα συμφωνήσω αλλά δεν βλέπω κάποια επαγγελματική πιο κατάλληλη σε αυτό το μπάτζετ. Almost Και στο κουτί θα διαφωνήσω. Δεν είναι απαραίτητο να παέι σε obsidian σειρά. Μπορεί να πάει και σε κουτί των 100ευρώ και να είναι πάλι όλα καλά. Αλλά νομίζω την είπα την άποψη μου και δεν την είπα για να πω κάτι στον Βαγγέλη αλλά για να καταθέσω την άποψή μου στο θέμα σε σχέση με το τι ακούστηκε. Ναι, δεν το πήρα έτσι. Κουβέντα γίνεται.
whocares Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 skroutz it like quadro 600 or FX580 http://www.hwbox.gr/reviews/5806-pny-nvidia-quadro-fx-580-review.html ^^^έχει ενδιαφέρον καθώς συγκρίνει την μικρή με sli "κανονικών" vga Επίσης έχει και σε firepro να σου δείξει πολλά 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Ωραίος! Είχα μείνει στις 400αρες που θαρρώ ότι είναι πίσω.
whocares Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Ενα τελευταίο σχόλιο πριν πάω για καφέ επιτέλους. Οι παραπάνω κάρτες που ανέφερα δεν είναι αυτό που λέμε η τέλεια λύση για τον επαγγελματία, αλλά ας πούμε το κάτι που θα πρέπει να έχει. Η FX580 είναι τσιμπημένη αρκετά στο θέμα τιμής από ότι είδα με μια γρήγορη αναζήτηση στον Skroutz. Μία τιμή στα 160 περίπου είναι πιο ρεαλιστική για την συγκεκριμένη. Οπότε με άλλο psu http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31574&cat=17&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=2 (έχει 2 χρόνια λιγότερα αλλά δεν θα ζοριστεί καθόλου) και με άλλο κουτί στο 100άρικο έχει βγάλει ήδη στην άκρη κάπου 120-130ευρώ που μπορεί να τα επενδύσει σε καλύτερη κάρτα Όλα αυτά τα σενάρια βέβαια με το γεγονός ότι θέλει ένα σοβαρό μηχάνημα και όχι απλά να κάνει τη δουλειά του και όποτε την κάνει. 2
lary7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Αν δεν είχε θέσει τον όρο επαγγελματική χρήση στο πρώτο του ποστ... θα συμφωνούσα απολυτα μαζι σας... αλλά όταν ζητας βοήθεια για επαγγελματικό μηχανημα θα πρέπει να ξέρεις τι ακριβώς ζητας!! Να το θεσω αλλοιως, οταν ενας Αρχιτεκτονας σου λεει πως θελει ενα PC για επαγγελματικη χρηση και πως μπoρει να διαθεσει 600ευρω δεν μπορουμε να του λεμε "καλυτερα αλλαξε επαγγελμα" εμμεσως. Απλα στα 600ε μπαινουν αλλες προτεραιοτητες απο οτι ενα pc για gaming, εκει μπορει να βοηθησει καποιος γνωστης της αγορας και να του στησει το καταλληλο μηχανημα on budget. Και μιλαμε για Αρχιτεκτονα στην πεθαμενη Ελληνικη αγορα κατασκευων....
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Κάνε μια πρόταση lary7, δεν είδα εγώ κάποιο pc για gaming.
lary7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Κάνε μια πρόταση lary7, δεν είδα εγώ κάποιο pc για gaming. Θα εκανα αλλα εχω 3 χρονια να αγορασω PC (ειμαι και αρχιτεκτονας παναθεμα με) και δεν ξερω τι παιζει στην πιατσα ουτε μπορω να κανω σωστες συγκρισεις κοστους-αποδοσης. Αλλα μερικες αρχες που πρεπει να εχει ενα τετοιο pc τις ειπα παραπανω. Το παλικαρι μαντευω πως παει να ανοιξει αρχειο psd 500++mb με δισκο 5400, βγαλε ακρη πως θα σερνεται, το εκανα και εγω μεχρι που αλλαξα δισκο και ξεμπεδρεψα. ΤΟ photoshop θελει δισκο και ραμ, cpu-gpu ειναι δευτερευουσης σημασιας, μεχρι το cs5 δεν αξιοποιουσε καν τους 2 πυρηνες σε πολλα πραγματα. Στο modeling μια καρτα quadro βοηθαει αλλα και μια απλη καρτα θα κανει την δουλεια της αμα δεν εχεις κανενα μοντελο με πολλα πραγματα μεσα. Στο rendering παλι θες μονο cpu αλλα μονο χρονο κερδιζεις οχι ποιοτητα. Αυτες ειναι οι βασικες προτεραιοτητες στην χρηση των προγραμματων ενος αρχιτεκτονα, η προταση σου στα 800 ειναι μια χαρα αν και να πας σε AMD χανοντας 5% σε cpu δεν χαλασε ο κοσμος. Τωρα αν ο συναδελφος δεν δωσει feedback δεν εχει και πολυ νοημα η κουβεντα. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Απλά επειδή το έχω ψάξει προσφάτως να συμπληρώσω ότι οι επαγγελματικές κάρτες γραφικών έχουν πεθάνει πλην αυτών που τιμολογούνται γύρω στα 3000-4000 ευρώ, τελευταίο προπύργιο ήταν το ξεκλείδωμα και η ενεργοποίηση όλων των cuba cores στην πλατφόρμα(ες) της Adobe.. Στο 3D ήταν δε σχεδόν πάντα ανώτερες αυτές που ονομάζουμε συμβατικές,η διαφορά ήταν στο rentering δηλαδή σε αυτό που ονομάζουμε openCL.Οι σημερινές "συμβατικές" λόγω ανταγωνισμού έχουν πια 4πλασιους cuda cores που όπως έγραψα πιο πάνω πλέον ενεργοποιούνται κανονικά εκεί που χρειάζονται.. Στο διαταυτα τώρα θεωρώ ότι οποίος σέβεται την δουλειά του τον εαυτό του και θέλει έναν υπολογιστή σύγχρονο δηλαδή 2013 μοντέλο έχοντας πάντα την οικονομική δυνατότητα η σύνθεση του Δεινο είναι εξαιρετική,από εκεί και πέρα η δουλειά γίνεται και με μολύβι και χαρτί..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα