Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρεται, είμαι αρχιτέκτονας (τώρα τελειώνω) και χρειάζομαι υπολογιστη ΑΜΕΣΑ για επαγγελματικη χρηση ουσιαστικα, πλεον. Χρησιμοποιώ πόλλα κ βαρια προγραμματα αρχιτεκτονικου και βιομηχανικου σχεδιασμου καθώς και φωτορεαλισμου (autocad, archicad, sketch up, rhino, 3d studio max, artlantis κ.α) Οπως καταλαβαινετε χρειαζομαι ενα δυνατο μηχανημα.... τι μου προτεινετε...???

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

συμπλήρωσε αυτή την φόρμα για να το κάνουμε ποιο εύκολο

Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

• Like 1
Δημοσ.

το ποσό δεν γνωριζω, εστω οτι δεν μας ενδιαφερει (μας παραενδιαφερει αλλα αρκει να ειναι καλο μηχανημα)

τη χρηση κ τα προγραμματα τα απαντησα παραπανω

μονο πυργο οχι οθονη, ποντικια κ.α

τοποθεσια Θεσσαλονικη

δεν με ενδιαφερει για το αν θα ειναι απο ενα καταστημα τα κομματια

να ειναι συναρμολογημένο απο το καταστημα

κ για λειτουργικο συστημα δεν γνωριζω....

Δημοσ.

ρε παιδια φαρμακειο ειστε... οταν ελεγα οτι εστω δεν μας ενδιαφερει το ποσο δεν εννουσα ακριβως αυτο... τι θα μπορουσα να μειωσω για να μειωθει κ η τιμη...???

• Like 1
Δημοσ.

Συνεχίζεις όμως να μην λες ποσό... Δεν γίνεται δουλειά έτσι όπως είδες. Δώσε ένα μέγιστο για να μπορούμε να συννενοηθούμε. Εγώ πχ. το θεωρώ μικρο το παραπάνω ποσό για τις απαιτήσεις σου και με δεδομένο ότι μιλάμε για επαγγελματικό μηχάνημα.

Δημοσ.
ρε παιδια φαρμακειο ειστε... οταν ελεγα οτι εστω δεν μας ενδιαφερει το ποσο δεν εννουσα ακριβως αυτο... τι θα μπορουσα να μειωσω για να μειωθει κ η τιμη...???

Το κουτί :-D :-D

Δημοσ.

μου ειχαν πει γυρω στα 500 ευρω για ενα σχετικα καλο... και υπολογιζα εστω και λιγα παραπανω (πχ 800) για κτ δυνατοτερο, αλλα εδω μιλαμε για μεγαλη αποκλιση...!!

Δημοσ.

Δεν σου τα παν καλά τότε... Ωστόσο θα προσπαθήσω για τα 800+, τα 500 ξέχασέ τα.

Δες το παρακάτω + αυτόν τον δίσκο: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27534&cat=6&sub=12&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

Παρακάτω δεν πάει, κάνε υπομονή να συγκεντρώσεις το ποσό. Προσωπικά εκτιμώ ότι τα 400+ ευρώ της πρώτης σύνθεσης αξίζουν και με το παραπάνω.

post-228313-0-37837000-1355954253_thumb.jpg

Δημοσ.

Μαλισταααα... είχα πει ότι θα σταματήσω να ποστάρω στις αναβαθμήσεις αλλα μερικές φορές απλα δεν γίνεται....

Φιλε μου καλέ αρχιτέκτονα...

Επαγγελματικό pc με 500Ε με την χρήση που μας περιεγραψες δεν γίνεται... ποσο μαλλον και μαζι με οθόνη...

Ενας σωστός αρχιτέκτονας που εκτιμάει την δουλειά του τα 500 θα τα έδινε μονο για μια απλα αξιολογη οθόνη.

Και για τον πύργο θα έδινε αλλες 3 φορες αυτά τα 500.

Αν μιλούσαμε για ερασιτεχνική απασχόληση τότε ώς ένα βαθμό θα το δεχόμουν...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...