Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προβλημα εχει ως εξης: προχτες τελιωσα ενα προγραμμα και δουλευε στην εντελεια , αφου το αποθηκευσα λοιπον το αφησα στην ησυχια του... Σημερα που πηγα να αλλαξω κατι στο προγραμμα οταν πηγα να το εκτελεσω μου εβγαζε κατι ακυρα error τα οποια μου θυμιζαν τα ιδια error οταν ακομα το εφτιαχνα.

Τωρα το προγραμμα μου δεν δουλευει και ξερω οτι ο κωδικας μου ειναι σωστος ! τι μπορω να κανω γι΄αυτο μηπως φταιει για καποιο λογο o compiler ή ειναι κατι αλλο(ξαναεγκατεστησα τον dev αλλα τιποτα)!!? Δεν εχω ξαναντιμεπτωπισει τετοιο προβλημα και δεν ξερω τι φταει !? βοηθηστε με σας παρακαλω...

Δημοσ.
Σημερα που πηγα να αλλαξω κατι στο προγραμμα οταν πηγα να το εκτελεσω μου εβγαζε κατι ακυρα error τα οποια μου θυμιζαν τα ιδια error οταν ακομα το εφτιαχνα.

Σοβαρά τώρα, πως φαντάζεσαι να μπορεί να βοηθήσει κάποιος δίνοντας του μόνο αυτό;;;

Τι είχες κάνει στο πρόγραμμα; Μήπως είχες συνδέσει τίποτα dll με αυτό; 

Και κυρίως, τι μηνύματα λάθους βγάζει;;;

Δημοσ.

Μήπως κράσαρε ο Dev κάποια στιγμή και δεν σώθηκαν οι αλλαγές στο αρχείο που είχες κάνει, και κάνει compile τώρα το παλιό με τα λάθη?

Από το error message που αναφέρεις είναι φανερό πως δεν έχουν συνδεθεί σωστά το κοκοψόψαρα.

Ίσως είναι και τα ψιψιψίνια κατά βάθος αν το κοιτάξεις καλύτερα...:P

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια για το ενδιαφερον εκανα καποιο χαζο λαθος στις συγκρισεις αντι (==) εβαζα (=) και με πεταγε εξω συνεχεια : P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...