defacer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 O emulator είναι μέρος του android SDK και εγκαθίσταται ξεχωριστά μέσα από δικό του tool. http://developer.android.com/sdk/installing/index.html
Bspus Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Για Eclipse προτείνω την έκδοση 3.8.1. Συμβατότητα με παλιά και νέα plugins (για Eclipse Juno,), bug fixes και πολύ καλή απόκριση στο UI. Στην ουσία είναι Juno αλλά χωρίς το νέο, άσχημο και αργό interface Ειχα κατεβασει το juno για τα πρωτα μου βηματα με το android (αλλα και το eclipse δεν το ειχα ξαναδουλεψει) και ηταν τραγικο. Υπεθεσα οτι ηταν το plugin του android που το καθυστερουσε αλλα δοκιμασα την εκδοση που λες και παει πολυ καλυτερα.
nilosgr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Εαν αργει/κολλαει, ισως πρεπει να αλλαξεις το αρχειο eclipse.ini ωστε να χρησημοποιει περισσοτερους πορους του συστηματος. Εγω το εχω βαλει ετσι και πλεον δεν κολλα καθολου (προσεχε!! μην κανεις copy/paste, εγω εχω 64 bit εκδοση του eclipse) -startupplugins/org.eclipse.equinox.launcher_1.3.0.v20120522-1813.jar--launcher.libraryplugins/org.eclipse.equinox.launcher.win32.win32.x86_64_1.1.200.v20120522-1813-showsplashorg.eclipse.platform--launcher.XXMaxPermSize256m--launcher.defaultActionopenFile-vmargs-Xms512m-Xmx2048m-XX:+UseParallelGC-XX:PermSize=512M-XX:MaxPermSize=1024M
ZAKKWYLDE Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δεν χαλάει να έχεις και κανα SSD + core i7
xarda Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Κατεβασα ολα οσο χρειαζομουν και πλέον δουλευω τον eclipse-jee-indigo-SR2 + Android SDK.Ομολογω πως μου αρεσε το IDE του eclipse καθως και η Java ( απο την πρωτη επαφη που ειχα ).Ομως αυτο που με "χάλασε" ειναι το οτι αργει υπερβολικά ο emulator και να "ανοιξει" αλλα και να ανταποκριθεί οταν επιλέξω κάποια εφαρμογή..Μπορω να κανω κατι ωστε να λυθει το πρόβλημα αυτο ; ; ;τα στοιχεια απο το Pc Μου ειναι:Processor: AMD Athlon X2 Dual core QL-66 2.20GHRAM: 2.00GB 32-bit windows 7 αν εβαζα καποια εκδοση των ubuntu λετε να πήγαινε καλύτερα;;;
ZAKKWYLDE Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δυστυχως έτσι συμπεριφέρεται ο emulator. Θέλει η ΠΟΛΥ δυνατό μηχάνημα ή κινητό/tablet. Μπορείς να τρέξεις το Android 1.5 μέχρι να μάθεις 5 πράγματα αλλα μετά δεν θα τη παλεύεις για πολύ με τον emulator.
defacer Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μπορείς να κάνεις αυτό, αλλά εφόσον έχεις AMD CPU θα πρέπει να γίνει σε Linux (εγώ το έχω κάνει με το Intel HAXM σε Windows). Πιθανόν ένα μέρος του προβλήματος είναι πως το σύστημά σου έχει λίγη μνήμη για development δουλειά γενικότερα. Αν θέλεις να ψαχτείς περισσότερο, υπάρχει η πολύ (αλλά πολύ, σε σημείο που χάνεις τη μπάλα) πληροφοριακή σχετική ερώτηση στο StackOverflow. 2
moukoublen Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Ναι, το λειτουργικό είναι αρκετά πιο βαρύ στον emulator απο το android 3 και μετά. Μέχρι 2.χ τρέχει πάρα πολύ άνετα. Υποψιάζομαι (με κάθε επιφύλαξη) ότι είναι τα γραφικά. Εγώ πάντως όταν φτιάχνω ένα device ενεργοποιώ τη ρύθμιση Use Host GPU και τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα στη λειτουργία (στο boot πάντα αργεί). Δε ξέρω αν αυτό γίνεται μόνο σε linux (μόνο εκεί έχω δοκιμάσει), υποθέτω πως όχι. Σου παραθέτω screenshot με τη ρύθμιση.
migf1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 ... Δε ξέρω αν αυτό γίνεται μόνο σε linux (μόνο εκεί έχω δοκιμάσει), υποθέτω πως όχι. ... Και στα Windows έτσι είναι, υπάρχει η επιλογή (παλαιότερα είχε μια λίστα με Hardware ρυθμίσεις νομίζω, αλλά από κάποια version κι έπειτα υπάρχει μόνο αυτό).
ZAKKWYLDE Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Ναι, το λειτουργικό είναι αρκετά πιο βαρύ στον emulator απο το android 3 και μετά. Μέχρι 2.χ τρέχει πάρα πολύ άνετα. Υποψιάζομαι (με κάθε επιφύλαξη) ότι είναι τα γραφικά. Εγώ πάντως όταν φτιάχνω ένα device ενεργοποιώ τη ρύθμιση Use Host GPU και τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα στη λειτουργία (στο boot πάντα αργεί). Δε ξέρω αν αυτό γίνεται μόνο σε linux (μόνο εκεί έχω δοκιμάσει), υποθέτω πως όχι. Σου παραθέτω screenshot με τη ρύθμιση. avd_manager.png Ναι παίζει να φταίνε τα γραφικά, στο Gaming μηχανημα μου το οποίο έχει 7770 αλλά χειρότερο cpu/ram απο το Laptop (το οποίο έχει μια intel 3000) πάει σαφώς καλύτερα.
xarda Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 οκ καταλαβα.Αναγκαίο κακό...Τωρα στα ενδότερα πρεπει να μπω. Αν καταλαβα καλά το something.xml αρχείο στον eclipse ειναι υπεύθυνο για την εμφάνιση ( buttons , text fields , images ) κ.τ.λ.Το αρχείο somethingClass.java περιέχει τον κώδικα.Αυτο που θέλω να μάθω είναι πως συσχετίζονται αυτα τα δύο αρχεία μεταξύ τους και το ενα χρησιμοποιεί το αλλο.Δηλαδη το αρχείο something.xml "καλεί" το somethingClass.java και εκτελέι τον κώδικα του;;; Ξερω πως η ερωτηση δεν εχει να κάνει με τον eclipse αλλα γενικότερα με την σχεση java και xml γι αυτο αν υπαρχει καποιο tutorial...
pagratios Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Σχετικά με τον IDE για android να χρησιμοποιήσω τον eclipse γενικά ή αυτόν που έχει μέσα στον zipparismeno αρχείο που κατεβάζεις?
ICheats Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Και κανένα tutorial στα ελληνικά; Για tutorial στα ελληνικα, ψαξε στο youtube "grc tutorials", μπες στο καναλι, και πατα τα μαθηματα java! Τωρα για βιβλιο δεν γνωριζω! Για ide eclipse!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα