Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 4PB? μόνο για pr0n... 2
JS v.i.p. Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Άντε και έγινε η δωρεά .... και καλύψανε τα 4 Petabyts ...... ...Το ρεύμα, τα νοίκια και την συντήρηση ποιος τα πληρώνει ;
bisbirikos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Η ιστοσελίδα του insomnia το 2000 είχε το Nero με crack. Το crack μπορεί να κατεβεί ακόμα και σήμερα. Ωραίες εποχές. Επίσης έχει το θρυλικό crack του αναλογικού filmnet. search engine για πειρατική μουσική. Γενικά το insomnia.gr ακροβατούσε με την πειρατεία και αυτό μάζευε πολύ κόσμο στο σάιτ. Τώρα έχει σοβαρέψει υπερβολικά θα έλεγα. 14
frap73 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 στην εποχη τον floppy disk τα gb θεωρουνταν απειρα lol... εκείνη την εποχή ούτε που φανταζόμασταν τα GB. Το όνειρό μας ήτανε να αξιωθούμε να βάλουμε κανένα ST506 ή ESDI των 10 ΜΒ μπας και κάνει link o Clipper γρηγορότερα 1
michael92 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Και στα περισσότερα wayback δεν λειτουργούν τα περισσότερα links, μόνο η αρχική και τα main, πολλές φορές δεν φορτώνουν καν οι εικόνες. Κρίμα, μακάρι στο μέλλον να εξελιχθεί περαιτέρω... Πολλά + πάντως για την προσπάθεια...
21century Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μακάρι να το δούμε στην πράξη και να το ενισχύσουμε...
Muchacho Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Mια απο τις σελιδες που μου αρεσει..Τεσπα,εναν καφε δεν θα τον πιω και θα δωσω τα λεφτα.. (ελπιζω παντως να μην καταντησει και αυτος σαν τον αλλον απο το wiki που εχω βαρεθει να τον βλεπω) Τωρα προσεξα και αυτo: http://openlibrary.org/ Ωραιοι!
Cryptic Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Άντε και έγινε η δωρεά .... και καλύψανε τα 4 Petabyts ...... ...Το ρεύμα, τα νοίκια και την συντήρηση ποιος τα πληρώνει ; It has an annual budget of $10 million, derived from a variety of sources: revenue from its Web crawling services, various partnerships, grants, donations, and the Kahle-Austin Foundation.
Meraklis56 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Πιο τζάμπα λεφτά ever ... Εδώ ο κόσμος χάνεται και δίνουν λεφτά σε δωρεές ότι να ναι ... βάζω στίχοιμα ότι δεν ξες ποιος είναι ο σκοπός του site και τι κάνει...
keropi Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Πιο τζάμπα λεφτά ever ... Εδώ ο κόσμος χάνεται και δίνουν λεφτά σε δωρεές ότι να ναι ... ίσως και το πιο άκυρο σχόλιο στην είδηση ΛΟΛ 1
Jage Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 βάζω στίχοιμα ότι δεν ξες ποιος είναι ο σκοπός του site και τι κάνει... εγώ σοβαρά δεν ξέρω, και δεν μπορώ να καταλάβω.. τι κάνει οεο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα