Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Ξαφνικα απο το πρωι χωρις να εχω κανει κατι δεν ειχα τηλ αλλα ουτε internet Πηρα στις 05:15 και μου ειπαν θα το ελεγξουν και δεν υπηρχε γενικοτερο προβλημα Ξαναπηρα στις 8+ και μια απο τα ιδια...Ξαναπηρα το μεσημερι και μου ειπαν οτι εχει κοπει καπου η γραμμη και θελει 1-3 μερες για να ερθει τεχνικος.... τα πηρα ..... Προσεξα οτι ενω το λαμπακι για το ethernet ηταν αναμμενο δεν εβλαπε το router που αν ξερω καλα επρεπε να το βλεπω και χωρις τηλ γραμμη Ξαναπηρα και τους το ειπα εβαλα χειροκινητα καποια στοχεια αλλα τιποτα. Μου ειπαν και εκανα reset το router και ολα επανηλθαν αλλα ακομα σε πολυ χαμηλη ταχυτητα Τοοσ δυσκολο ηταν καποιος να μου το εχει πει απο το πρωι ??
poulinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 to router πρεπει να το βλεπεις ετσι και αλλιως.επισης αν εχει κοπει η γραμμη θα εχουν σβησει και τα λαμπακια συγχρονισμου και ιντερνετ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Ετσι ακριβως αλλα μαλλον ηθελε πολυ σκεψη για να μου το πουν
poulinos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 θεωρητικα υποτιθεται οτι βλεπουν αν συγχρονιζει η γραμμη κτλ και πρεπει να εχουν καποια βασικα τεστ για να βλεπουν οτι φταιει η γραμμη.τι να πω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Το θεμα ειναι οτι με εχουν κλειδωσει σε 1Mps και θα στειλουν τεχνιτη την Δευετρα γιατι λενε οτι εχει προβληα η γραμμη.Εγω αμφιβαλλω αν εχει...
poulinos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 δυσκολο να σε εχουν κλειδωσει 1 Mbit.μπορει να φταιει και η γραμμη.αλλα χρειαζομαστε τα χαρακτηριστικα για να δουμε αν εχουν πειραξει κατι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μου το ειπαν οτι με εχουν κλειδωσει...Δεν το λεω απο μονος μου
poulinos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 δεν ειπα οτι το λες μονος σου.αν εχεις τα χαρακτηριστικα της γραμμης ποσταρε τα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 δεν ειπα οτι το λες μονος σου.αν εχεις τα χαρακτηριστικα της γραμμης ποσταρε τα. Καποτε ηξερα αλλα δεν θυαμαι πως δινουμε στατιστικα γραμμης
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 μεσα στο μενου καπου σε καποιο υπομενου.αναλογα το ρουτερ .αν ειναι Thomson ειναι 192.168.1.254 broadband connection και μετα dsl connection και πανω δεξια details.
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 ναι πραγματι στο 1 Mbit ειναι γιατι και τα margin σου εχουν φτασει πολυ ψηλα.αλλα αν δεν πεφτει το margin δεν νομιζω οτι εχει θεμα η γραμμη.τα χαρακτηριστικα φαινονται μια χαρα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 ναι πραγματι στο 1 Mbit ειναι γιατι και τα margin σου εχουν φτασει πολυ ψηλα.αλλα αν δεν πεφτει το margin δεν νομιζω οτι εχει θεμα η γραμμη.τα χαρακτηριστικα φαινονται μια χαρα. Αυτο τους λεω κι εγω αλλα επιμενουν να την ελεγξουν πριν με ξαναβαλουν στο κανονικο προφιλ που ειναι περιπου 8500/1000 Αν αρνηω να ερθουν και εχω προβλημα θα μου πουν οτι εγω εχω την ευθυνη...
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 δωρεαν θα ερθουν οποτε λιγο σε απασχολει.αν θελουν να κανουν βολτες ας κανουν.θα μπορουσαν να σου ξαναβαλουν το κανονικο profile και να το παρατηρησουν.τι να πει κανεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 δωρεαν θα ερθουν οποτε λιγο σε απασχολει.αν θελουν να κανουν βολτες ας κανουν.θα μπορουσαν να σου ξαναβαλουν το κανονικο profile και να το παρατηρησουν.τι να πει κανεις. Σιγουρα αλλα με ταλαιπωρουν στα 1mbps εδω και 4 μερες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα