Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τα στατιστικά που έχω αξίζει να βάλω VDSL η να μέινω όπως είμαι να μην πληρώνω τζάμπα που και τώρα τα λεφτά που δίνω είναι αρκετά για να πιάνω μόνο 7..

Έχε χάρη που έχουν το χαμηλότερο ping αλλιώς θα με βλέπανε με τηλεσκόπιο.  

Conn-x έχω.    

DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Fast Downstream Rate: 7036 kbps Upstream Rate: 963 kbps Downstream Margin: 9 db Upstream Margin: 9 db Downstream Line Attenuation: 32 db Upstream Line Attenuation: 8 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 22 db

• Like 1
Δημοσ.

Εάν στην περιοχή που μένεις, έχει ολοκληρώσει ο ΟΤΕ το έργο αντικατάστασης των παλιών ΚΑΦΑΟΥ με τις νέες γκρι καμπίνες και έχεις ελέγξει από το site του ΟΤΕ ότι μπορεί να σου δώσει vdsl 50, τότε ΝΑΙ, αξίζει να αγοράσεις το πακέτο από τον ΟΤΕ (και είναι εύκολο αφού είσαι ήδη συνδρομητής του), εφόσον διαθέτεις τα χρήματα.

Δεν αναφέρομαι στους εναλλακτικούς, οι οποίοι δεν έχουν αποδεχτεί ακόμη το πακέτο του ΟΤΕ, και προσφέρουν μια άλλη μορφή vdsl σε συνδρομητές τους που βρίσκονται σε απόσταση μέχρι 800μ. περίπου από το ΑΚ.

Δημοσ.
Το 25αρι θα τον συμφερει και παλι και θα ειναι και πιο οικονομικο σε σχεση με το 50αρι

Ανέφερα το 50άρι για να δείξω τη διαφορά του vdsl του ΟΤΕ από το αντίστοιχο των εναλλακτικών. Εάν υπάρχει, λοιπόν το δίκτυο με την οπτική, τότε μπορεί να διαλέξει το πακέτο που θέλει.

• Like 1
Δημοσ.
Και εγώ το σκέφτηκα αλλά διστάζω...

Τι είναι αυτό που σε κάνει να διστάζεις;

Προσωπικά, έχω συνδέσεις σε δύο περιοχές που έχει επεκτείνει ο ΟΤΕ το έργο αλλά αυτές δεν έχουν περιληφθεί ακόμη στο πρόγραμμα που εφαρμόζεται. Περιμένω, λοιπόν, την αναγγελία της εφαρμογής και στις περιοχές αυτές για να κάνω την κίνηση αλλαγής παρόχου, εφόσον η 4νετ δεν αποδεχτεί και ακολουθήσει το πακέτο του ΟΤΕ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...