kostas.K Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 προσπαθώ να εγκαταστήσω το SliTaz αλλα αντιμετωπίζω κάποια προβληματα: 1)μου ζηταει να κανω log in solved--->βρηκα στο internet τους κωδικούς username :root password :root 2)του γραφω slitaz-installer που ειδα σε ενα video αλλα μου λεει not found...εχετε καμια ιδεα γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 lol Πάλι δεν διάβασες! Με 128 Mb ram θα βάλεις κάποια loram flavour του slitaz: http://www.slitaz.org/en/get/flavors.php και κατεβάζεις το slitaz-3.0-loram.iso Και διάβασε το documentation, έχουν πολύ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.K Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 αα...νομιζα οτι ολες οι εκδόσεις τις ιδιες προδιαγραφές εχουν...οποτε οταν παω στπιτι κατεβαζω το 3... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.K Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 προσπάθησα και με την 3 και μου λεει το παρακάτω lol Πάλι δεν διάβασες! Με 128 Mb ram θα βάλεις κάποια loram flavour του slitaz: http://www.slitaz.org/en/get/flavors.php και κατεβάζεις το slitaz-3.0-loram.iso Και διάβασε το documentation, έχουν πολύ καλό. εχεις καμια ιδεα του τ μπορει να συμβαινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Έφτιαξες τον δίσκο σου με το gparted πρώτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.K Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 ενα ενα μου τα λες....τ ειναι αυτο παλι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 ενα ενα μου τα λες....τ ειναι αυτο παλι? Και διάβασε το documentation, έχουν πολύ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα