Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαίνει στο δίκτυο, συνδέεται στο wifi, μόνο αν πάω πιο κοντά στο router. Δοκίμασα διάφορα μέσω του driver, 20 σε 40Mhz, και πολλές άλλες ρυθμίσεις, δεν έγινε τίποτα. Το πρόβλημα μου δεν είναι ότι δεν μπαίνει καθόλου, είναι ότι έχει μικρή εμβέλεια. Όσον αφορά το πρωτόκολλο 802.11, το router που "συνδέομαι" εγώ είναι g, οπότε δε μπορώ να σου πω κι εγώ αντίστοιχη εμπειρία για το τι ταχύτητες πιάνει. Εξάλλου πρέπει πρώτα να πιάσει σήμα...

Δημοσ.

το παρέλαβα τελικά και εγώ το σαββατο.

μηπως κάποοιος μπορει να βοηθήσει με τα εξης?

πως παίρνω μπακαπ το συστημα? χρησιμοποιώ αυτο το one key recovery που εχει ενσωματωμενο?

και

οπου βρίσκω προγραμματα κατεβάζω πάντα την έκδοση για χ64?

ευχαριστώ.

μεχρι στιγμής ολα καλά. ασυρματα δεν συνδεθηκα μιας και εχω καλώδιο αλλα το σημα που μου δείχνει είναι καλό 4/5.

Δημοσ.
για τους drivers να βαζεις παντα οσα ειναι Χ64

για αρχη θα πας εδω

και θα βαλεις Ζ580 εκει που λεει machine information

καλο ειναι μετα να επιλεγεις τους drivers X64 για windows 8

Επελεγξε τα προσεκτικα και αναβαθμισε τους drivers ενα-ενα

Οταν τελειωσεις με την αναβαθμιση των drivers τοτε προχωρα και κανε WINDOWS UPDATE

Προσωπικα εγω πριν προχωρησω σε windows update απεγκατεστησα το Microsoft Office που ειχε καθως και το McAffe. Mετα εγκατεστησα το Office 2010 Χ64 ολοκληρο απο δικη μου εκδοση.

οταν τελειωσα και με αυτη τη διαδικασια τοτε πηρα backup.

Ενω εισαι μεσα στα windows πατας το onekey recovery και σου βγαζει επιλογη τη διαδρομη που θες να σου δημιουργησει το αντιγραφο ασφαλειας. μετα επιλεγεις Αντιγραφο ασφαλειας συστηματος και ξεκινας

Αν επιλεξεις onekey recovery οταν bootarei το μηχανημα τοτε θα σου βγαλει επιλογη ανακτησης μονο, ειτε απο δικο σου backup ειτε το original factory default configuration

οσον αφορα τα υπολοιπα third party προγραμματα καλο ειναι να βαζεις τις Χ64 editions. Αν δεν υπαρχουν κανουν και οι Χ86. Κατα 99% παιζουν κ τρεχουν κανονικα.

ΥΓ: Το μηχανημα ειναι ενα τιμιο vfm !!!!

Προς το παρον δεν παρατηρησα ιδιαιτερα προβληματα με το wifi και μαλιστα κατεβαζει απο τορρεντ με 1mbps με wifi σε συνδεση 12αρα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ενα μηνα μετα την προσφορα των 599ευρο επιστρεφει (ΜΟΝΟ) απο electroworld (http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10108884) -ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙ- στα 645,05ευρο...ας πει καποιος απο τους κατοχους αν τελικα τα αξιζει το μηχανημα...Οποιος εχει καποια αντιπροταση με αυτα ή καλυτερα χαρακτηριστηκα φυσικα και ειναι ευπροσδεκτη...

Δημοσ.

θα εχει από τις 30 το makro Ζ580Α αλλά με 750 σκληρό και 630 κάρτα γραφικών στα 499+ΦΠΑ

Αν σου ειναι ευκολο μπορεις να ανεβασεις το φυλλαδιο;

Δημοσ.

Θυμαμαι, οταν ημουν ακομα φοιτητης, οτι στο Μακρο εμπαιναν μονο επαγγελματιες και φοιτητες με το πασο τους.

Εχει αλλαξει κατι?

Το πασο ισχυει σιγουρα για τα Μακρο στο Ηρακλειο Κρητης και στην Πατρα...για τα υπολοιπα δεν γνωριζω (καποιοι σε παλαιοτερη συζητηση ειχαν πει οτι στην Αθηνα δεν δεχοταν το πασο)...Βεβαια παντα υπαρχει η λυση να βρεις καποιον στην εισοδο και να ψωνισεις με την καρτα του κοβοντας φυσικα αποδειξη και οχι τιμολογιο...δεν εχει να χασει κατι οποτε δεν υπαρχει λογος να μην δεχτει...

Δημοσ.

@nvel

Δεν χρειαζεσαι σκανερ, απλά μια φωτό το φυλλάδιο με το κινητό και επικόλληση ως εικόνα!

Μήπως έχεις κανει λαθος? Γιατί 499+ΦΠΑ=613Ε ενώ το λινκ που δίνεις το έχει 850Ε!!

Υπάρχουν πολλά Ζ580 με διαφορετικά χαρακτηριστικά το καθένα.

Πάντως αν ισχύει είναι πολύ καλή προσφορά.

Μπορεί καποιος να επιβεβαιώσει την ύπαρξη της προσφοράς ώστε να είμαστε ακριβείς?

Δημοσ.

Το πασο ισχυει σιγουρα για τα Μακρο στο Ηρακλειο Κρητης και στην Πατρα...για τα υπολοιπα δεν γνωριζω (καποιοι σε παλαιοτερη συζητηση ειχαν πει οτι στην Αθηνα δεν δεχοταν το πασο)...Βεβαια παντα υπαρχει η λυση να βρεις καποιον στην εισοδο και να ψωνισεις με την καρτα του κοβοντας φυσικα αποδειξη και οχι τιμολογιο...δεν εχει να χασει κατι οποτε δεν υπαρχει λογος να μην δεχτει...

Για της Πάτρας ,Κρήτης + κάποια άλλα ισχύει το πάσο απ' ότι μου πε μια υπάληλος.Για της Παλλήνης πάλι ΟΧΙ. Γενικά ψιλομπουρδέλο η εταιρεία....

Δημοσ.

@nvel

Δεν χρειαζεσαι σκανερ, απλά μια φωτό το φυλλάδιο με το κινητό και επικόλληση ως εικόνα!

Μήπως έχεις κανει λαθος? Γιατί 499+ΦΠΑ=613Ε ενώ το λινκ που δίνεις το έχει 850Ε!!

Υπάρχουν πολλά Ζ580 με διαφορετικά χαρακτηριστικά το καθένα.

Πάντως αν ισχύει είναι πολύ καλή προσφορά.

Μπορεί καποιος να επιβεβαιώσει την ύπαρξη της προσφοράς ώστε να είμαστε ακριβείς?

1) το κινητό μου βγάζει χάλια φωτογραφίες

2) το link το έβαλα για να φανούν μόνο τα χαρακτηριστικά του

3) ανέφερα ότι η τιμή του θα ειναι 499+ΦΠΑ στο ΜΑKRO από 30 οχι στον σεραφειμίδη τώρα (που το πουλά και χωρίς λειτουργικό)

4) δεν είναι υποχρεωτικό να πιστεύεις οτιδήποτε γράφω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...