Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το datasheet στο αμερικανικό site πάντως λέει ότι είναι 1800.

Το είδα μάλλον έτσι είναι για τις μνήμες.

Αλλά γιατί  αναφέρει στην κάρτα "up to 630M" , ενώ στα χαρακτηριστικά του Κώτσου λέει "NVIDIA GeForce GT 635M" ;....

Δημοσ.

Αυτά είναι τα στοιχεία της κάρτας γραφικών

Λειτουργικό σύστημα:    Windows 8, 64-bit
Έκδοση DirectX:    11.0
Επεξεργαστής GPU:        GeForce GT 635M
Έκδοση προγράμματος οδήγησης:    305.46
Υποστήριξη DirectX:    11.1
Πυρήνες CUDA:        96
Ρολόι πυρήνα:        475 MHz
Ρολόι σκίασης:        950 MHz
Ρυθμός δεδομένων μνήμης:    1800 MHz
Διασύνδεση μνήμης:    128-bit
Συνολική διαθέσιμη μνήμη γραφικών:    2816 MB
Αποκλειστική μνήμη βίντεο:    2048 MB DDR3
Μνήμη βίντεο συστήματος:    0 MB
Κοινόχρηστη μνήμη συστήματος:    768 MB
Έκδοση BIOS βίντεο:    70.08.A8.00.86
IRQ:            16
Δίαυλος:        PCI Express x16 Gen2

post-204468-0-87532900-1356106693_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.
σε ποιο κωτσοβολο σου δώσαν το ιντερνετ της βοδα?

έλεγε τίποτα σαν προσφορά εκεί?

Με κάθε αγορά laptop από 499 ευρώ και πάνω δίνει ο Κώτσος δώρο καρτο-ιντερνετ της vodafon αξίας 50ευρώ με στικάκι και 5gb για 12 μήνες.

Δημοσ.

Win στον Κώτσο για την τιμή, fail στα επιμέρους καταστήματα που δεν τοέδωσαν στα παιδιά που πήραν. Να πάτε πίσω με την απόδειξη και να το ζητήσετε. Τα χτυπάνε μαζί (για να μπορεί να βγει μηδενική η τιμή στο στικάκι) οπότε εάν η απόδειξη δεν το έχει μέσα σημαίνειότι δεν το πήρατε.  Προσωπικά θα το απαιτούσα.

Δημοσ.

Παιδιά το λαπτοπ είναι "optimus" δηλαδή έχει και ενσωματωμένη intel 4000 ή έρχεται μόνο με την nvidia 635 ?

Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αλλά θα δουλεύει μόνο λίνουξ οπότε με βολεύει να υπάρχει μόνο μία κάρτα άσχετα από πόσο δυνατή είναι αυτή. Επίσης αν δεν είναι κόπος σε κάποιον να αναφέρει τα διάφορα chipset (κυρίως την ασύρματη) θα μου ήταν χρήσιμο.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Θα τους παρω αυριο τηλεφωνο και θα το ζητησω το στικακι.Μηπως ηταν μονο για το συγκεκριμενο καταστημα ομως?Παιζει να κανουν κατι τετοιο?

Δημοσ.

Εγω το είδα στην Κηφισίας - Αμπελόκηπους , αναφέρθηκε ήδη οτι και στη Συγγρου υπηρχε η προσφορα.

Στο καταστημα ειχε διαφημιστικη πινακιδα που το έγραφε, οπότε μάλλον ισχύει σε όλα.

Δημοσ.
Παιδιά το λαπτοπ είναι "optimus" δηλαδή έχει και ενσωματωμένη intel 4000 ή έρχεται μόνο με την nvidia 635 ?

Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αλλά θα δουλεύει μόνο λίνουξ οπότε με βολεύει να υπάρχει μόνο μία κάρτα άσχετα από πόσο δυνατή είναι αυτή. Επίσης αν δεν είναι κόπος σε κάποιον να αναφέρει τα διάφορα chipset (κυρίως την ασύρματη) θα μου ήταν χρήσιμο.

Ευχαριστώ.

Απ'ότι βλέπω έχει και την intel hd graphics 4000. Κάρτα δυκτίου είναι η broadcom 802.11n

Δημοσ.
Απ'ότι βλέπω έχει και την intel hd graphics 4000. Κάρτα δυκτίου είναι η broadcom 802.11n

Κρίμα γιατί φαινόταν καλή ευκαιρία. Μάλλον θα είναι mux-less όπως η πλειοψηφία των laptop με 2 κάρτες οπότε ας μην μπλέξω καλύτερα.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Δημοσ.

Ειχα μια απορια σχετικα με τον ενα χρονο εγγυηση που δινουν πλεον οι περισσοτερες εταιριες λαπτοπ.Συμφωνα με την ευρωπαικη ενωση δεν ειναι ολες υπροχρεωμενες να υποστηριζουν την εγγυηση των προιοντων τους για 2 χρονια?
Οχι δεν υπαρχει υποχρεωτικη 2ετης εγγυηση.

2 χρόνια εγγύση υποχρεωτικά για τα ηλεκτρονικά(yeah right)

Apple: 2 χρόνια εγγύηση στα προϊόντα της στην Ευρώπη μετά από αντιδράσεις (ενημέρωση)

Ιταλία: Πρόστιμο 900 χιλ. ευρώ στην Apple

Δημοσ.

Ευχαριστώ.

Το αγόρασα εχθές και τρέχει τα ubuntu 12.10 μια χαρά... 

Δημοσ.
Το αγόρασα εχθές και τρέχει τα ubuntu 12.10 μια χαρά... 

Ευχαριστώ για την πληροφορία. Αν δεν είναι κόπος, όταν ξαναμπεις με το ubuntu, τρέξε σε ένα τερματικό τις εντολές "lspci" και "cat /var/log/Xorg.0.log" και βάλε σε spoiler τι εμφανίζουν. Η πρώτη θα δώσει πληροφορίες για όλες τις συσκευές που έχει και η 2η εμφανίζει τα περιεχόμενα του αρχείου log του X (ίσως είναι κάμποσα) για να δω ποιον οδηγό χρησιμοποίησε το ubuntu.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...