Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Λοιπών θα ξεκινήσω φυσικά από την αρχή. Όταν είχα Windows XP δεν είχα κανένα πρόβλημα με την αναμονή. Τώρα έχω βάλει Windows 7 32Bit και δεν μπαίνει σε αναμονή (ή αναστολή για εμένα το ίδιο είναι). Όταν πατάω να μπει κλείνουν οθόνες πληκτρολόγιο ποντίκι (όλα τα εξωτερικά) και το PC μένει ανοιχτό. Μετά από 30sec κλείνει για κλάσματα και ξαναξεκινάει το PC και τα αλλά επανέρχονται μετά από 1-2min. Οι ρυθμίσεις από τον πίνακα ελέγχου στην παροχή ενέργειας είναι όπως τα έχουν ορίσει (είναι φρέσκο από format και δεν έχω τίποτα). Τα Drivers είναι όλα περασμένα-ενημερωμένα όλα σωστά. Πήγα στο cmd και πάτησα την εντολή powercfg -devicequery wake_armed και μου έβγαλε το ποντίκι, πληκτρολόγιο (αυτά είναι λογικά να υπάρχουν) και ένα RealTek προσαρμογέας δικτύου είναι, αλλά το απενεργοποίησα από την διαχείριση συσκευών το δυνατότητα να το ξυπνάει. Τα Bios έχουν την τελευταία έκδοση. Μου είπαν να κοιτάξω για την επιλογή «Wake on lan» Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει... 

Δημοσ.

Όχι τίποτα...

Καλησπέρα... Λοιπών θα ξεκινήσω φυσικά από την αρχή. Όταν είχα Windows XP δεν είχα κανένα πρόβλημα με την αναμονή. Τώρα έχω βάλει Windows 7 32Bit και δεν μπαίνει σε αναμονή (ή αναστολή για εμένα το ίδιο είναι). Όταν πατάω να μπει κλείνουν οθόνες πληκτρολόγιο ποντίκι (όλα τα εξωτερικά) και το PC μένει ανοιχτό. Μετά από 30sec κλείνει για κλάσματα και ξαναξεκινάει το PC και τα αλλά επανέρχονται μετά από 1-2min. Οι ρυθμίσεις από τον πίνακα ελέγχου στην παροχή ενέργειας είναι όπως τα έχουν ορίσει (είναι φρέσκο από format και δεν έχω τίποτα). Τα Drivers είναι όλα περασμένα-ενημερωμένα όλα σωστά. Πήγα στο cmd και πάτησα την εντολή powercfg -devicequery wake_armed και μου έβγαλε το ποντίκι, πληκτρολόγιο (αυτά είναι λογικά να υπάρχουν) και ένα RealTek προσαρμογέας δικτύου είναι, αλλά το απενεργοποίησα από την διαχείριση συσκευών το δυνατότητα να το ξυπνάει. Τα Bios έχουν την τελευταία έκδοση. Μου είπαν να κοιτάξω για την επιλογή «Wake on lan» Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει... 

Δεν το ολοκλήρωσα, αλλά δεν βρήκα τίποτα. Μου είπαν και για sleep αλλά τα ίδια... 

Δημοσ.

Σε ρώτησα γιατί με το τελευταίο update του FF και το Adobe Flash, εμφανίστηκε αυτό το πρόβλημα και είναι γνωστό. Κολάει το process του Flash και ενώ κλείνει, ξανανοίγει.

Παλιότερα, πάνω από χρόνο, μου είχε συμβεί το ίδιο και μου την είχε δώσει μέχρι να το βρω. Ήταν τελικά ένα Windows-Update που το προκαλούσε που μετά από λίγες μέρες, βγάλανε fix.

Εσύ έχεις κάνει όλα τα updates?

Για το wake-on-lan Πάνε στο BIOS και ψάξε κάπου να το βρεις. Συνήθως είναι εκεί που ορίζεις και άλλα παρόμοια (wake-on-modem, wake-on-keyboard/mouse...)

Δημοσ.

Αυτό μου το κάνει εδώ και 2-3 χρόνια που έχουν βγει τα Windows 7 τα update τα έκανα όλα σήμερα. Έψαξα στα Bios αλλά δεν βρήκα τίποτα για Wake θα ξανά ψάξω και θα σε ενημερώσω...

Λοιπόν έψαξα και δεν βρήκα τίποτα. Κοίταξα στην κατηγορία Power αλλά δεν λέει τίποτα για Wake.

post-175011-0-77591100-1355935914_thumb.jpgpost-175011-0-98629300-1355935916_thumb.jpg

Δημοσ.

Εντάξει τα έχεις όλα off. Αυτά είναι

Λίγο αυτό με τα 2-3 χρόνια. ΔΛΔ είχες πάντα το πρόβλημα με το sleep με αυτό το PC?

Δημοσ.

Από τότε που έβαλα Windows 7 στα XP όχι κοιμόταν μια χαρά.

Σε ασφαλής λειτουργεία μπαίνει? γενικώς μιλάω.

Δημοσ.

Ψαξε στο bios για δυο επιλογες:α)S1 (POS) και β)S3 (STR).Λογικα τωρα το εχεις στην επιλογη "α",βαλτο στην "β".Τωρα γιατι σου σκαλωνει και ανοιγει μονο του δεν γνωριζω.

Δημοσ.

Πες μου λίγο, αυτή η εντολή στο βγάζει καθαρό?

powercfg /requests

(πάλι από cmd)

Koίτα πως είναι εμένα:

post-71156-0-44996800-1355948918_thumb.png

Δημοσ.

Πως αλλάζω τα δικαιώματα του υπολογιστή? μου λέει "Δεν έχετε τα απαιτούμενα δικαιώματα για την εκτέλεση αυτής της ενέργειας".

Δημοσ.

Τα ίδια ακριβώς.

Αυτήν την στιγμή στο " powercfg -devicequery wake_armed " μου λέει μόνο το keyboard το οποίο είναι ενσύρματο και κλίνει μόλις πατήσω Αναστολή Λειτουργίας.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπών νέα ανακάλυψη ΔΕΝ φταίνε τα Bios αλλά τα Windows... Έκανα Live CD Ubuntu (παρεμπίπτοντος είναι πολύ ωραία) και μπαίνει κανονικά σε αναμονή.... με τρολαρει το PC μου...

Οι ρυθμίσεις παροχής ενέργειάς είναι έτσι:

post-175011-0-69840500-1357171186_thumb.png

Δημοσ.

Οσο παραξενο κι αν ακουστει... ειναι η καρτα γραφικων σου που το κανει αυτο.... το συνειδοποιησαμε τις προαλες με ενα φιλο μου , οπου εχουμε πανομοιοτυπα συστηματα και κανενως εκ των δυο δεν εμπαινε σε sleep ωσπου ο φιλαρακος αλλαξε την 480 του και πουφ! Εγενετω sleep mode... 

κανε reinstall gpu drivers και αφαιρεσε το utility της καρτας σου και πες μας τι εγινε

Δημοσ.

Οσο παραξενο κι αν ακουστει... ειναι η καρτα γραφικων σου που το κανει αυτο.... το συνειδοποιησαμε τις προαλες με ενα φιλο μου , οπου εχουμε πανομοιοτυπα συστηματα και κανενως εκ των δυο δεν εμπαινε σε sleep ωσπου ο φιλαρακος αλλαξε την 480 του και πουφ! Εγενετω sleep mode... 

κανε reinstall gpu drivers και αφαιρεσε το utility της καρτας σου και πες μας τι εγινε

Και στο live CD πως μπήκε? Όταν κάνω και format και ξεκινάει δεν έχω drivers και πάλι δεν μπαίνει... πφφφφφφ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...