shooterg Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Γεια σας Ενδιαφερομαι να φτιαξω ενα site Που να πουλαω cd keys για παιχνιδια. Θελω να ρωτησω πως γινεται? δηλαδη τι πρεπει να κανω? τι script να βαλω? πρεπει να παρω καπια αδεια? ειναι νομιμο? Ευχαριστω και οποιος θελει να με βοηθισει δηλαδη να το φτιαξουμε μαζι δεν εχω προβλημα να συνεργαστουμε!
shooterg Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 φυλακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Ειναι παρανομα?
nfeel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δεν είναι παράνομα αλλά πως έχεις σκεφτεί ακριβώς να το κάνεις? Έχεις κάποιο business plan που λέμε? Άν σκέφτεσαι να τα πουλάς στην ίδια τιμή που τα έχουν όλα τα υπόλοιπα καταστήματα,πέρα από μη επικερδές,πρέπει κανονικά να κάνεις έναρξη για επιχείρηση παροχής υπηρεσιών,να βγάλεις τεβε να έχεις βάση την ευρωπαική ένωση κλπ κλπ Άν σκέφτεσαι τώρα να φτιάξεις site που να τα δίνεις φθηνότερα και πιο casual φάση,πρέπει να έχεις η να βρεις άκρη από χώρες των βαλκανίων που δεν έχουν euro.H και Κίνα αλλά αυτοί το κάνουν για πάρτυ τους ήδη. Βγάλε ένα πλάνο,δες τι θες πρώτα κ μετά αποφάσισε!
shooterg Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Θελω να τα εχω πολυ ποιο φθηνα..πρεπει να βγαλω αδεια? επισης αν τα αγοραζω απο καποιον και τα πουλαω? τι μπορω να κανω ετσι ωστε να ειμαι νομιμος και να μην χρειαζεται να βγαλω καπια αδεια?
TheELF Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Από που θα τα βρίσκεις τα κλειδιά;;;; Αν θα τα παίρνεις νόμιμα προφανώς και δεν θα μπορείς να τα δίνεις πολύ ποιο φτηνά αφού θα πρέπει να καλύπτεις τα έξοδα σου. Αν τα παίρνεις με πλάγιο τρόπο τότε θα είσαι παράνομος..
shooterg Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Ωραια..νομιμα θα τα περνω..οποτε μπορω να φτιαξω ε? δεν θα χρειαστει καποια αδεια? επισης ποιο script θα χρησιμοποιησω για το site? Και ενοειται θα τα πουλαω ποιο φθηνα απο τα μαγαζια
nfeel Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Πες πρώτα από που θα τα πάρεις.Για να ζητάς γνώση πρέπει πρώτα να μοιράζεσαι ..
shooterg Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Θα συνενοηθω με καποιους που πουλανε νομιμα τα cd keys και θα μου τα δινουν φθηνοτερα..νομιμο δν ειν?
nfeel Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Ούτε νόμιμο,ούτε παράνομο.Το κράτος θέλει να δηλώνεις όλες τις πηγές εσόδων αλλά στην κλίμακα που θα κάνεις εσύ αυτό που θα κάνεις,δεν θα έχεις πρόβλημα.Το κάνουν αρκετοί γνωστοί μου από άλλες χώρες (Τσεχία,Ρουμανία).
shooterg Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Ωραια..οποτε ποιο script να χρησιμοποιησω για eshop?
shooterg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Απο το papaki μπορω να κανω? αλλα θα εχει δυνατοτητα πληρωμης μεσω paysafe δηλαδη ο αγοραστης θα μπορει να αγορασει ενα προιον μου μεσω paysafe?
mpasketpro Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Τα εσοδα σου θα ειναι μηδαμινα.. Για να βαλεις μεσω πληρωμης πρεπει να σου δωσει αδεια η εταιρια (νομιζω). Στειλε τους e-mail.
defacer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Προχώρα ακάθεκτος. Εξάλλου αν κάνεις τίποτα παράτυπο ή παράνομο και έχεις προβλήματα μ' αυτό, μπορείς πάντα να πεις ότι τα παιδιά στο forum σου είπαν πως όλα καλά. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα