Προς το περιεχόμενο

10 συχνά προβλήματα, πιθανές αιτίες και λύσεις.

Δεινόσαυρος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 466
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλημέρα σε όλους.

Το pc μου μετά από format μου πετάει μία στο τόσο μπλε οθόνη και κάνει restart με μήνυμα bad pool κάτι τέτοιο :/

Μπορεί κανείς να βοηθήσει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα σε όλους.

Το pc μου μετά από format μου πετάει μία στο τόσο μπλε οθόνη και κάνει restart με μήνυμα bad pool κάτι τέτοιο :/

Μπορεί κανείς να βοηθήσει?

εχεις το malware bytes?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ειναι φυσιολογικο ενα τροφοδοτιξο να κανει θορυβο σφυριγμα με κλειστο τον υπολογιστη?

Αν μολις εκλεισες το pc μπορει ο ανεμιστηρας του τροφοδοτικου να συνεχισει να γυριζει κανονικα μεχρι να ριξει την θερμοκρασια. Μετα απο μερικα δευτερολεπτα πρεπει να σβηνει και αυτο. Αν ειναι κλειστο, μπορει να ακους σφυριγμα του πηνιου του πρωτευοντος κυκλωματος του μετασχηματιστη του τροφοδοτικου που ειναι υπο ταση ακομα και με κλειστο το pc. Αν ειναι το τελευταιο δεν ειναι κατι ανησυχητικο. Στα συγχρονα τροφοδοτικα ειναι λιγο σπανιο

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Γεια σας παιδια μολις πριν λιγο συνθεσα το νεο μου pc και αντιμετωπιζω ενα περιεργο προβλημα ...ενω στο bios το ποντικη δουλευει κανονικα καθως κ το πληκτρολογιο μιας και καταχωρησα την ωρα και ημερομηνια ... οταν bootαρω απο τον cd για περασω τα windows στον ssd μου , στην επιλογη της γλωσσα δεν εχω ουτε ποντικη ουτε πληκτρολογιο ...και δεν ξερω τι φαση ... παιζει καμια πιθανη λυση ? εχω εναν intel i3 6100 , astrock b150 pro4 2x4 gb ddr4 , seasonic 360w gseries

Γεια σας παιδια μολις πριν λιγο συνθεσα το νεο μου pc και αντιμετωπιζω ενα περιεργο προβλημα ...ενω στο bios το ποντικη δουλευει κανονικα καθως κ το πληκτρολογιο μιας και καταχωρησα την ωρα και ημερομηνια ... οταν bootαρω απο τον cd για περασω τα windows στον ssd μου , στην επιλογη της γλωσσα δεν εχω ουτε ποντικη ουτε πληκτρολογιο ...και δεν ξερω τι φαση ... παιζει καμια πιθανη λυση ? εχω εναν intel i3 6100 , astrock b150 pro4 2x4 gb ddr4 , seasonic 360w gseries

Αν προσπαθεις να βαλεις windows 7 ψαξε στο bios μηπως υπαρχει μια ρυθμιση που λεγεται "windows 7 install compatibility mode" ή κατι παρομοιο. Πολλες motherboard εχουν αυτο το θεμα, ειναι ελλειψη drivers.

Μπορει καποιος σας παρακαλω να μου εξηγησει με πια λογικη μπορει να εχω 10-15 βαθμους παραπανω θερμοκρασια σε gpu και cpu αντιστοιχα με το f.e.a.r 3 που ειναι αρχαιο game και να ειμαι  10 βαθμους κατω αντιστοιχως στο doom που κυκλοφορησε τελευταια και ειναι αιωνες μπροστα στα γραφικα και τα textures? Πως ειναι δυνατον αυτο, δηλαδη με το συστημα της υπογραφης μου και με εναν 200αρι ανεμηστηρα που εβαλα τελευταια στο πανω μερος εχω 45-50 gpu & 50-55 cpu στο doom και στο fear 3 ειμαι 55-60 gpu & γυρω στους 55 στη cpu, πως ειναι δυνατον?

Καλησπερα! Το pc ξεκινησε κατι κουλο σημερα. Οταν παω να το αναψω αναβει για μισο δευτερολεπτο κ σβηνει. Ξαναναβει μονο του, φτανει στην εικονα του bios κ σβηνει. Ξαναναβει για μισο δευτερολεπτο, σβηνει. Ξαναφτανει στην εικονα του bios κ σβηνει. Κ ολο κανει αυτη την λουπα. Δεν εχω βρει τι μπορει να φταιει πουθενα. Καμια ιδεα;

Καλησπερα χτυπησα το λαπτοπ και οταν παω να το ανιοιξω δεν αναγνωριζει το σκληρο δισκο.

Λογικα θελω αλλαγη του σκληρου? Υπαρχει περιπτωση να μην χαλασε και να εφυγε απο τη θεση του?

DELL Inspiron 15 3000 Series - 3543 I5-5200U/8GB/1TB/15.6

Αυτο ειναι το λαπτοπ μου. Αν χρειαζεται αλλαγη τι δισκο να αγορασω?

Καλησπερα χτυπησα το λαπτοπ και οταν παω να το ανιοιξω δεν αναγνωριζει το σκληρο δισκο.

Λογικα θελω αλλαγη του σκληρου? Υπαρχει περιπτωση να μην χαλασε και να εφυγε απο τη θεση του?

DELL Inspiron 15 3000 Series - 3543 I5-5200U/8GB/1TB/15.6

Αυτο ειναι το λαπτοπ μου. Αν χρειαζεται αλλαγη τι δισκο να αγορασω?

Στο παρών θέμα γράφει κάποιος συγκεκριμένες λύσεις σε προβλήματα που έχει δει κατά καιρούς ως βοήθεια. Δεν είναι θέμα για γράψει κανείς τι πρόβλημα έχει. Άνοιξε νέο θεμα. Όχι τίποτα άλλο αλλά εδώ μέσα που το καταχώνιασες θα το δουν ελάχιστοι και θα μείνεις χωρίς βοήθεια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...