npapo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να συνδεσω στην οθονη του laptop το desktop για να κανω δοκιμη οθονης
άδικος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να συνδεσω στην οθονη του laptop το desktop για να κανω δοκιμη οθονης Δε νομίζω
WalkerSW Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να συνδεσω στην οθονη του laptop το desktop για να κανω δοκιμη οθονης Δεν γίνεται.
npapo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα χρόνια πολλά , εκεί που δούλευα αναβοσβήνει η οθόνη χωρίς να σταματήσει το ραδιόφωνο μέσω internet ,που σημαίνει ότι δεν είναι λειτουργικό η δίσκος και βλέπω μαύρο !!!!! Κλείνω τρομαγμένος από το κουμπί , ανοίγω μπουταρει αλλά η οθόνη αναβοσβήνει στο boot και μαύρο !!!! Το λαμπάκι που έχει είναι πράσινο κανονικά !!! Λες να τη χάσαμε !!! Συνδεσα την οθονη στο laptop και αναβει 1 sec και μετα μαυρο , αρα μαλλον η οθονη εχει το προβλημα . Ο υπολογιστης ακουγεται απο τα ηχεια να μπαινει κανονικα , Μαλλον αυτο δε θα αξιζει να φτιαχτει
άδικος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Ποιό μόνιτορ είναι; Προφανώς πρόβλημα στη τροφοδοσία είναι, δεν είναι δύσκολο να φτιαχτεί.
npapo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Ενα Aoc 19' lcd το εχω 5-6 χρονια απο πλαισιο αγορα
άδικος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Πάε το σε κάποιον ηλεκτρονικό να στο φτιάξει, 10-20e max
npapo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Οι κομπιουτεραδες δεν το φτιάχνουν ; Εχω ενα μαγαζι που παω
viper2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Είχα βάλει κατι στο YouTube και κοπαναγε και ξαφνικά σβήνει ο υπολογιστής. Μετά απο λίγο ανάβει μόνος του αλλα εικόνα δεν έχω και το ανεμιστηρακι της 5770 δουλεύει ωσαν κολασμένο. Τι μπορει να φταίει - τι να κοιτάξω πρώτα; Thanks
viper2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Είχα βάλει κατι στο YouTube και κοπαναγε και ξαφνικά σβήνει ο υπολογιστής. Μετά απο λίγο ανάβει μόνος του αλλα εικόνα δεν έχω και το ανεμιστηρακι της 5770 δουλεύει ωσαν κολασμένο. Τι μπορει να φταίει - τι να κοιτάξω πρώτα; Thanks Να φανταστώ οτι δεν ειναι κοινό το πρόβλημα του PC μου;
άδικος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Να φανταστώ οτι δεν ειναι κοινό το πρόβλημα του PC μου; Θα σου πρότεινα να ανοίξεις ξεχωριστό θέμα. Εναλλακτικά δες για αρχή το τροφοδοτικό σου ή δοκίμασε άλλη κάρτα (πχ onboard αν υπάρχει).
giorgos147 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Καλά, δεν είναι πρόβλημα, αλλά μην ανοίγω νέο θέμα. Έχουμε μία τέτοια 1 GB και θέλουμε να βάλουμε άλλη μία για να γίνουν 2 τα GB. Το PC έχει δύο Slots. Επειδή αυτή είναι κατόπιν παραγγελίας, τι άλλο μπορούμε να βάλουμε; Ευχαριστώ^!
nikoletta79 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Εύγε στην προσπάθεια! Και καλή δύναμη να το συμπληρώνεις συνέχεια Κάποια στιγμή να το κάνουμε και sticky (Σαύρα, pm madsc) Στην θέση σου θα έβαζα σαν επικεφαλίδα (ή σημείωση στο τέλος) δυο πραγματάκια: α) Δεν κάνουμε BIOS-update, εκτός αν έχουμε πρόβλημα (ξέρω ότι με αυτό θα διαφωνήσουν μερικοί αλλά είναι αυτό που συμβουλεύουν όλοι οι κατασκευαστές ΜΒs) β) Προτού ελέγξουμε τίποτε άλλο, δοκιμάζουμε με άλλο PSU (δυστυχώς η μεγαλύτερη πηγή του κακού) Μπράβο και απο εμένα....Εχω ενα θέμα με τις θύρες usb.Δεν ανγνωρίζουν συσκευές!!!Και δουλέυω με usb stick για ιντερνετ!Τώρα είμαι με wifi,να είναι καλά ό γείτονας!!Το θέτω και εδώ γιατί ήταν free dos έβαλα τα win 7 κανονικά 3 φορές,μόνο που την τελευταία κάτι δεν πήγε καλά και έχω αυτό το θέμα.Είμαι και λίγο άσχετη....ψάχνω να βρώ λύσεις,αλλά και δεν καταλαβαίνω και φοβάμαι μην κάνω άλλη ζημιά.....Μου είπαν να μπω στα bios (που δεν προλαβαίνω.Είναι το F2 kai F12),έχω Acer Aspire E.Τώρα εδω λέτε να μην μπούμε σε bios....Ή αλήθεια είναι πως ακόμα και να μπω δεν θα ξέρω τι ακριβώς να κάνω..και φοβάμαι μην χαθούν ξαφνικά τα windows..??Αν κάποιος ξέρει να με βοηθήσει κάπως ας μου πει παρακαλώ και για το bios+hardware...Ευχαριστώ!
cosmos000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Αν δεν γνωρίζεις ,μην παιδευεσαι,πήγαινε σε κάποιον γνωστό σου να σου ξαναπεράσει drivers να ξεμπερδέψεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα