Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να βάλω ασύρματο τηλέφωνο σε υπνοδωμάτιο αλλά έχω ακούσει ότι κάνει κακό η ακτινοβολία. Εσείς τι λέτε??

Δημοσ.

Βάλε ένα ενσύρματο στο δωμάτιο και βάλε ένα ασύρματο σε κάποιο άλλο μέρος του σπιτιού  Τι θες να κάνεις βόλτες στο υπνοδωμάτιο με ένα τηλέφωνο στο χέρι? :P .... Κάνει κακό αλλά πολύ λίγο σε σχέση με το κινητό τηλέφωνο. Το ασύρματο πάει μέχρι 100m max άμα είναι καλό ενώ το κινητό πάει σε δορυφόρο άρα βγάλε συμπέρασμα...

Δημοσ.

και αν θες τόσο πολυ ασυρματο ή ετυχε να έχεις περισσευμα ενα να βάλεις , έχουν ECO mode τα πιο καινουρια, αρα μειώνουν την εκπεμπόμενη ακτινοβολία ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται !

Δημοσ.
και αν θες τόσο πολυ ασυρματο ή ετυχε να έχεις περισσευμα ενα να βάλεις , έχουν ECO mode τα πιο καινουρια, αρα μειώνουν την εκπεμπόμενη ακτινοβολία ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται !
Καλό αυτό, αλλά πάντα είχα την απορία: όταν είναι στη βάση τους εκπέμπουν ή απενεργοποιούν τις "κεραίες" εφόσον είναι συνδεδεμένα ενσύρματα με τη βάση τους?
Δημοσ.

Η ακτινοβολία συνήθως και ειδικά στα eco mode αυξομειώνεται. Ουσιαστικά αυξομειώνουν την ισχύ της κεραίας (τουλάχιστον τα eco mode) ώστε όταν είναι κοντά στην βάση τους να πέφτει η ισχύ και να μεγαλώνει όσο απομακρύνεσαι από αυτή.

Εδώ έχουμε το κινητό δίπλα μας όλη μέρα, το ασύρματο σε πείραξε;;;

Απλά αν δεν το χρειάζεσαι μη το έχεις τουλάχιστον το βράδυ που κοιμάσαι.

Και επίσης όταν είσαι στο λάπτοπ και δεν χρησιμοποιείς το ίντερνετ καλό είναι να κλείνεις το διακόπτη του wireless εγώ τουλάχιστον τον κλείνω γιατί εσύ μπορεί να μην είσαι στο ίντερνετ αλλά αυτό όλο και καμία ενημέρωση θα κατεβάζει όλο και κάτι θα κάνει. Ε ότι μποροόυμε να σώσουμε ας το σώσουμε...

Και το κινητό ποτέ στο παντελόνι (τι λέω τώρα...) ρίχτο στην τσάντα ή μακριά από τα γεννητικά όργανα...

Δε μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να πάθεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...