Προς το περιεχόμενο

Samsung SSD 840 vs Vertex 4 vs Kingston HyperX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ερχονται εικονες απο benchmark HD tune pro 4,60 ........

system:

i7 920 3,42ghz

24 gb ram 1866mhz

Asus p6t Deluxe v2

read benchmark

2.jpg

file benchmark

1.jpg

Just for the record, σε SATA3.

post-55103-0-21877500-1356290953_thumb.png

post-55103-0-70004900-1356290959_thumb.png

Δημοσ.

Just for the record, σε SATA3.

Αυτα ειναι! μακαρι να ηταν αλλιως οι εποχες να πηγαιναμε και μεις σε sata 3...αλλα κραταει πολυ δυνατα ακομα και με sata2

Δημοσ.

Αυτα ειναι! μακαρι να ηταν αλλιως οι εποχες να πηγαιναμε και μεις σε sata 3...αλλα κραταει πολυ δυνατα ακομα και με sata2

Καλά μη νομίζεις πως θα καταλάβαινες και διαφορά. Ήμουν σε Intel Postville 80GB (SATA2 και write ~90MB/s) και πήγα στον 840 (SATA3 και write >200MB/s) και η μόνη διαφορά που κατάλαβα είναι στην χωρητικότητα :)

Δημοσ.

Καλά μη νομίζεις πως θα καταλάβαινες και διαφορά. Ήμουν σε Intel Postville 80GB (SATA2 και write ~90MB/s) και πήγα στον 840 (SATA3 και write >200MB/s) και η μόνη διαφορά που κατάλαβα είναι στην χωρητικότητα :)

ακριβως τα ιδια με σενα στο second pc μου ειμαι με postville 80gb και στο main μου με τον 840 .... σε περιβαλλον windows οντως δεν βλεπεις διαφορα...αν ασχολεισαι ομως με Adobe premiere και after effects...εκει φαινεται η διαφορα...

και γενικα ετσι παει η ιστορια...τα γρηγορα και τα ακριβα τα καταλαβαινεις μονο υπο συνθηκες συγκεκριμενων εφαρμογων...για τον casual user...δεν υπαρχει καθολου αναγκη να κυνηγα το καθε τι καινουργιο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...