moyrgos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Γεία σας θα ήθελα την βοήθεια σας έχω ενα slide μενού και θέλω να βάλω μέσα του ένα άλλο μενού για το λόγο οτι το slide μενου είναι φτιαγμένο με το tag <ul><li> δεν με αφήνει να προσθέσω ένα αλλο μενού μέσα (vertical flyout) με τα tag <ul><li> προσπάθησα να το κάνω με definition list <dl> αλλα δεν τα κατάφερα προσπάθισα να το κανω και με της ιδιότητες της css με το visibility και με το display αλλα και πάλλη τίποτα ! Αν υπάρχει κάποια ιδέα δεχτή ! Αυτό που θέλω να υλοποιήσω είναι μια κάθετη σειρά με 8 link (<a href=""></a>) και στο hover τους να εμφανίζεται ενα πλαίσιο με άλλα link . Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά ! συγνώμη για την ορθογραφία και τους τόνους δεν το έλενξα πριν το στείλω και δεν εχω πιεί και καφέ οπότε σας παρακαλώ δείξτε κατανώηση !
dewn735 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Υπάρχουν ατελείωτα παραδείγματα στο ίντερνετ (ψάξε στο γοούγλη για "multi level navigation menu"), ή απλά να δεις τη (για μένα) κλασσική αξία: http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/ddlevelsmenu/index.htm
moyrgos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Το έκανα τελικά με iframe δεν τα συμπαθώ ειναι η αληθεια τωρα αντιμετωπιζω αλλο πρόβλημα εχω βαλει το fancybox και το ανοίγω μεσα απο το iframe και μου το ανοιγει στο iframe θελω να μου το εμφανιζει στην κεντρικη σελιδα το γοογλαρα βρήκα πολλα αλλα δεν δουλευουν εχω την κενουργια εκδοση του fancybox και jquery-1.8.2.min δεν ξερω τι μπορει να φταιει εχω δοκιμασει τα παντα καμια ιδεα ??? Ευχαριστώ πολύ και πάλη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα