sir_platanight Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδια εχω αυτη τη καρτα Site: http://xfxforce.com/en-gb/Products/Graphics-Cards/ATI/AMD-Radeon-HD-6000/AMD-Radeon-HD-6950.aspx">AMD Radeon™ HD 6950 και οταν την εχω σε 6970 με οποιονδηποτε driver μου βγαζει "το πρόγραμμα οδήγησης οθόνης AMD σταμάτησε να ανταποκρίνεται και αποκαταστάθηκε με επιτυχία"..αυτο το κανει μονο πρωτοανοιγει ο υπολογιστης,μολις παω να ανοιξω καποιον browser μου το κανει 2-3 φορες συνεχομενα και μετα μια χαρα...αλλαξα οδηγους εβαλα καινουριους παλιους και παλι τιποτα!!την ξαναφλασαρα και παλι τα ιδια...την ειχα παρει ηδη φλασαρισμενη γιατι την εχω αγορασει μεταχειρησμενη.στην αρχη μου λειτουργουσε κανονικα το τελευταιο διμηνο το κανει αυτο...σαν 6950 δουλευει απροβληματιστα..προς το παρον την εχω εκει!!αλλα θα ηθελα να βρεθει μια λυση!!τα φωτα σας παιδια,ευχαριστω!
Millennium Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Ισως να θελει περισσοτερο ψαξιμο με bios και ρευμα.Το οτι δεν ειναι σταθερη σαν 6970 μπορει να ειναι και ο λογος που την πουλησε ο προηγουμενος κατοχος εν τελει.
sir_platanight Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 αυτα δεν πανε αυτοματα αφου περασεις το Bios ομως?δεν ξερω αν ισχυει αυτο..μπορει να ειναι κ ετσι!!αλλα στην αρχη δεν μου το εκανε...ποιο Bios ειναι προτιμοτερο να βαλω?μπορω να σβησω το ηδη υπαρχον με καποιο τροπο και να το περασω σαν να μην εχει περαστει παλι?
ninos30 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 H διαδικασία είναι εδώ: http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/159 Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα γιατί η θέση 2 δεν πειράζεται ποτέ. Παίζεις πάντα με την 1 θες/δεν θες. Στο link που σου έβαλα, έχεις όλα τα links για να κατεβάσεις τα πάντα, όπως και την διαδικασία να σβήσεις κάτι από την θέση 1 (στην ουσία αντιγράφεις το BIOS από την 2 στην 1) και να ξαναδοκιμάσεις. Εδώ έχει μεγαλύτερη λίστα από BIOSes. Θα σε συμβούλευα να δοκιμάσεις πρώτα της ASUS (όλα με την σειρά) και μετά της Sapphire http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?page=1&architecture=ATI&manufacturer=&model=HD+6970&interface=&memSize=0 Δοκίμασε πάντως και με MSI AB να της δώσεις λίγο παραπάνω ρεύμα. Πιστεύω θα λύσει το πρόβλημα
sir_platanight Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 της sapphire εχω βαλει τωρα..απλα ελεγα να το σβησω εντελως,αν βρω πως γινεται και να το κανω απ την αρχη!να βρω της asus και να βαλω...ειχα δοκιμασει και της xfx αλλα δεν το περνουσε!αυτο ειναι στανταρ οτι πρεπει να γινει με τα ρευματα?η ειναι καποιο "ελλατωμα" της δικης μου καρτας? edit:αν δεν καταφερω να την κανω να δουλεψει παλι σαν 6970 τι πρεπει να κανω για να μην φαινεται πειραγμενη η καρτα ετσι ωστε να την στειλω για εγγυηση?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Με ποιο αιτιολογικό θα της κάνεις rma? Το ότι δεν δουλεύει σαν 6970 δεν είναι λόγος αντικατάστασης όπως καταλαβαίνεις.
sir_platanight Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 ναι εχεις ενα δικιο σε αυτο που λες...χεχε!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν θα βρουν τίποτα και θα πληρώσεις τζάμπα τα μεταφορικά για το πήγαινε-έλα της κάρτας. Δεν είναι ποτέ πρόβλημα να μην παίζει κάτι out of specs, είτε μιλάμε για κάρτα είτε για επεξεργαστή. Άσε το φλασάρισμα, και 1MHz να πήγαινες να την ανεβάσεις και να μην ανέβαινε, πάλι δεν θα ήταν πρόβλημα.
ninos30 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 της sapphire εχω βαλει τωρα..απλα ελεγα να το σβησω εντελως,αν βρω πως γινεται και να το κανω απ την αρχη!να βρω της asus και να βαλω...ειχα δοκιμασει και της xfx αλλα δεν το περνουσε!αυτο ειναι στανταρ οτι πρεπει να γινει με τα ρευματα?η ειναι καποιο "ελλατωμα" της δικης μου καρτας? edit:αν δεν καταφερω να την κανω να δουλεψει παλι σαν 6970 τι πρεπει να κανω για να μην φαινεται πειραγμενη η καρτα ετσι ωστε να την στειλω για εγγυηση? Όλα αυτά δεν στα έβαλα στο προηγούμενο post? Όχι δεν είναι στάνταρτ για τα ρεύματα, αλλά δεν έχεις να χάσεις και τίποτα. Κάποιο bios-update (ή οτιδήποτε άλλο) μπορεί να προσξένησε κάποιες αλλαγές. Επίσης δοκίμασε να βάλεις και κάποιον παλιότερο driver (θυμήσου με ποιον δούλευε σωστά). Μπορεί στους νεώτερους drivers η ΑΜD να έβαλα κάποια κλειδώματα για να ελέγχει (μην σου φαίνεται περίεργο, η ASUS πχ με όλα τα τελευταία BIOS που έχει, δεν επιτρέπει τις "αλλαγμένες" κάρτες να παίξουν) Για τα υπόλοιπα περί RMA σου απάντησε ο Dino
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα