Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους

Έχω ένα πρόβλημα με το router mou (Thomson TG585 v7, Forthnet) το δίκτυο μου είναι ανοιχτό και έχω κάποιους γείτονες που με κλέβουν  Έψαξα λοιπόν πως να το κλειδώσω και γενικά τις διαδικασίες πού απαιτούνται. Έχοντας επιλεγμένο στην επιλογή "Encryption" το "Use WPA-PSK Encryption" ή "WEP Encryption" πατώντας apply εμφανίζεται η σελίδα του ότι η σελίδα δεν βρέθηκε και το δίκτυο είναι σαν να μην υπάρχει (με αποτέλεσμα να ξανακάνω hard reset), όταν όμως το έχω στο "Disabled" όλα είναι μια χαρά όμως το δίκτυο ανοιχτό με αποτέλεσμα την υποκλοπή του δικτύου μου τι μπορώ να κάνω για να το φτιάξω?

Δημοσ.

α θα μπεις με καλωδιο οχι ασυρματα .β.χρησιμοποιησε explorer και οχι αλλο browser.βαλε use wpa -psk encryption και με το που το κανεις κλικ και αλλαξει μετα θα βαλεις αποκατω wpa+wpa2 η σκετο wpa2 και μετα τον κωδικο.apply και εισαι οκ.επισης αν εχεις firmware παλιο πχ 7.χ.χ.χ αλλαξε το με ποιο νεο firmware.

εδω εχει firmware εχει και το Wizard

http://leoforeia.gr/thomson/

εγω συνηθως περναω το generic 8.2.6.5 firmware αν κα ιυπαρχει και το 8.2.7.7 αν θυμαμαι σωστα που ειναι θεωρητικα πιο νεο.πρακτικα ειναι custom της forthnet και εγω προτιμω τα generic.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...