patsi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα σας παιδιά ως θύμα και γω της μετάβασης στην ψηφιακή εποχή πρέπει να αγοράσω μια τηλεόραση μιας και η παλιά μου δεν είχε ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή και γενικά χρειαζόταν αλλαγή.Την τηλεόραση που θα πάρω την θέλω μέχρι 19" λόγω του οτι είναι για το δωμάτιο μου και οικονομική μέχρι 160 περίπου και με μια έρευνα που έκανα μου άρεσε αρκετά η συγκεκριμένη Turbo-X http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Turbo-X-TXV-19-LED-TV-HD-132-BMS-PVR-READY.htm που είδα στη σελίδα του plaisio. Αλλά θα ήθελα να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας και αν κάποιος έχει αγοράσει να μου πει τις εντυπώσεις του.Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
kostas_dr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Την έχεις δει να παίζει; Σου άρεσε η εικόνα της;
patsi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Ναι πέρασα και την είδα σήμερα και αν και δεν ξέρω απο αυτά μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά η οθόνη της.Ήταν δίπλα σε μια LG και δεν είδα κάποια διαφορά είχε άψογη εικόνα...Λογικά θα την πάρω απ την στιγμή που μου ταιριάζει και σε διαστάσεις design κλπ...
vasi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 δεν σε κάνει το μέγεθος !! και από γωνιά κλίσης ?? μπορείς να δεις περισσότερα Site: http://www.mediamarkt.gr/mcs/productlist/TV-LCD-LED-%CE%AD%CF%89%CF%82-25%27%27,99452,430508.html">TV LCD-LED έως 25'' mediamarkt
Ntinaras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 19 ειναι τραγικα μικρη για τοσα μετρα φαντασου οτι σε τετοια αποσταση εγω εχω 50αρα! και ειναι ακριβως το μεγεθος που πρεπει. δες μηπως παρεις καμια τουλαχιστον 23αρα http://www.skroutz.gr/s/1956593/LG-M2352D.html αυτη εδω ειναι φανταστικη 23αρα,full hd ,IPS πανελ (πολυ σημαντικο) και ειναι και ιδανικη αμα εχεις και κανα πισι εκει διπλα να την συνδεσεις!
patsi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Σορυ παιδιά επειδή μου προκάλεσε εντύπωση αυτό που είπατε μέτρησα την απόσταση, και είναι 1,50 μέτρο...Μέχρι τώρα είχα μια sony 14" παλαιού τύπου και οριακά ήμουν εντάξει.Εξάλλου οι ώρες που θα βλέπω στη συγκεκριμένη είναι λίγες...
graphist83 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Εκτός του οτι όντως ειναι μικρή, αλλά σε αυτο περι ορέξεως... Εφόσον δεν είδες διαφορά με την LG για τι δεν την προτιμάς που ειναι και επώνυμη και εχει top εγγύηση Ποιος ο λόγος να επιλέξεις την turbo x με το αγνώστου ταυτότητος πάνελ? Στην θέση οχι μόνο δεν θα την προτιμούσα, ουτε απο δίπλα της δεν θα πέρναγα...
kostas_dr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Καλύτερα πάντως θα ήταν να προτιμήσεις μια επώνυμη μάρκα. Η LG που σου προτείνει ο Ntinaras είναι πολύ καλή πρόταση και είναι και μεγαλύτερη.
patsi Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Ναι τελικά κατέληξα στο να πάρω η την 21,5" Samsoung η την 22" LG αναλόγως ποια θα μου αρέσει περισσότερο αύριο που θαπάω να την πάρω.Πάντως την Turbo-X την απέρριψα και σας ευχαριστώ....
Millennium Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Η LG που προτεινε ο Ntinaras ειναι μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα