Προς το περιεχόμενο

Αγορα Router για καλο wifi κ PS3 on line gaming ....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα ... εχω συνδεση wind στο σπιτι μου  εστειλαν μαζι ενα router zte το οποιο ενω συνχρονιζει πολυ ψηλα κ εχει DMZ για on line gaming (παιζω με ps3) το wifi του ειναι χαλια ... πεφτει συνεχεια.. .μου εχει δωσει φιλος ενα Thomson speed touch 585v6 το οποιο ενω συνχρονιζει πιο χαμηλα εχει πολυ καλο wifi αλλα δεν εχει dmz να βαλω το ps3 κ πρεπει να κανω port forward κ καποιες φορες κανει restart ενω ειμαι συνδεμενος on line (κ χανω βαθμους)  :)  λεω λοιπον να παρω ενα καινουργιο που να τα καλυπτει ολα ...εχει καποιος να προτινει καποιο καλο για ολα αυτα

THNX

Δημοσ.

υπαρχει και η φτηνη λυση για να μην αγορασεις τιποτα.βαλε το zte να παιζει κανονικα αλλα κλειστου το wireless και βαλε το Thomson πανω στο zte να παιζει μονο για ασυρματο.το πως θα γινει ειναι 2 λεπτα δουλεια.αλλιως μετα αγοραζεις αλλο ρουτερ ειτε netgear ειτε κανα draytek αναλογα τα λεφτα σου.η πρωτη λυση ειναι σιγουρη αφου το ενα εχει αυτο που δεν εχει το αλλο και ειναι ανεξοδη

Δημοσ.

Α μαληστα ευχαρηστω για την  απαντηση ,αυτο ειναι το καλυτερο ... το ειχα σκεφτει αυτο αλλα φιλος μου ειπε (υποτιθετε οτι ξερει απ αυτα )οτι δεν γυνετε,

Οποτε λιγη βοηθεια γιαυτο ?με ethernet συνδεονται ?

Thnx

Δημοσ.

με βοηθεια απο δω http://www.insomnia.gr/topic/438044-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-adsl-modem-router-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF-adsl-modem-router-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CF%89-ethernet-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BE%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82/  νομιζω το πετυχα... στο πρωτο router κλεινουμε το wifi ετσι?

στο πρωτο router κλεινουμε το wifi ετσι ...?

Δημοσ.
 Α μαληστα ευχαρηστω για την  απαντηση ,αυτο ειναι το καλυτερο ... το ειχα σκεφτει αυτο αλλα φιλος μου ειπε (υποτιθετε οτι ξερει απ αυτα )οτι δεν γυνετε,

Οποτε λιγη βοηθεια γιαυτο ?με ethernet συνδεονται ?

Thnx

με απλα λογια.αν το ρουτερ του οτε ειναι 192.168.1.1 τοτε αφηνεις το thomson 192.168.1.254.Θελουμε κοινως και τα 2 να ειναι στο ιδιο δικτυο το 192.168.1.χ.

στο thomson δεν θα πειραξεις κατι με username και τετοια.θα φτιαξεις μονο το wireless και το βασικο θα κλεισεις και τον dhcp απο το home network ,interfaces κτλ.

θα τα ενωσεις με καλωδιο και θα εισαι ετοιμος.απο το ρουτερ του οτε θα κλεισεις το wifi εννοειται.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να ρωτησω...εχω συνδεση τα δυο ρουτερ με το κλειστο wifi κ το καλωδιο του τηλεφωνου επανο ειναι .254 το αλλο που ειναι μονο για wifi κ φυσικα χωρεις καλωδιο τηλεφωνου ειναι .1 ....οταν βαζω στον browser to .1 μου ανοιγει κανονικα το δευτερο ρουτερ που ειναι για wifi οταν βαζω .254 κανονικα θα επρεπαι η οχι να ανοιγει το αλλο ρουτερ με το κλειστο wifi ? 

Τηνχ

Δημοσ.

εφοσον τα εχεις συνδεσει μεταξυ τους ναι θα πρεπει να ανοιγει και το αλλο.εκτος αν δεν ειναι και τα 2 adsl router και το ενα απο τα 2 ειναι σκετο ρουτερ και εχεις wan.αλλιως αν τα εχεις και τα δυο σε Ip 192.168.1.x Θα πρεπει να παιξουν.επισης σε αυτο που δεν εχει πανω το τηλεφωνο θα κλεισεις τον dhcp .

Δημοσ.

THOMSON TG585 v7
  barend_left.gifThomson.gif spacer.gifThomson Gateway Broadband Connection Toolbox Home Network menuitem.gifDevices menuitem.gifInterfaces spacer.gifspacer.gifAdministrator ] Overview | Configure | Help spacer.gifHome > Home Network > Interfaces > LocalNetwork spacer.gifspacer.gifspacer.gifll00__md.gif Your DSL connection is down. Verify that your Thomson Gateway is correctly connected to your phone line. If the problem persists, check your documentation. spacer.gif

intf__xl.gifInterface - LocalNetwork  
bull__md.gifInterface Information
        spacer.gif Interface Group: lan
bull__md.gifTCP/IP Configuration
        spacer.gif Use DHCP Server: Disabled
bull__md.gifIP Addresses
spacer.gifspacer.gif IP Address/Mask Type   spacer.gifspacer.gifspacer.gif 10.0.0.138/24 Static spacer.gifspacer.gif 192.168.1.1/24 Static spacer.gifspacer.gif
bull__md.gifDHCP Pools
spacer.gifspacer.gif DHCP Pool Name Address Range Gateway   spacer.gifspacer.gifspacer.gif LAN_private 192.168.1.64 - 192.168.1.253 192.168.1.254 spacer.gif

Νομιζω το εχω κλεισει ετσι?  αυτο ειναι το δευτερο χωρεις το τηλεφωνικο καλωδιο το οπιο εχω κανει .1

Thnx  spacer.gif
Δημοσ.

ναι το εχεις κλεισει οποτε ναι θα πρεπε να βλεπεις και τα 2 ρουτερ κανονικα.στο πρωτο θα μπεις με την 192.168.1.254.

απλα εισαι σιγουρος οτι το zte ηταν 192.168.1.254.αν το βαλεις μονο του μπαινεις στο μενου του με αυτην την Ip??

Δημοσ.

Ναι αν βαλω .254 βλεπω το zte και .1 βλεπω το thomson v7 

η συνδεση μου πωε σου φαινετε 

Link Status Connected Rate (Up/Down) 961/15962 kbps Noise Margin (Up/Down) 10.6/8.1 dB Modulation Type ADSL_2plus Line Attenuation (Up/Down) 11.1/19.5 dB Output Power (Up/Down) 12.5/17.9 dBm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Max Rate(Up/Down) 988/16276 kbps Interleave depth 8 Annex Type AnnexA CRC errors 21395

thnx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...