Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!

Θέλω να ρωτήσω τους moderators σχετικά με τα κριτήρια των αξιολογήσεων..

Έχω κάνει πολλές συναλαγές από το forum.. Έχω αγοράσει πολλά πραγματα και έχω πουλήσει και κάποια..

Όπως επίσης την έχω πατήσει και κάποιες φορές..

Οι 2 απο αυτές είναι πρόσφατες..

Την μια δίνω μου δίνει κάποιος ραντεβου στον σταθμο Κηφησια και ξεκινάω από ΑγΔημητριο (2ωρες έφαγα) και μόλις φτάνω και τον παίρνω τηλ μου στέλνει μνμ οτι 'φίλε σε εστησα το κινητο το πουλησα αλλού..')

Και την άλλη στέλνω εγω κάτι με αντικαταβολή(πληρωσα 5Ε για να το στείλω) και δεν το παρέλαβε ποτέ.. (ενώ μου εστειλε οτι το πήρε..)

Έβαλα αρνητική αξιολόγηση και στους 2 και εξηγούσα αυτά έτσι ώστε κάποιος προετοιμάσω τον επόμενο που ίσως την πατήσει με αυτά τα άτομα..

Και στους 2 η αξιολόγηση σβήστηκε χωρίς ενημέρωση

Στο πρώτο νομίζω μου είχε στείλει κάποιος από τους mod, οτι επειδή δεν έγινε τελικά η συναλαγή αφού με έστησε,δεν δικαιούμαι να βάλω αξιολόγηση οπότε μου εσβησαν ..

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από manolaskakis
Δημοσ.

Δεν ειμαι μοντ και δεν γνωριζω να σου απαντησω αλλα αν εχεις αντιρρηση με καποια ενεργεια συντονιστη αυτη πρεπει να διατυπωνεται με προσωπικο μηνυμα κ οχι δημοσια συμφωνα με τους ορους χρησης

Δημοσ.
Στο πρώτο νομίζω μου είχε στείλει κάποιος από τους mod, οτι επειδή δεν έγινε τελικά η συναλαγή αφού με έστησε,δεν δικαιούμαι να βάλω αξιολόγηση οπότε μου εσβησαν ..

Καλά είναι δυνατόν αυτό το πράγμα, είμαστε σοβαροί?

Δηλαδή αμα έβαζες αντικαταβολή κανα 500ρικο  για να πάρεις κάτι απο κάποιον άλλον και αυτός εξαφανιζόταν δεν θα μπορούσες να αξιολογήσεις αυτόν τον άνθρωπο στο forum ως κλέφτη να το μάθουν και οι υπόλοιποι γιατί πολύ απλά δε σούστειλε αυτό που πλήρωσες???

Όταν δίνεις με κάποιον ραντεβού και πόσο μάλλον στο μέρος του πωλητή και αυτός δεν εμφανίζεται ποτέ, το λιγότερο που μπορείς να κάνεις δημόσια στο φορουμ είναι να χαρακτηριστεί ως ανεύθυνος και όχι συνεπής.

Δημοσ.

Ευχαριστώ!

Ναι βρε η συναλλαγη δεν εγινε, απλως το παλλικαρι ηθελε να κανει μια βολτα απο την μια ακρη της Αθηνας στην αλλη και να ξοδεψει αρκετο χρονο πολυτιμο ή οχι δεν μας αφορα. Στη συνεχεια θελησε να ενημερωσει κι αλλους υποψηφιους αγοραστες για την αφερεγγυοτητα του πωλητη ωστε να μην την πατησουν κι αυτοι αλλα δεν προβλεπεται απο τους κανονες του φορουμ...οχι οχι δεν γινονται αυτα...

Δημοσ.

Και που γνωρίζει ο μοντ, πως εγώ δεν ειμαι μαλάκας και να βάζω αρνητικά σχόλια ετσι επειδή τη βρίσκω;

Μπαίνω αύριο σε μια αγγελία και βάζω μια αρνητική, λεγοντας, πως του στέλνω πμ και δεν απαντάει. Θα κατσει ο μοντ να ελέγξει τα πμ;

Καλό το σύστημα αξιολόγησης, δε λεω, αλλά εχει τις "τρύπες" του.

Δημοσ.

Ας κλειδώσει το θέμα μιας και δεν οδήγησε κάπου..

Και που γνωρίζει ο μοντ, πως εγώ δεν ειμαι μαλάκας και να βάζω αρνητικά σχόλια ετσι επειδή τη βρίσκω;

Μπαίνω αύριο σε μια αγγελία και βάζω μια αρνητική, λεγοντας, πως του στέλνω πμ και δεν απαντάει. Θα κατσει ο μοντ να ελέγξει τα πμ;

Καλό το σύστημα αξιολόγησης, δε λεω, αλλά εχει τις "τρύπες" του.

Να δούμε κάποια πράγματα ρεαλιστικά.

Όπως είναι τώρα στημένη η ενότητα των αγγελιών, στηρίζεται κυρίως στην προσωπική επαφή για τις συναλλαγές και στην άμεση επικοινωνία του πωλητή με τον αγοραστή είτε μέσω pm, τηλεφώνου, προσωπικής συνάντησης. Και στις τρεις περιπτώσεις το Insomnia δεν μπορεί να επέμβει και να επιβεβαιώσει για το πως πήγε μια συναλλαγή στην απευθείας συνάντηση των 2 μερών, τις συζητήσεις που είχαν κάνει και για το τι συμφώνησαν. Για τα προσωπικά μηνύματα έχουμε πει επανειλημμένως όχι μόνο για τις αγγελίες αλλά και για άλλα θέματα, ότι δεν επεμβαίνουμε γιατί αποτελούν προσωπική επικοινωνία και όχι δημόσια. 

Ως αποτέλεσμα, αφήνουμε μόνο τις αξιολογήσεις μετά από ολοκληρωμένες συναλλαγές στις οποίες μόνο τότε μπορούν να αναφερθούν και οι λεπτομέρειες όπως η συμπεριφορά του πωλητή/αγοραστή.  Έχουμε δεχθεί αρκετές αναφορές αγγελιών σε περιπτώσεις που και οι 2 πλευρές έχουν τη δική τους ιστορία και φυσικά η καθεμία πιστεύει ότι έχει δίκιο. Δείτε αντίστοιχες περιπτώσεις από εκατοντάδες άλλα sites στο εξωτερικό για την πολιτική τους σχετικά με τις αξιολογήσεις.

Δεν έχουμε κρύψει ότι στα σχέδια μας είναι η συνεχής αναβάθμιση των αγγελιών με προσθήκη δυνατοτήτων οι οποίες θα ελαχιστοποιήσουν τέτοιες περιπτώσεις, όμως τέλειο και απόλυτα αξιόπιστο σύστημα προσωπικά βλέπω να μην υπάρχει. Σε αυτό πάντα χρειαζόμαστε και τις προτάσεις σας στο αντίστοιχο θέμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...