Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είδες τη σύνθεση που σου έκανα στην πρώτη σελίδα? Έχω βάλει και μνήμες.

Βλέπω ο συνδιασμός καθημερινης εξάσκησης στην γιογκα και η κατανάλωση 3 zanax την ημέρα αποδίδουν καλά..

Χαρας το κουράγιο σου που συνεχίζεις να απαντάς σοβαρά σε τετοιο θεμα!!

ποσα  γιγα  μνημες να παρω  :;;

τον  ποσο γιγα;;

και τι μαρκα να παρω;;

και τι συχνοτιτες

Trance2010, αγορίνα μου επειδή μαλλον έχεις πάρει lsd και βρίσκεσαι σε κατάσταση trance... δεν ξεμαστουρώνεις καλύτερα πρώτα και αφού καταφερεις να γράψεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ να το συζητήσουμε μετα το θεμάτακι σου!

• Like 1
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

κανω καπιες εροτησεις επειδη δεν  ξερω  εινε τοσο κακο δηλαδη..

και ροταω τι διαφορα εχουνε  οι συχνοτητες  στις μνημες;

βλεπω  κατι συχνοτητες  απο  1600 εος 2200  ....

αν δεν  καταλαβενεις  τα γραμματα  μου  λυπαμε  φιλε μου....

Δημοσ.
Mayday mayday.... major troll with huge spelling mistakes detected.... abort mission immediately!!!!

Γιατι θεωρεις οτι κανω Trollin'?Την αποψη μου εγραψα,και την εμπειρια μου.Το συγκεκριμενο site μου το συστησε ο αδερφος μου που μενει Duisburg για καλο,φθηνο και αξιοπιστο,ουτε εντεταλμενος ειμαι ουτε να το παιξω ξερολας θελω.Παντα οτι και να αγοραζα το εψαχνα σε χιλιες μεριες.Ενα συστημα ψυξης επεξεργαστη εκανα3 βδομαδες για να καταληξω(εψαχνα σε φορουμ ξενα κυριως γιτι δεν ειχα υπ'οψιν μου το insomnia,κοιταζα reviews και benchmarks,αποψεις χρηστων,βιντεο σχετικα με την ευκολια τοποθετησης κλπ).Τοιδιο και με το τροφοδοτικο(με βοηθησαν πολυ τα παιδια του insomnia να αποφασισω)

Και προς θεου δεν εχω καμμια διαθεση αντιπαραθεσης

Δημοσ.

Θα διευκόλυνε αν δεν άφηνες τόσα κενά σε κάθε γραμμή.

Οι συχνότητες είναι η ταχύτητα. Και οι επεξεργαστες συχνότητα λένε (3GHz κλπ) το ίδιο και οι μνήμες. 

Δημοσ.

στα  παιχνιδια τι ρολο παιζουνε  οι συχνοτητες; τον  μνημων;

Δημοσ.
Mayday mayday.... major troll with huge spelling mistakes detected.... abort mission immediately!!!!

Μμμμμμ! Κακόπιστε!

Ναι σοβαρά μιλάω. Έχουν διαφορές μεταξύ τους αλλά όχι στα παιχνίδια. Υπάρχουν και άλλοι λόγοι που αγοράζει κανείς υπολογιστή βλέπεις.

Δε μπορεί! Αστειεύεσαι!

αν δεν  καταλαβενεις  τα γραμματα  μου  λυπαμε  φιλε μου....

Οπότε να σου πουν και τα παιδιά ένα απλό «λυπάμαι» και να πάψουν να ασχολούνται με το ...«θέμα» σου...

...1500W τροφοδοτικό!...

Δημοσ.

πιες εινε  οι προτιμοτερες συχνοτητες μνημων  για  τα παιχνιδια΄;

Μμμμμμ! Κακόπιστε!

Δε μπορεί! Αστειεύεσαι!

Οπότε να σου πουν και τα παιδιά ένα απλό «λυπάμαι» και να πάψουν να ασχολούνται με το ...«θέμα» σου...

...1500W τροφοδοτικό!...

den se eironeutika ego  ok;\

σκεφτομε να παρω καπια  κομματια και θελω να ακουσω καπιες γνομες  το καταλαβες;

σκεφτομε να παρω καπια  κομματια και θελω να ακουσω καπιες γνομες  το καταλαβες;

στα  παιχνιδια τι ρολο παιζουνε  οι συχνοτητες; τον  μνημων;

Δημοσ.
den se eironeutika ego  ok;\

Το ξέρω! Εγώ σε ειρωνεύτηκα...κάνε μου μήνυση!

(Είδες; Σε νίκησα! Εγώ το δικό μου, το έγραψα μια φορά παραπάνω!) 

• Like 1
Δημοσ.

οποτε αν παρω τον core  i5  3570κ και τις μνημες που λες  και μια μητρικι  που μου προτεινες

ποσο καιρο  θα μου κρατησει  για να παιζο παιχνιδια  μονο¨;;

για 2  χρονια λες να κρατησει;

Δημοσ.

να σε ρωτησω   ποσο καιρο θα κανουνε  τα παιχνιδια  για να υποστιριζουνε  6  και  8  πυρινες;;

δηλαδη  για  ποσα χροννια  πιστευεις  θα ειμε καλυμενος  με εναν τετραπυρινο  και με μια  καλη  καρτα  γραφικων΄΄;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...