GothmogGr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Είδες τη σύνθεση που σου έκανα στην πρώτη σελίδα? Έχω βάλει και μνήμες. Βλέπω ο συνδιασμός καθημερινης εξάσκησης στην γιογκα και η κατανάλωση 3 zanax την ημέρα αποδίδουν καλά.. Χαρας το κουράγιο σου που συνεχίζεις να απαντάς σοβαρά σε τετοιο θεμα!! ποσα γιγα μνημες να παρω :;; τον ποσο γιγα;; και τι μαρκα να παρω;; και τι συχνοτιτες Trance2010, αγορίνα μου επειδή μαλλον έχεις πάρει lsd και βρίσκεσαι σε κατάσταση trance... δεν ξεμαστουρώνεις καλύτερα πρώτα και αφού καταφερεις να γράψεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ να το συζητήσουμε μετα το θεμάτακι σου! 1
trance2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 τι ρολο παιζουνε οι συχνοτιτες στις ,μνημες;; 1600 εος 2100 που βλεπω
trance2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 κανω καπιες εροτησεις επειδη δεν ξερω εινε τοσο κακο δηλαδη.. και ροταω τι διαφορα εχουνε οι συχνοτητες στις μνημες; βλεπω κατι συχνοτητες απο 1600 εος 2200 .... αν δεν καταλαβενεις τα γραμματα μου λυπαμε φιλε μου....
darkheretic Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Mayday mayday.... major troll with huge spelling mistakes detected.... abort mission immediately!!!! Γιατι θεωρεις οτι κανω Trollin'?Την αποψη μου εγραψα,και την εμπειρια μου.Το συγκεκριμενο site μου το συστησε ο αδερφος μου που μενει Duisburg για καλο,φθηνο και αξιοπιστο,ουτε εντεταλμενος ειμαι ουτε να το παιξω ξερολας θελω.Παντα οτι και να αγοραζα το εψαχνα σε χιλιες μεριες.Ενα συστημα ψυξης επεξεργαστη εκανα3 βδομαδες για να καταληξω(εψαχνα σε φορουμ ξενα κυριως γιτι δεν ειχα υπ'οψιν μου το insomnia,κοιταζα reviews και benchmarks,αποψεις χρηστων,βιντεο σχετικα με την ευκολια τοποθετησης κλπ).Τοιδιο και με το τροφοδοτικο(με βοηθησαν πολυ τα παιδια του insomnia να αποφασισω) Και προς θεου δεν εχω καμμια διαθεση αντιπαραθεσης
.::NikoS::. Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Θα διευκόλυνε αν δεν άφηνες τόσα κενά σε κάθε γραμμή. Οι συχνότητες είναι η ταχύτητα. Και οι επεξεργαστες συχνότητα λένε (3GHz κλπ) το ίδιο και οι μνήμες.
trance2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 και ροταω τι διαφορα εχουνε οι συχνοτητες στις μνημες; βλεπω κατι συχνοτητες απο 1600 εος 2200 .... στα παιχνιδια τι ρολο παιζουνε οι συχνοτητες; τον μνημων;
deesnider Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Mayday mayday.... major troll with huge spelling mistakes detected.... abort mission immediately!!!! Μμμμμμ! Κακόπιστε! Ναι σοβαρά μιλάω. Έχουν διαφορές μεταξύ τους αλλά όχι στα παιχνίδια. Υπάρχουν και άλλοι λόγοι που αγοράζει κανείς υπολογιστή βλέπεις. Δε μπορεί! Αστειεύεσαι! αν δεν καταλαβενεις τα γραμματα μου λυπαμε φιλε μου.... Οπότε να σου πουν και τα παιδιά ένα απλό «λυπάμαι» και να πάψουν να ασχολούνται με το ...«θέμα» σου... ...1500W τροφοδοτικό!...
trance2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 πιες εινε οι προτιμοτερες συχνοτητες μνημων για τα παιχνιδια΄; Μμμμμμ! Κακόπιστε! Δε μπορεί! Αστειεύεσαι! Οπότε να σου πουν και τα παιδιά ένα απλό «λυπάμαι» και να πάψουν να ασχολούνται με το ...«θέμα» σου... ...1500W τροφοδοτικό!... den se eironeutika ego ok;\ σκεφτομε να παρω καπια κομματια και θελω να ακουσω καπιες γνομες το καταλαβες; σκεφτομε να παρω καπια κομματια και θελω να ακουσω καπιες γνομες το καταλαβες; και ροταω τι διαφορα εχουνε οι συχνοτητες στις μνημες; βλεπω κατι συχνοτητες απο 1600 εος 2200 .... στα παιχνιδια τι ρολο παιζουνε οι συχνοτητες; τον μνημων;
deesnider Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 den se eironeutika ego ok;\ σκεφτομε να παρω καπια κομματια και θελω να ακουσω καπιες γνομες το καταλαβες; σκεφτομε να παρω καπια κομματια και θελω να ακουσω καπιες γνομες το καταλαβες; Το ξέρω! Εγώ σε ειρωνεύτηκα...κάνε μου μήνυση! Το ξέρω! Εγώ σε ειρωνεύτηκα...κάνε μου μήνυση! Το ξέρω! Εγώ σε ειρωνεύτηκα...κάνε μου μήνυση! (Είδες; Σε νίκησα! Εγώ το δικό μου, το έγραψα μια φορά παραπάνω!) 1
kostas.K Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 στην πραξη καμια διαφορα... παντως για επεξεργαστη ψηφίζω intel xeon 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 και ροταω τι διαφορα εχουνε οι συχνοτητες στις μνημες; βλεπω κατι συχνοτητες απο 1600 εος 2200 .... Καμία. Πάρε τις φτηνότερες 1600αρες που θα βρεις σε 8 ή το πολύ σε 16gb. 1
trance2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 οποτε αν παρω τον core i5 3570κ και τις μνημες που λες και μια μητρικι που μου προτεινες ποσο καιρο θα μου κρατησει για να παιζο παιχνιδια μονο¨;; για 2 χρονια λες να κρατησει;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Παραπάνω θα κρατήσει. Το θέμα απο κει και πέρα είναι η κάρτα γραφικών. Αν πάρεις αυτήν που σου λέω τα 2 χρόνια τα έχεις στο τσεπάκι.
trance2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 να σε ρωτησω ποσο καιρο θα κανουνε τα παιχνιδια για να υποστιριζουνε 6 και 8 πυρινες;; δηλαδη για ποσα χροννια πιστευεις θα ειμε καλυμενος με εναν τετραπυρινο και με μια καλη καρτα γραφικων΄΄;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις