Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!

Εκανα φορματ στο λαπτοπ ενα sony vaio και εσβησα τα παντα.το λαπτοπ ειχε original winxp .Δυστηχως εσβησα κ το μπακ απ που ειχε ο σκληρος.

Η ερωτηση μου ειναι η εξης επειδη εχω το ταμπελακι γνησιοτητας των xp μπορω να τα ξαναπερασω με καποιο τροπο παλι original η θα πρεπει να καταφυγω σε "αλλες" λυσεις τζακ σπαροου?

Σας ευχαριστω κ καλες γιορτες να εχουμε!

Δημοσ.

Μπορεις να βρεις ενα απειραχτο (untouched) iso απο καποιο τορρενταδικο, το οποιο θα πρεπει να ειναι η ιδια εκδοση ΚΑΙ γλωσσα με αυτα που λεει το αυτοκολλητο κατω απο το λαπτοπ σου. Θα κανεις εγκατασταση κανονικα και θα βαλεις το δικο σου κλειδι οταν το ζητησει.

Το "ΚΑΙ γλωσσα" ειναι επειδη ειναι για xp και κλειδι απο αγγλικη εκδοση δεν μπαινει σε ελληνικη πχ.

Δημοσ.

βρηκα την εκδοση μου την κατεβαζω ''απειραχτη'' οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω.τωρα για την γλωσσα δεν ξερω τι ακριβως ειναι το iso που κατεβαζω,θα το δοκιμασω και θα ποσταρω αναλογως.

σας ευχαριστω .....

Δημοσ.

πο

πολυ πιθανον να ειναι αγγλικη σπανiα θα βρεις σε ξενα τορρνταδικα ελληνικη ψαξε σε κανα ελληνικο

Δημοσ.

ευτυχως ή δυστηχως κατεβασα μια απειραχτη εκδοση τω xp,ουτε και ξερω τι γλωσσα ειναι,εβαλα τον κωδικο και ολα κομπλε το λαπτοπακι ζωντανεψε ξανα.Πιστευω οτι δεν ειχα ελληνικη εκδοση windows,η δουλεια εγινε σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον και καλες γιορτες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...